Samsung galaxy S Duos S7562 ?!

poruka: 5
|
čitano: 8.707
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Namjeravam kupiti ovaj mobitel, cijena mi je ok , a koliko vidim mobitel ima sve kao i ostali androidi na njegovoj razini čak usporedba sa Iphonom 4s "vaga" na stranu Samsunga..

Dakle prednost mi je što u njega mogu ići dvije kartice, ali na stranu to sada,glavno mi je da mu je kamera solidna-5mpx mu je kamera a pošto već imam mobitel s takvom kamerom meni je zadovoljvajuće, također mi je bitno da je brz za internet jer mobitel najviše koristim za slikanje, internet te koju aplikaciju ili igricu... Može vaše mišljenje,iskustvo kakav je što se tiče kamere-prednje kamere,ineterneta,aplikacija....dakle ne tražim sad neki stroj od mobitela kao npr Samsung Galaxy S3 ili S4, solidno nešto zato se i mislim da ovo kupim?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 15:06 (polloo).

0 0 hvala 0
13 godina

Ima ga moj kum... Novog ga kupio prije par tjedana, kad dođe neki dan, malo prčkao po mom EVO 3D i reče "Evo ti ovaj moj i još 150km"... Malo mi se to suludo učini xD, ali kaže da štopa jako, jako puno, jer se ipak radi o jednojergrenom 1Ghz procesoru (jbg a ima i dual sim)... Samo radi toga bi ga mjenjao, a mobitel naizgled jako dobro izgleda, al reče mi on da je požalio što ga je kupio sad ga daje za 800kn a mobitel praktički nov... Ja sam ga baš mislio kupit ali izgleda ništa od toga :/

Pa evo volio bih čuti vaša mišljenja, ovo je njegovo mišljenje jer on ima taj mobitel, a ja ga nisam ni dirnuo tako da i ne znam baš kakv je...

H3rc0

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung galaxy S Duos S7562 ?!
polloo kaže...

koliko vidim mobitel ima sve kao i ostali androidi na njegovoj razini čak usporedba sa Iphonom 4s "vaga" na stranu Samsunga..

Vidi se da nisi baš iskusan što se tiče usporedbe ova dva uređaja.

iPhone 4S košta na njuškalu duplo više nego ovaj Samsung, i ta razlika u cijenu je itekako opravdana. 4S je za dvije klase bolji uređaj.

Bolje bježati od android uređaja s jednojezgrenim 1GHz procesorom i 512MB rama. Ovaj je nakon nekoliko dana štekati da će to biti neizdrživo. Prijatelj mi ga je imao, jednom prilikom mu je ispao i razbio se, rekao je da se nakon toga spasio.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan

A što kažete na Samsung Galaxy s3 mini? on je dvojezgreni a koliko mi se čini cijena mu je tu negdje sa duosom ??

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung galaxy S Duos S7562 ?!
polloo kaže...

A što kažete na Samsung Galaxy s3 mini? on je dvojezgreni a koliko mi se čini cijena mu je tu negdje sa duosom ??

Puno bolji izbor, barem ne steka kao Duos. Ali ipak ima svojih mana poput nedostatka stakla protiv grebanja, nedostatka notifikacijske LEDice, automatskog osvijetljenja i, po meni, visoke cijene radi imena.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice