RIM BlackBerry storm 2

poruka: 3
|
čitano: 1.699
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RIM BlackBerry storm 2

Ovako, zanima me da li netko ima iskustva u korištenju u naslovu navedenog moba. Inače obožavam BB unatoč brojnim manama i razmišljam o kupnji navedenog. E sad, došao sam u posjed tog telefona, isprobavao ga i zaključio sljedeće. Najviše mi smeta taj njegov touchscreen. Treba jače pritiskat, mislim, to mi nije problem samo što moji "prstići" baš i ne pogađaju sve isprve što je iritirajuće. Znam da je to zbog takve vrste uvijajućeg ekrana. Usto, pod pritiskom na tipku meni i one pored te tipke događa se da navedeni ekran škripi što mi je čudno. Sad, dajte mi molim vas recite, da li se radi samo o tom telefonu da je tako loš, jer se to da lako srediti ili je općenito cijela serija takva? Znači, loš odaziv, škripanje, itd. Zahvaljujem na odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: RIM BlackBerry storm 2

Pa zar baš nitko?

14 godina
neaktivan
Re: RIM BlackBerry storm 2

i ja razmišljam o kupnji tog uređaja ali nisam imao sreću isprobati ga kao ti, sudeći po ovome što si napisao teško da ćeš se naviknuti na taj konkretan ekran, a nakon tvojeg iskustva nisam siguran da li je storm 2 pravi izbor...nije valjda slučajno da ga operateri daju jako povoljno u svojim paketima

inače trenutno koristim BB 8520 i s obzirom na cijenu uređaj je više nego ispunio moja očekivanja

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice