Jel su poboljšali kameru updateovima,da li je nedostatak svjetline toliko zamjetan,kakav je audio recording ?
Realme GT 2 / GT2 Pro
- poruka: 41
- |
- čitano: 23.703
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Jel su poboljšali kameru updateovima,da li je nedostatak svjetline toliko zamjetan,kakav je audio recording ?
IMX766 u kombinaciji sa SD888 i GCAM, slike su fantastične i po noći i po danu. Software je čudo, toliko jednostavan i ne bloatan ko xioami ili samsung.
Meni je na UI 3.0 radio na 50%, mogo sam se nekako spojiti sa slušalicama, ali da prebacim MP3 bluetooth apk se stalno rusi. Blokira se, i stalno se pali i gasi, tako da je za sada najbolje ne paliti uopce, jer se i telefon malo zbagira. A sada sa UI 4.0 nemogu nista. Ne koristim previse bluetooth, ali bi volio da radi kako spada, kad mi zatreba. Postoji kakvo rijesenje? Ovo sa brisanjem podataka i cache memory bas ne valja uvijek, pomogne za kratko, ali ne riješi problem. Thx! :)

To je bug koji se vuče još od Androida 11 na puno Realme, OnePlus i Oppo modela. Nema rješenja osim brisanja cachea zasad...
Nisam primjetija nikakvih problema sa Bluetoothom a stvarno sam spaja na sve živo i ne živo od kinsekih uređaja do normalnih marki.
Stalno isti problem sa BT jedan update popravi i rade slusalice ali ne transfer file, i onda drugi to pokvari. 🤣
Sad sam htio spojiti AKG in ear slusalice iz S20U i nedaje mi zvuk. Dok spojim stare in ear od S4 sa adapterom na usb-c i rade NP. U cemu je problem, dali trebam nesto positi, zna netko!? Hvala. Bb.

Nisam primjetija nikakve probleme oko slanja sa bluetoothom. NIje da nešto pretjerano šaljem ali kad god sam slao nije bilo problema.
ja imam ankerove salušalice i bezo problema se upare, još u autu neki kineski bluetooth sve pet... jedino nekad neće da se automatski upari onda ga moram posebno samo kliknit da se spoji.