Razbijeni iphone

poruka: 5
|
čitano: 2.272
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Razbijeni iPhone 4S na vipu

Ekipa, pomozite ako znate.

Kupio sam iPhone 4S zaključan na vipu, bez garancije i ikakve opreme (nije maznut, da ne mislite) koji mi je u međuvremenu uspio ispasti i razbiti se i od tada ne radi. Na telefonu je sve cijelo osim što mu je ispala stražnja stranica - sve ostalo je na mjestu i cijelo, znači LCD, baterija, matična, itd.

Telefon je pod garancijom do kraja drugog mjeseca, no kako nemam papir o garanciji, da li ga mogu dati u vip na servis?

Što preporučate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Razbijeni iPhone 4S na vipu

Koliko se ja razumijem, pod garanciju ti ne spadaju fizička oštećenja telefona, tj bilo kakav kvar izazvan spoljašnjim faktorom na stvar, a možeš odnijeti na servis i platiti popravak, nebitno imaš li ili nemaš garanciju. Sretno

15 godina
Razbijeni iphone

a ovisi o vipu, nosio sam nokiju od sestre na servis u tmobile jer joj ekran nije radio a zadnja maska je bila cak spaljena sa upaljacem, a oni za cudo vratili mobitel sa novom maskom i ispravnim ekranom... probaj ga odnest, nemas sto izgubit osim malo vremena zivota.

EDIT: ako ne uspijes njima uvalit, kontaktiraj kolegu pranju, on ti to sigurno moze rjesiti

the sound of engine is cure for everything!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 12:02 (Genoxxx).

0 0 hvala 0
16 godina
Razbijeni iphone

Moja preporuka je da narucis to preko neta taj dio ili nesto i da sam promjenis,na youtube imas sve instrukcije.Moj prijatelj je sebi kupio razbijeni iphone platio je oko 1500kn i narucio si djelove sastavio ga,nesto sitno platio i prodao ga za duplo.

pozz

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 12:03 (rocko9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Razbijeni iphone

Moguće, ali kavar na telefonu nije izazvan fizičkim oštećenjem, ne želim sad da se pravim pametan ali oni znaju kako je kvar nastao, jeli softverske, hardverske ili neke druge prirode, a da je ekran oštećen fizičkim putem, čisto sumnjam da bi ti napravili, a što se njegovog telefona tiče, ja bi više volio da mu naprave free nego da naplate, ipak oni imaju više love nego običan čovjek. Još jednom sretno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice