Koliko vidim nema ovakve teme, nadam se se neče zakopati zbog nekomentiranja.
Volio bih znati jeste li svi zadovoljni sa punjačima koje imate, koje ste dobili uz smartpohone a pogotovo one koje kupujete preko ebaya. Ja sam kupio ovaj, i stigao je jučer dakle testirao sam ga preko noči i koliko vidim radi oke.
Uzeo bijeli sa 3 porta (u prilogu slika) da mogu više toga ukopčati, naprimjer powerbank + smartphone a i jos nesto ako se ukaže prilika ili ako netko poželi puniti svoj smartphone.
Inače pokraj svakog usb piše za što je (ipad i iphone) , (galaxy tab), i (for other), ne vjerujem u to, mislim da je to standard i da svi mogu ici bez obzira što piše. Ako griješim ispravite me. Davno kada sam čitao o tome, naprimjer ako punjač daje više ampera da ce smartphone smanjiti na onoliko koliko mu je dosta tj uzimati potrebnu amperatražu.
Razlog zašto otvaram ovu temu je, sto sam davno čitao da kineski punjači znaju biti nekvalitetni, mršavi jer štede na materijalu a to povlači rizik da se punjač pregrije i naravno zbog toga dolazi do zapaljenja ili ekplozije. Ja sam svoj punjač preko noči pomalo ispipavao da vidim dali se što grije, nisam ništa opazio. Svejedno pazit cu i dalje da ga ne ostavljam u struji čak i ako smartphone nije ukopčan..
Ako netko ima neugodna iskustva sa takvim punjačima rado bi čuo. Također volio bih da se jave oni koji se bolje razumiju u struju i elektroniku.
Mene zanima evo naprimjer ovaj punjač ima 3 usb porta, ako su ukopčana 3 uređaja (smartphonea) hoče li struja biti i dalje jednako jaka kao recimo kada je ukopčan samo jedan ???