Problemi s SD karticom

poruka: 5
|
čitano: 1.100
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problemi s SD karticom
Pozdrav
Koristim Lg G4 Stylus i imam u njemu SD karticu od 16gb,operativni sustav 6.0.
Problem je u tome sto mi mobitel ne zeli premjestiti aplikacije na sd karticu.Npr. skinem neku igricu i kad je hocu premjestit na sd mobitel mi veli da nemam dovoljno prostora na njoj (sto nije tocno jer imam nekakvih 10 gb slobodnih).

Zanima ma je li problem u kartici (kupljena je prije 3mj) ili je mozda do operativnog sustava tj. 6.0. andorida (mobitel inace dolazi s 5.0.1.)pa mi zato ne zeli prebaciti
mozda.

P.S. slike,muziku i ostale datoteke mi normalno premjesti,samo aplikacije ne zeli.
Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problemi s SD karticom

Dal sve aplikacije ili samo neke?

Jer mi se ne čini problem u SD kartici ukoliko ostale fajlove prebaciju i normalno učitava.

10 godina
neaktivan
Kad se pojavio problem formirala sam karticu i prebacio mi je dobar dio aplikacija na karticu,ali onda je poceo javljat da vise nema mjesta.
Tako je sa svakom aplikacijom
10 godina
neaktivan
Kad se pojavio problem formirala sam karticu i prebacio mi je dobar dio aplikacija na karticu,ali onda je poceo javljat da vise nema mjesta.
Tako je sa svakom aplikacijom
12 godina
neaktivan

U svakom slučaju mislim da je do uređaja. I to je jedan od onih misterija s kojima moramo živjet. Mislim da je Android 6.0 promijenio stvari po pitanju eksterne kartice i proizvođači se tu nisu snašli.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice