Cesto se totalno zblesira da ekran ne reagira. Mogu ga paliti i gasiti ali ne reagira na dodir a katkada ni na dugi pritisak power tipke pa moram vaditi bateriju. Zna se toliko zblesirat da UOPCE ne reagira. Nravno, moram vadit bateriju. Nekoliko puta mi se desilo da kod paljenja jednostavno stane na tmbile splash screenu. Tada ga obicno upalim tek iz 10-og pokusaja.
Drugi veliki problem je problem s data connectionom i wifi-jem. Vrlo cesto npr. imam puni 3G signal, a kada stisnem neki link jednostavno nece uspostaviti vezu! Vidim po statusnoj ikonici u notification baru... Jedino rjesenje koje KATKADA upali je koristenje Opere mini. Inace koristim Dolphin mini. Slicne probleme imam u zadnje vrijeme i na wi-fi ju pri punom signalu!
Treci problem je stalno rusenje aplikacija. Surfam, igram se, nesto radim kad odjednom, aplikacija has stopped working. Najvise se dogada s YouTubeom i Dolphin minijem. Jednom kada se pocnu rusiti jedni lijek je restart mobitela. A onda se naravno zna dogoditi da zapne na splash scrrenu...
Kao sto biste i ocekivali, imam piratske aplikacije jer je nemoguce kupovati aplikacije na Marketu u Hrvatskoj a i nemam svoju vlastitu karticu. Probao sam sve to rijesiti factory formatom telefona. NE factory reset, factory format. Probao sam sa sifrom *2767*3855# ali dobijem odgovor wrong imei number ili tako nesto... Citao sam da bi pod phone storage trebala biti opcija(ispravite me ako grijesim) format ali toga nema. Ako se jos necega sjetim, dopisat cu.
Molim vas pomozite!