Kupio nedavno Blade III i radilo sve super, jedino mi nije radila gmail aplikacija al mi nije bilo bitno
i sad kad sam nakon nekoliko dana poceo instalirat aplikacije ogroman broj ih se rusi odmah pri pokretanju
popis default aplikacija koje ne rade:
Gmail
Default browser - ovo sam slucajno otkrio jer ga nisam ni mislio koristit xD
popis novo instaliranih aplikacija koje ne rade:
Opera Mobile
Firefox
HZNet
HD Backgrounds - od 2 razlicite firme
Antena Zagreb
Croatian Radios
Go Keyboard - sama tipkovnica radi ali kad zadjem u postavke imam 5 sekundi prije nego sto me izbaci
Novo instalirane aplikacije koje rade:
Opera Mini
Chrome
Twitch TV
Temple Run 2
Es File Explorer
Zagreb Tram
Primjetio sam da gotovo sve aplikacije koje mi ne rade zahtjevaju internet konekciju pa da bi tu mogao bit korijen problema, al ne razumijem zasto mi npr Opera Mini, Youtube, Google Play, i posebice Twitch tv rade jer Twitch koristim za LIVE video streaming koji je vjerojatno najzahtjevniji sto se tice interneta
Kratak opis sto se dogodi:
Otvorim aplikaciju, on mi pokaze pocetni ekran aplikacije i nakon 2 sekunde se jednostavno ugasi bez ikakvog notificationa i vrati me na home screen
Napravio sam vec 2 puta factory reset i nije pomoglo, probao sam pristupit aplikacijama iskljucivo putem wifi i iskljucivo putem 3G nije bilo promjene, probao sam iskljucit sve aplikacije sto mi ne treba i oslobodit sto vise memorije, nije pomoglo, imao sam slobodno cca 100 ram-a i opet je crashalo
Osim navedenih aplikacija sto ne rade mobitel radi savrseno, wifi je brz, 3g radi normalno, gps i navigacija radi ok, s operom i chromom normalno surfam po internetu gledam videa na youtubeu
Jel moguce da je normalno ponasanje da mi ne radi 60% appova sto sam instalirao?!
EDIT:
zaboravio sam spomenuti, uspio sam jednom pokrenuti ANtena Zagreb i radio je proradio i svirao normalno al me sama aplikacija izbacila na home screen, ko npr kad upalite muziku da svira u pozadini dok prckate po mobitelu i nisam vise mogao iskljucit radio osim na force close