Prestigio 4040 Google play services problem

poruka: 6
|
čitano: 4.099
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Koristim prestigio 4040 od samog izlaska, među prvima sam ga uzeo pa je moguće da je to na mojoj seriji neka greška. Ukratko na telefon ne mogu instalirati Google play services koji je potreban da se vrte aplikacije poput Foursquarea, novog Google keepa i sličnih. probao sam skinuti aplikaciju zasebno kao .apk file ali bez uspjeha opet. Da li netko ima kakav prijedlog??

probao sam i hard reset napravit ali ne pomaže.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 10:39 (Hudo_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Prestigio 4040 Google play services problem

Rootanje nije unlock bootloadera.

Smiješ ga rootati.

Skini si Unlock Root Free aplikaciju.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
12 godina
neaktivan

da li će mi to riješiti problem sa google play services?? i sam root zapravo niš neće napravit, jer program ne traži root privilegies da bi radio

12 godina
neaktivan

ovako nisam htio novu temu otvarat sto se tice problema oko 4040. ovako, djevojka je kupila 4040 prije cca 2tjedna. i radio je super (samo joj je dolazio neki error kada nije mogla updatat google play service, jer pise da neki programi nisu kompatibilni) i danas tj prija cca 2sata ga je punila na poslu i radio je i sve i odjednom joj se ekran zacrnio i svjetlilo je samo one tipke dolje! probao sam izvaditi bateriju i ponovno upaliti i nista! kada se pali dojde one pocetne slike od prestigia, ali kada treba doci do onog djela kada mora pin upisati ekran je crn! cak se osjeti vibracija kada ga otkljucavas sa slideom! mislim ima garanciju 2god, ali wtf?!?

0 0 hvala 0
14 godina
RavenCRO kaže...

ovako nisam htio novu temu otvarat sto se tice problema oko 4040. ovako, djevojka je kupila 4040 prije cca 2tjedna. i radio je super (samo joj je dolazio neki error kada nije mogla updatat google play service, jer pise da neki programi nisu kompatibilni) i danas tj prija cca 2sata ga je punila na poslu i radio je i sve i odjednom joj se ekran zacrnio i svjetlilo je samo one tipke dolje! probao sam izvaditi bateriju i ponovno upaliti i nista! kada se pali dojde one pocetne slike od prestigia, ali kada treba doci do onog djela kada mora pin upisati ekran je crn! cak se osjeti vibracija kada ga otkljucavas sa slideom! mislim ima garanciju 2god, ali wtf?!?

Pitaj  nekoga  ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/prestigio-4300/172861.aspx  jel  imaju  neki 4040  firmware da  ga  stavis  na  mob  preko  recoverya  ili  tako  nesto.

12 godina
neaktivan

I ja isto imam te probleme a ona stranica je izbrisana...Sta da radim?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice