Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.473
|
čitano: 12.954.979
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
artyom kaže...

Mislim da nakon svega navedenog nekako mi se najviše dopada Samsungova S6 serija i to posebno Edge i Z5. Pa će odluka pasti na neki od ta dva. Hvala svima na preporuci ma Note 5 mi je prevelik ipak. 

Ma da je jos veci meni pase :P jednom kad sam tablet uzeo, tu me djava odnio i sad mobitl koji god uzmem mal nekakav hahaha. Pa sam Mate 7 uzeo i njegovi 6inca mi taman, mada bi Note 5 radije, al je duplo cijena od ovog mi 😯 A sa S6 Edge ne mores promasit sigurno. Sve mu je od Samsunga upakovano najbolje tako da nema price. 

10 godina
neaktivan
Dane24 kaže...
artyom kaže...

Mislim da nakon svega navedenog nekako mi se najviše dopada Samsungova S6 serija i to posebno Edge i Z5. Pa će odluka pasti na neki od ta dva. Hvala svima na preporuci ma Note 5 mi je prevelik ipak. 

Ma da je jos veci meni pase :P jednom kad sam tablet uzeo, tu me djava odnio i sad mobitl koji god uzmem mal nekakav hahaha. Pa sam Mate 7 uzeo i njegovi 6inca mi taman, mada bi Note 5 radije, al je duplo cijena od ovog mi 😯 A sa S6 Edge ne mores promasit sigurno. Sve mu je od Samsunga upakovano najbolje tako da nema price. 

Ja bi iskreno isao na Z5 nego na S6 Edge, ali to sam samo ja hehe.

14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
Pošto imaš 5000 na raspolaganju, ja bi pričekao kojih mjesec dana jer će predstaviti flagshipe za ovu godinu.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

ček jel ja ovo dobro vidim ii?? LG Note 4  je bolji od LG V10?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

ček jel ja ovo dobro vidim ii?? LG Note 4  je bolji od LG V10?

Sta bola? Kakav LG Note 4?

16 godina
neaktivan

Vjerovatno je mislio na G4, i kako ja vidim na papiru su tu negdje, V10 nije po svemu bolji od G4, ali je malo bolji.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6901&idPhone2=7606

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
domac5 kaže...
mrbean kaže...

Sta mislite jel se isplati mijenjat Galaxy S4 Black edition za LG G2?

Privlaci me baterija na G2 i OIS, ali ne znam da li je kamera bolja nego na S4.

Hvala

ako je samo zbog kamere onda ne, jer g2 ima losiju kameru od s4, pogotovo prednja, katastrofa, ekran je losiji, a ima bolji chipset i softwer ako ga vratis na kit kat, s novijim androidom je sporiji i ono izbacili su pola featuresa iz aplikacije za kameru

Sto su konkretno izbacili u camera app na Lolipopu?...koliko vidim sve je identicno.

10 godina
neaktivan

Ovo nije pitanje vezano za ovu temu, ali ne znam gdje drugdje ga postaviti.

Kupio sam kaljeno staklo za mobitel, naravno krivo sam sve napravio, katastrofa je to izgledalo ništa od toga.

Zna li netko gdje u Zagrebu netko HOĆE postaviti takve stvari nakon kupnje, jer sam pitao na više mjesta gdje se takva stakla prodaju i nigdje nisu htijeli?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 7:43 (AnđeoGabrijel21).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
AnđeoGabrijel21 kaže...

Ovo nije pitanje vezano za ovu temu, ali ne znam gdje drugdje ga postaviti.

Kupio sam kaljeno staklo za mobitel, naravno krivo sam sve napravio, katastrofa je to izgledalo ništa od toga.

Zna li netko gdje u Zagrebu netko HOĆE postaviti takve stvari nakon kupnje, jer sam pitao na više mjesta gdje se takva stakla prodaju i nigdje nisu htijeli?

Nema nista lakse postavit od toga, 10sek posla. Jesi dobio uz njega sto ocistis si ekran prije stavljanja? Samo ocistis i stavis ga, pritisnes da se svuda uhvati i cao zdravo. Skilijun puta lakse za stavit nego obicnu blentavu foliju.

15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Je li se isplati uzet Vivax fly 2 ili LG magnu
S obzirom na to da se mob neće koristiti za nikakav jači gaming većinom za slikanje posto je za sestru ta malo wh ap fb mess i to je to

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
6996 kaže...
S obzirom na to da se mob neće koristiti za nikakav jači gaming većinom za slikanje posto je za sestru ta malo wh ap fb mess i to je to

nemoj Vivax.. 

slikavanje, wh, viber, fb, mess papaju RAM. nadji kineza s 2GB rama. procitaj zadnje 3 stranice ovog podforuma dobit ces zilijun ideja.

9 godina
neaktivan
6996 kaže...

Od ta dva Magnu. Od vivaxa bizi ko od djavla. Imo sam tablet im i zavrsio je tako sto mu je moja šaka presudila koji je to ocaj bio. A i ko sto rece prelistaj par stranica ima predlozeni mobova brdo.

10 godina
Ma ima ovaj Vivax 2GB RAMA 16 GB interne memorije pa eto sestri se svidja a što ja znam npr magna ima gigu RAMA 8 GB interne memorije a opet nešto jači procesor

0 0 hvala 0
10 godina
Evo i na računalo.com ga hvale kažu da nije loš mobitel uopće

http://www.racunalo.com/vivax-fly-2-recenzija-4g-lte-smartfon-s-prednjom-led-bljeskalicom/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
6996 kaže...

http://www.racunalo.com/vivax-fly-2-recenzija-4g-lte-smartfon-s-prednjom-led-bljeskalicom/

kupi preko giztopa ili aliexpressa Xiaomi redmi note 2. s postarinom izađe oko 1100 kn. tata mata za oba ova. 

PONOVNO: procitaj zadnjih par stranica, objasnjeno je sve.

9 godina
neaktivan
6996 kaže...

A bome Mangini 1gb je bolje nego ta 2gb rama. Ja ga ne bi nema sanse. Kamera mu sigurno nije na razini LG-jeve, a ni zvuk mislim da nije. Pogle kad mu je upaljen zaslon, pa ispod tipki ima "metar" praznog prostora isto tako i iznad ikona ako sam dobro vidio na slikam. Samo Meizu i Xiaomi od tih neki manje poznati da kazem marki, a mozda se moze i neki dobar Lenovo ubost, u susjeda mi je bio Lenovo S960 i bome nije bio nimalo los mob.

12 godina
neaktivan
6996 kaže...
Ma ima ovaj Vivax 2GB RAMA 16 GB interne memorije pa eto sestri se svidja a što ja znam npr magna ima gigu RAMA 8 GB interne memorije a opet nešto jači procesor

Gle. To je Vivax.

To bi ti trebalo biti dovoljno informacija, ali u tom slučaju ne bi se ovdje raspitivao o njemu.

Tako da znaj da je još gori od Prestigia.

Ako ti ni to nije dovoljno, recimo ovako: ako želiš uštedjeti novac, kupi Vivax.

Ako želiš sačuvati živce, kupi nešto drugo.

10 godina
Maa svakako ne ide meni ide sestri pa eto želio sam se malo za nju raspitat ima li tko kakvih iskustva
A sama je izrazila želju i zamolila me da joj malo vidim za taj mob
Znam da su prije vivaxovi mobiteli bili žešće sranje a mislio sam se da su se popravili ali izgleda ništa.
Ništa hvala vam na odgovorima

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
6996 kaže...
Maa svakako ne ide meni ide sestri pa eto želio sam se malo za nju raspitat ima li tko kakvih iskustva
Znam da su prije vivaxovi mobiteli bili žešće sranje a mislio sam se da su se popravili ali izgleda ništa.

Vivax nikako, Magna je za taj avion. Ne moras ni sestri bas kantu kakvu uzet 😁😂

10 godina
neaktivan
6996 kaže...

Ako hoces low end mobitel sa 16 GB ROM i 2 GB RAM a ne zelis davati velike novce onda uzmi si Doogee X5 Pro ja mislim to sam ponovio jedno milion puta vec u zadnjih par stranica.

Online dodje oko 70 dolara a u Hrvatskoj ga mozes kupiti vec za 900 kuna.

Vivax nikako ako volis svoju sestru hahahaha.

12 godina
odjavljen
delta-hawk kaže...
6996 kaže...

Ako hoces low end mobitel sa 16 GB ROM i 2 GB RAM a ne zelis davati velike novce onda uzmi si Doogee X5 Pro ja mislim to sam ponovio jedno milion puta vec u zadnjih par stranica.

+1 probao, ne bi ni najgorem neprijatelju. 

12 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...
6996 kaže...

Ma i ako voli sebe, njega će pilat kad joj softver poblesavi, od čega je na Vivaxu, Prestigiu i sličnim sranjima dijeli samo nekoliko dodira ekrana.

A Doogee hvališ valjda jedino ti. Nisam probao Pro varijantu, možda je to neki latentni S4 (jer to je ono što u oglasima dobije za tih 900 kuna, po meni no brainer kaj je bolje), ali "obični" X5 je takvo smeće da ga ne bih dao djetetu da ga rastura po dvorištu.

15 godina
neaktivan

Danas se rjesavam s3 (napokon) pa imam par opcija, molim vase misljenje

13 g3 (3/32) dat iz zepa 600
2 s6 dodat 1800
1 6s dodat 3200
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kakav je vama browser battery usage na mobitelu? Meni chrome i slicni browseri daleko imaju najveci battery usage, po 60%, daleko ispred zaslona, operativnog sistema i svega ostalog.

Jel to normalno?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...
Kakav je vama browser battery usage na mobitelu? Meni chrome i slicni browseri daleko imaju najveci battery usage, po 60%, daleko ispred zaslona, operativnog sistema i svega ostalog.

Jel to normalno?

Je, bar mislim. U mene moj preglednik ima veci postotak od zaslona ako sam non stop na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 16:08 (Dane24).
10 godina
neaktivan

Ma i ako voli sebe, njega će pilat kad joj softver poblesavi, od čega je na Vivaxu, Prestigiu i sličnim sranjima dijeli samo nekoliko dodira ekrana.

A Doogee hvališ valjda jedino ti. Nisam probao Pro varijantu, možda je to neki latentni S4 (jer to je ono što u oglasima dobije za tih 900 kuna, po meni no brainer kaj je bolje), ali "obični" X5 je takvo smeće da ga ne bih dao djetetu da ga rastura po dvorištu.

Znas kako se kaze, koliko para toliko i muzike. A on hoce dobar i jeftin mobitel pa ovo mu je jedna dobra opcija.

13 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Znas kako se kaze, koliko para toliko i muzike. A on hoce dobar i jeftin mobitel pa ovo mu je jedna dobra opcija.

pa ne znam bas koliko mu je dobra opcija. vivax i doogee su jako lose napravljeni mobiteli. oba imaju Mediatek MT6735 procesor dok npr xiaomi RN2 MT6795 HELIO X10 koji je miljama ispred njih. vivax quad core na 1ghz, doogee isto dok xiaomi ima octa core na 2ghz (2.2 prime verzija).

Vivax i doogee hd ready ekran, xiaomi full hd itd.

razlika u cijeni je beznacajna koliko je RN2 bolji mobitel od ova oba. 

10 godina
Našla si je nakraju Xiaomi Redmi 2 po povoljnoj cijeni oko 950 kn
Naravno da bi bolje bilo da si je sa giztopa ili honorbuya ali kaže da joj se neda čekati tako da nek radi šta hoće šta ću joj ja

0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
6996 kaže...
Našla si je nakraju Xiaomi Redmi 2 po povoljnoj cijeni oko 950 kn
Naravno da bi bolje bilo da si je sa giztopa ili honorbuya ali kaže da joj se neda čekati tako da nek radi šta hoće šta ću joj ja

A bolji je izbor nego vivax u svakom slucaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice