kad gledas za tih 100-200 kn vise od limita tvog budgeta dobijes faking prvoklasni mobitel u odnosu na x8(govorim o live with walkmanu) al dobro ipak je x8 duplo jeftiniji ak se kupuje polovan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u tom rangu je najbolji lg optimus one p500
kak god okreno,mozes ga i za 600 nabavit a gro je bolji od ostalih u istom rangu

hej ljudi,moze preporuka nekog mobitela,po mogućnosti na touchscreen,cijenom bi bio do 3500 kn,a htio bih i da ima dobar fotić,po mogućnosti novi..ja sam gledao htc one x,nekako mi se super čini,što vi preporučate?
ja sam gledao htc one x,nekako mi se super čini,što vi preporučate?
Preporuka One X
Ako ti se ne sviđa on onda pogledaj xperiu s, lumiu 800, galaxy nexus.
jel se isplati uzeti novu Nokiu N9 za 288 dolara (australskih) ili 1693 kune? I da ju prodam za 2 mjeseca i vratim pare nazad
Jel mi moze tko preporucit mobitel do 500kn novi, treba mi ih 10komada za firmu, za vozače
Jel mi moze tko preporucit mobitel do 500kn novi, treba mi ih 10komada za firmu, za vozače
Nokia 6303,Nokia X2 i slicni ,posto se smartphone ne moze za te pare uzet (moze al ne valja)
Sviđaju mi se X2, ma sta cu vozacima smartphone, ionak ih polovica jedva zna sms poslat
Sviđaju mi se X2, ma sta cu vozacima smartphone, ionak ih polovica jedva zna sms poslat
X2 je super mob..ima moja tetka..
za te pare 5 mp kamera,baterija traje po 7 - 10 dana
hej ljudi,moze preporuka nekog mobitela,po mogućnosti na touchscreen,cijenom bi bio do 3500 kn,a htio bih i da ima dobar fotić,po mogućnosti novi..ja sam gledao htc one x,nekako mi se super čini,što vi preporučate?
Kao što je kolega rekao, One X, a ako možeš Xperija S. 12MP kamera u 4:3, ili ti 9MP u 16:9, Exmor S (...), najbolja kamera u telefonu.
Galaxy Nexus također ima odličan fotoaparat, ali ne ako ga usporediš s Xperijinim.
Nisi rekao - njuškalo, pretplata?
Koji mobitel da odaberem i zasto do 1000 Kuna ? Dvoumim se između Galaxy Mini i Xperia x8.Xperia X8 mi se više sviđa ali bi je moro nadogradit na 2.2 Froyo da valja jer na 2.1 nevalja ali se bojim da mi onda nesto ne bi radilo. Sta vi mislite ? .D
Imaš u Tele2 Alcatel OT-990 za 895 kn. Bolji je i od Galaxy-a mini i od Xperie X8. Ima veći, bolji ekran. Kamera je također bolja, 5MP, Autofocus, LED Flash, 2592x1944 pixela... uglavnom evo ti pa usporedi http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3725&idPhone2=3799
Htio bih da bude skroz novi,a ne bi htio pretplatu..bio sam u dućanu.i raspitivao sam se sa prodavačem o one x-u,i rekao je kao da bi to više preporučio poslovnim ljudima,kojima zapravo treba 4-jezgre...ja sam gledao galaxy s2,nexus,ali ipak prevladava nekako samsung,evo...samsung imam već 6 godina (sgh-e370) i sve normalno radi na njemu...što misliš?
ma pusti ti sta on kaze valjda ti imas pravo odabrat mobitel koji ti se svida...
ma pusti ti sta on kaze valjda ti imas pravo odabrat mobitel koji ti se svida...
uzmi One X...
Htio bih da bude skroz novi,a ne bi htio pretplatu..bio sam u dućanu.i raspitivao sam se sa prodavačem o one x-u,i rekao je kao da bi to više preporučio poslovnim ljudima,kojima zapravo treba 4-jezgre...ja sam gledao galaxy s2,nexus,ali ipak prevladava nekako samsung,evo...samsung imam već 6 godina (sgh-e370) i sve normalno radi na njemu...što misliš?
Laže te!
Malo šale. Ja bih najradije uzeo Nexus, pa One X, pa tek onda SII. Zašto tako? Nexus ima odličan Amoled ekran, goli Android, visoku rezu na ekranu, solidnu kameru, ok proc. i RAM, a i dizajn mi se sviđa. One X je super mobitel s Quad coreom, ali za tih 4 jezgre još uvijek nema potrebe. Doći će zahtjevne igre i aplikacije, ali ne još, a i kada dođu, dual core procesori neći biti ništa preloši. Ako nisi ultra-super-mega-maxi zahtjevan korisnik uzmi Nexusa, koji je i više nego odličan i za takve korisnike. Zašto njega pored SII. Jer će 100000000000000000000% dobiti sljedeču verziju Androida i ima bolji ekran, jedina mana je lošija kamera, ali samo lošija, ne loša. Ostalo je manje više sve isto.
Laže te!
Malo šale. Ja bih najradije uzeo Nexus, pa One X, pa tek onda SII. Zašto tako? Nexus ima odličan Amoled ekran, goli Android, visoku rezu na ekranu, solidnu kameru, ok proc. i RAM, a i dizajn mi se sviđa. One X je super mobitel s Quad coreom, ali za tih 4 jezgre još uvijek nema potrebe. Doći će zahtjevne igre i aplikacije, ali ne još, a i kada dođu, dual core procesori neći biti ništa preloši. Ako nisi ultra-super-mega-maxi zahtjevan korisnik uzmi Nexusa, koji je i više nego odličan i za takve korisnike. Zašto njega pored SII. Jer će 100000000000000000000% dobiti sljedeču verziju Androida i ima bolji ekran, jedina mana je lošija kamera, ali samo lošija, ne loša. Ostalo je manje više sve isto.
One X ima Sense 4 ,a meni je sense ljepsi i od touchwiza i od cistog androida..
ali oba moba su ok koji uzme nece pogrijesit,ako vec ima pare..
One X ima Sense 4 ,a meni je sense ljepsi i od touchwiza i od cistog androida..
ali oba moba su ok koji uzme nece pogrijesit,ako vec ima pare..
Od TouchWiza je i meni 300tinjak puta ljepši.
A u usporedbi s čistim Androidom bi se dalo razgovarati.
Po pitanju Homesreena mi je ljepši Sense, a dalje kako mi se nađe, ili kakve sam tog dana volje
I kao što kažeš oba mobitela su odlična i s niti jednim neće pogriješiti. Odabir je na njemu jer smo došli do vrha vrhova gdje u odabiru već prevladava subjektivnost.
Ja bi se sam teško odlučio, s jedne strane mi je ovaj, a s druge onaj bolji.
Valjal išta 2.1 android na XPERIA X8 i da li zastaje i da li se moze preko aplikacije app2sd prebaciti aplikacije na Memorijsku Sd karticu ? ODGOVORITE Hvala :))
jel se isplati uzeti novu Nokiu N9 za 288 dolara (australskih) ili 1693 kune? I da ju prodam za 2 mjeseca i vratim pare nazad
Isplati se, na oglasniku su cijene oko 2400kn. ako ti dosadi možeš prodati..
Pozdrav! Dobit cu ovaj tjedan novi SE ray, dakle sa garancijom 2 godine. Sviđa mi se taj mobitel, ali bih ga htio promjeniti jer mi je 3.3' ekran mal :/.
Dolazi u obzir i zamjena ray-a uz moju nadoplata, prodaja pa kupovina drugog i sl. Daje mi neke savjete do npr.ray + 200,300 kn.
Gledao sam evo 3d, samsung galaxy s+..ali se ne mogu odlucit. Ako imate kakva iskustva slobodno dajte (moze i sa ray-em) možda si ga i ostavim ako me uvjerite da je dobar :D
Daje mi neke savjete do npr.ray + 200,300 kn.
Gledao sam evo 3d, samsung galaxy s+ ..ali se ne mogu odlucit.
Ako ti je malan ekran onda uzmi Evo 3D
Sony Xperia Neo
Sony Xperia neo V
Sony Xperia ray
Sony Xperia Neo
Sony Xperia neo V
Sony Xperia ray
8 | Neo |
---|---|
1 | Neo V |
0 | Ray |
Sony Xperia Neo
Sony Xperia neo V
Sony Xperia ray
Neo zbog većeg ekrana, ugodnije je igranje i surfanje. Ostalo manje više sve je isto kod sve 3 telefona.
- osim što neo v ima 5mp kameru a neo 8mp.
hvala onda definitivno uzimam neo
ako ces koristeni,jer novog ces tesko naci,ja sam ga mislio sebi,al sam vidio da nema novog nigdje,pa mi za oko zapeo google nexus s :D
JEl može preporuka nekog mobitela za 100€, da ima neki solidan procesor jer ovo smeće koje sad imam najradije bi ga razbio
Može i link sa njuškala...
JEl može preporuka nekog mobitela za 100€, da ima neki solidan procesor jer ovo smeće koje sad imam najradije bi ga razbio
teško ćeš nać do 100 eura sa dobrim procom. možda polovni sony ericson live with walkman ili motorolu defy. al to je 900-1000
uzet cu u tele2 novi
Pogledaj:
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-gio-s5660-crni-radi-sve-mreze-dostava-oglas-4901362
ili http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/huawei-u8650-black/d267/