Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.037
|
čitano: 12.513.604
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...

Da pomoci, ce. Necu ohladiti jer preporucuje to smece za 1500kn a moze se mob s 2 gb rama uzet bez problema.

200 slobodno više od corea je gro. Računajući da slobodno imaš 200-300mb na coreu, a na npr moto g imas slobodno 400-500, velika je razlika

Do 1500kn apsolutni best buy na trzistu donedavno je bio Asus Zenfone 5 jer jednostavno ne mozes dobiti tako kvalitetan hardver i tehnicku podrsku za tu cijenu, ali kako je $ otisao gore, mislim da je i njegova cijena malo skocila, na amazonu je sad 205$.

Ne isplati se kupovati nepoznatog kineza gdje pise 2GB rama i octa core, kad to nema kvaliteta. 

p.s. motorola moto g izgleda po specifikacijama ok telefon, ali meni iskreno je to poprilicno ruzan telefon, previse "obican"

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 13:17 (chaselol).
11 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

oprostite sto upadam ovako ali trebam hitno pomoc.
imam samsung galaxy note n7000 i imam problema oko siglana. Kada odem malo dalje od zagreba gubim signal totalno.
dali mi netko moze reci dali bi se trebao zamjeniti dock ili postoji bas neki dio za taj signal. ako moze netko da mi odgovori cim prije jer je hitno. Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Trenutno sam vlasnik iPhonea 4.. mislim negdje 4 godine, i sad sam dosao u priliku da produzim ugovor sa tmobileom i uzmem novi mob.
Ja bi htio ostati na iPhoneu pa bi uzeo iPhone 6(64GB) ali me sa produzenjem ugovora dođe 1700kn + 24 mjeseca po 100 kn za uređaj, što je po meni previše a ne znam kako da ga dobijem povoljnije..
A u isto vrijeme mogu za sitnu lovu uzeti Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 compact, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy ALPHA..
I sad imam problem sta da uzmem, ima li tko kakav savjet posto sam navikao na iOS i nisam neki pretjerani fan androida dok WP mi izgleda malo nedoreceno..

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kolacic kaže...

Mobitel do 750 kuna. Nov ili polovan sa garancijom. Za sestru ako je moguca prednja kamera. Hint selfiji 

lg l70 na njusci

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
chaselol kaže...
maks0806 kaže...

Da pomoci, ce. Necu ohladiti jer preporucuje to smece za 1500kn a moze se mob s 2 gb rama uzet bez problema.

200 slobodno više od corea je gro. Računajući da slobodno imaš 200-300mb na coreu, a na npr moto g imas slobodno 400-500, velika je razlika

Do 1500kn apsolutni best buy na trzistu donedavno je bio Asus Zenfone 5 jer jednostavno ne mozes dobiti tako kvalitetan hardver i tehnicku podrsku za tu cijenu, ali kako je $ otisao gore, mislim da je i njegova cijena malo skocila, na amazonu je sad 205$.

Ne isplati se kupovati nepoznatog kineza gdje pise 2GB rama i octa core, kad to nema kvaliteta. 

p.s. motorola moto g izgleda po specifikacijama ok telefon, ali meni iskreno je to poprilicno ruzan telefon, previse "obican"

Do 1500 kn je best buy Xiaomi note 4g nikako taj Zenfone, jedino ako netko zeli manji ekran onda je dobra kupnja, sve ostalo je na strani note 4g

17 godina
The Black Iso kaže...

Trenutno sam vlasnik iPhonea 4.. mislim negdje 4 godine, i sad sam dosao u priliku da produzim ugovor sa tmobileom i uzmem novi mob.
Ja bi htio ostati na iPhoneu pa bi uzeo iPhone 6(64GB) ali me sa produzenjem ugovora dođe 1700kn + 24 mjeseca po 100 kn za uređaj, što je po meni previše a ne znam kako da ga dobijem povoljnije..
A u isto vrijeme mogu za sitnu lovu uzeti Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 compact, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy ALPHA..
I sad imam problem sta da uzmem, ima li tko kakav savjet posto sam navikao na iOS i nisam neki pretjerani fan androida dok WP mi izgleda malo nedoreceno..

Od tih svih ja bih najvjerojatnije isao na xperia z3, nije najnoviji ali Alpha mi nekako izgleda slaba baterija i steta sta nema utor za micro sd karticu.

17 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...
The Black Iso kaže...

Od tih svih ja bih najvjerojatnije isao na xperia z3, nije najnoviji ali Alpha mi nekako izgleda slaba baterija i steta sta nema utor za micro sd karticu.

A i meni je nekako izbor pao na njega.. al me full brine taj vrazji andorid i njegovi updateovi.. zato mi i njavise pase iPhone 6.. a ko zna dali s emoze ove iz t coma nagovoriti za nizu cijenu ili tarifu kao postojeći pretplatnik skoro pa 10 godina..

Long Live Freedom
14 godina
odjavljen
The Black Iso kaže...

A i meni je nekako izbor pao na njega.. al me full brine taj vrazji andorid i njegovi updateovi.. zato mi i njavise pase iPhone 6.. a ko zna dali s emoze ove iz t coma nagovoriti za nizu cijenu ili tarifu kao postojeći pretplatnik skoro pa 10 godina..

Kakvi updateovi? Ti silni updateovi samo pogoršavaju iPhone, ništa drugo.

Z3 radi jako dobro i ako ti je bitna fluidnost kao na iPhoneu, slobodno uzmi Z3. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...
Patrick_cro kaže...
The Black Iso kaže...

Raspitaj se i nazovi Sluzbu za savjetovanje T-HTovih korisnika. S njima se mozes dogovorit o jeftinijoj varijanti tj. placas manje nego ako ugovoris novi ugovor u T-Centru. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
14 godina
odjavljen

Ili im jednostavno kaže da želi raskinuti ugovor, pa će mu početi nuditi dobre popuste.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

a tako će i biti..
ma sto se tice updateova meni moj iPhone 4 sa zadnjim updateom radi dobro i opet je lijepo od njih da imas tolike godine podrsku..

a sramota je da se ovako ponasaju prema korisnicima koji su kod njih toliko dugo, prakticki ispadne da oni koji su najduze kod njih imaju manja prava od novih korisnika..

a tako je i sa maxtvom i adslom.. znam da je bilo slucajeva gdje bi ljudi iskljucili se sa mreže i isli ponovo ugovor potpisat jer dobiju vise nego da produze ugovor.

Long Live Freedom
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Kolega @The Black Iso, ne slušaj nikoga ako želiš uzeti novi iPhone 6. 

Ako te zanima kako proći još jeftinije, pažljivo pročitaj 11 stranicu teme "iPhone 6", i tamo ćeš pronaći odgovor koji te zanima. Tako sam i ja uzeo iPhone 6 Plus za 1898.00 kuna plus po 100.00 kuna na dvadeset četri rate, što je po meni dugoročno vrlo prihvatljiva cijena za dobiven gušt!

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 19:33 (ATJLučko).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Patrick_cro kaže...

Do 1500 kn je best buy Xiaomi note 4g nikako taj Zenfone, jedino ako netko zeli manji ekran onda je dobra kupnja, sve ostalo je na strani note 4g

5.5" ti odma daje vecu bateriju, ali kad pogledas antutu bench, Zenfone ga pere za dobrih 7-8k 

P.S. 5.5" to je vec tablet ako cemo realno, i 5" je cigla danas...

14 godina
odjavljen

Ako je tebi tablet nije svakome, također ako ti je  cigla nije svakome

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Patrick_cro kaže...

5.5" ti odma daje vecu bateriju, ali kad pogledas antutu bench, Zenfone ga pere za dobrih 7-8k 

P.S. 5.5" to je vec tablet ako cemo realno, i 5" je cigla danas...

Ako je 5.5'' tablet su je 7.0/8.0'' laptopi? To sve ovisi o korisniku,netko voli da ima na cemu gledat Youtube,a neko stavlja telefon 10cm od ociju kako bi uspio vidjet sta se dogadja na videu. 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ne znam jesi dobio novu regulativu da se granica za tablete povecala sa 4 na 4,7"?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 21:27 (EchoOne).
14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

Ne znam jesi dobio novu regulativu da se granica za tablete povecala sa 4 na 4,7"?

Da, pa to je ipak savršena dijagonala za telefon 

13 godina
MARKOZD15 kaže...

5" jedva stane u dzep a kad moras sjesti moras vaditi telefon, dok za manje dijagonale nemas problema s tim. Sve iznad je jos veci fail realno, na kraju ce ljudi nositi televizore sa sobom i javljati se na njih.

15 godina
chaselol kaže...

Prije svega, veličina displaya ne znači i veličinu samog telefona.

Dapače, ima slučajeva gdje je telefon sa manjom dijagonalom zaslona, ustvari veći od onoga sa večom dijagonalom zaslona.

Zato nemoj bzv. vrtit tu priču o '', jer ti ta priča ne drži vodu.

14 godina
odjavljen
chaselol kaže...

5" jedva stane u dzep a kad moras sjesti moras vaditi telefon, dok za manje dijagonale nemas problema s tim. Sve iznad je jos veci fail realno, na kraju ce ljudi nositi televizore sa sobom i javljati se na njih.

a kako ja nemam problema? stane mi u džep bez problema, kada sjedim ne osjetim ga, izvadim ga normalno... dakle daješ činjenice na temelju vlastitog iskustva, svako uzima dijagonalu kakva mi paše, a 5" kao ni 5,5" nisu tablet, nebuloze pričaš

10 godina
neaktivan

Imao sam priliku radit sa dosta mobitela. I vjeruj mi noa je zakon, sta se tice xiaomia nesvidja mi se dizajn a i veci je od joe koja je 5 inchi... Dok je ovaj 4.7, bilo kako bilo i to je nelos uredjaj s dosta losijom  kamerom i s malo jacim procesorom za 0.3 ghz..  Sta je neprimjetno a gpu je losiji pd noinog kad bi sve pogleda po mojim,(naglasavam),kriterijom bi se odlucio za nou, a sta se tice zopa stariji modeli sta se tice zopa. Malo ljudi se zali na "nekvalitetu" a to su oni sta ga nisu koristili, vecinom novije serije su im odlicne

10 godina
neaktivan

Ovisi kako je dizajniran, imam mob od 5" i odlican je za rukovat, isto tako ima sta si reka od 5" di imaju velik okvir neos ih normalno u ruci drzat. Sve je to do modela i dizajna

12 godina
Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa da, sve ovisi koliko je prostora iskorišteno.

Xperia Z1 i Lg G3 su dimenzijana gotovo identični, a ekran u potonjeg ima pola inča dužu dijagonalu, što uopće nije zanemarivo.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
17 godina
hrčak kaže...

Izmjena stakla ti je oko 300njak Kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 10:33 (Ziga).
13 godina
hrčak kaže...

nesto tu smrdi, cisto sumnjam da nije totalno razvaljena kopija

12 godina
neaktivan

hvala svima na savjetima , jucer sam uzeo lg l70 1 k kn, mob je neopisivo laksi od ovog koji sam imao prije , sve radi ok jedino pri paljenju prvih 10 sec malo steka dok se widgeti i to sve ne ucita a onda super radi , sinoc sam mislio da je sjebano da ne prima slušalice ali doslovno treba jako gurnuti dok ne "škljocne"(puno vise neg na drugima) i onda sve radi mob je ok, za tjedan - dva napišem kako radi i to nakon duzeg koristenja ( vip 1000kn 2 god gar. mana zakljucan na vipu)

shadow
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 13:05 (maxi 135).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdravljam,

evo ovih dana me nešto krenula zezati Lumia 1320, prije nje sam imao Notea jedinicu, pa evo razmisljam o kupnji smartphonea koji će dimenzijama biti potpuna suprotnost (zlo mi je više od ovih 6 inčnih grdosija u ruci), dakle - što manji i kompaktniji, a opet da je smartphone  . Može li mi tko pomoći s par prijedloga do nekakvih 1500kn? Puno hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz,

evo planiram kupiti novi mob...max cijena je oko 2500kn, zanima me koji bi bio najisplativiji mob i gdje...razmisljao sam o samsung galaxy s5 mini(u ogasima ga ima za 2300kn ali nezz koliko je to sigurno) pa ako mi mozete nesto preporuciti

nb

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
CAF kaže...

Pozdravljam,

evo ovih dana me nešto krenula zezati Lumia 1320, prije nje sam imao Notea jedinicu, pa evo razmisljam o kupnji smartphonea koji će dimenzijama biti potpuna suprotnost (zlo mi je više od ovih 6 inčnih grdosija u ruci), dakle - što manji i kompaktniji, a opet da je smartphone  . Može li mi tko pomoći s par prijedloga do nekakvih 1500kn? Puno hvala!

Ako može rabljeno onda Sony Xperia Z1 Compact.

domoi kaže...

Pozz,

evo planiram kupiti novi mob...max cijena je oko 2500kn, zanima me koji bi bio najisplativiji mob i gdje...razmisljao sam o samsung galaxy s5 mini(u ogasima ga ima za 2300kn ali nezz koliko je to sigurno) pa ako mi mozete nesto preporuciti

Pa na njuškalu možeš gotovo pa bilo koji mob za tu cijenu kupiti, ide čak i M8 i ta ekipa. Samo mi je to sumnjivo jer je to mala lova, ali ako nađeš neki koji je blizu tebe odi pogledati, ništa te ne košta.

A za novo LG G2.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice