Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.025
|
čitano: 12.508.054
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

POzz, sto bi bilo bolje
xperia z ili sgs3?
xperiu z mogu uzeti preko clana foruma (novu, neotvaranu) u 2 rate, ili u extreme digitalu uzet sgs3 na rate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Xperia Z.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Xperia Z.

Govoris iz vlastitog iskustva?
Netko drugi... misljenja?

14 godina
Da imao sam oba i Xperia je bolji mob.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
Goddish kaže...

Pa vidiš mu i u potpisu da je imao više mobova nego čarapa {#}

A Z moš metnut i u pivu u birtiji i pit tak {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 22:01 (lllnuclearlll).
12 godina
Goddish kaže...
gamer34 kaže...
Xperia Z.

Takodjer imao oba, Galaxy S3 LTE (2GB RAM-a) i Xperia Z. Sveukupno, Xperia Z mi je bila bolja...S3 ima bolju ergonomiju, i tada, prije pola godine, je imao bolju kameru...sada ne znam dali je kamera na Z sto popravljena jer sam je se davno rijesio.

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Evo već danima gledam testove mobitela srednje klase od 1500-2000kn ali nikako odlučiti što bi bilo najbolje.Iako stalno dolaze upiti koji je bolji nekako nam nikad ne dosadi opet postavljat isto,a došli su i neki novi modeli koje nisu spominjali.

Na površinu su mi isplivali ovi modeli:

1.ALCATEL IDOL cijena 1550kn solidna 8mp kamera,ok baterija,kazu fluidan sve u svemu na mob.hr kaže best buy

2.PRESTIGIO 4500 cijena 1900 koja više nije tako povoljna,neznam jel su mu digli cijenu ili je tolko bio i prije,po mob.hr best buy bio prije nego je stigo Idol

3.S III mini cijena 1660 kn provjeren mob,solidna 5 mp kamera,vrlo dobro ocijenjena na svim portalima,poznati brand.Po meni neka ziherica za kupit

4.GIGABYTE MAYA M1 V2 cijena 1540 kn kinez,nekako mi ta priča zvuči nesigurno.Na topicu o njemu ga pljuju iako u biti vrlo dobro ocijenjen mob

Tu je još i Huawei y300 no čini mi se da ima slabu kameru i to mi ne odgovara,LG L7 II mi nekako nije legao nije baš spominjan kao neki best buy.

Došao je i Alcatel One Touch mini cijene 1400 kn solidan ali za 150kn više dobimo tatu Idol-a.

Zasad bih ostao na androidu  pa Nokiu nebi zasad.Sad imam DESIRE HD koji me lijepo služio ali vrijeme je za nesto novo.

Inače bitna mi je kamera,surfanje i gledanje filmova stoga nisam pre zahtjevan korisnik osim kamere :) 

Molim vas vaša mišljenja

6 ALCATEL IDOL
0 PRESTIGIO 4500
10 S III MINI
0 GIGABYTE MAYA M1 V2
1 ALCATEL IDOL MINI
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 23:32 (mr. jo).

0 0 hvala 0
17 godina

To što si gledao su relativno stare recenzije. Za ovo što si rekao da ti treba ja bi išao na Prestigio 5044. Da se naći za 1900kn. Velik ekran, uređaj je solidan i ne kvari se kao recimo ona Maya koju si spomenuo, relativno OK i kamera za taj novac.

A Nexus 4 također možeš dobit za sličnu cijenu u EU dućanima, kao i Alcatel One Touch Idol X

Stvar je u tome da za taj novac možeš dobit i Lumiu 920 koja je po kameri 3 klase iznad svih ovih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 23:53 (lllnuclearlll).
17 godina

S3 ili Note 1?

23 Samsung Galaxy S3
0 Samsung Galaxy Note 1 (N7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Slazem se s kolegom, Nexus 4 ili Lumia 920 koji se mogu poprilicno jeftino nabavit iz shopova izvana. A ako bas mora biti iz hrvatske ja bi isao na Samsung Ativ S koji u hrvatskim ducanima dode oko 1800kn i vise je nego odlicna ponuda.
12 godina
Odlican mi je taj ali vidim da ga nema u nas ispod 2.5k pa cu ustedit jos i kupit ga osim ako se nadje nesto slicno za manju cifru
Nothing is true,everything is permitted.
17 godina
Bartaul kaže...
Odlican mi je taj ali vidim da ga nema u nas ispod 2.5k pa cu ustedit jos i kupit ga osim ako se nadje nesto slicno za manju cifru

Pa ne kupuj ga kod nas onda. Naručiš s mobileshopa i dođe ti doma idući dan.

11 godina
neaktivan

ha, zahvaljujući vama (točnije apoteci) odlučila se ja za lumiu 620. i izbidala je za 1000 i sitno kuna na ebayu. nova. bez garancije, naravno.

Baš me zanima kako će mi sjesti WP. Čitam malo o tom OSu  i ne očekujem previše {#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
nika ragva kaže...

ha, zahvaljujući vama (točnije apoteci) odlučila se ja za lumiu 620. i izbidala je za 1000 i sitno kuna na ebayu. nova. bez garancije, naravno.

Baš me zanima kako će mi sjesti WP. Čitam malo o tom OSu  i ne očekujem previše {#}

Odakle s ebaya, koliko te dođe dostava još?

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
11 godina
neaktivan

19 funti je dostava. ukupno, evo zbrojila sam 107+19 * 9,2= 1150kn

seller je novateccomms, ak ti to išta znači. mob je vele, nov, nekorišten, al bez original kutije. nadam se da nije repariran. seller ima 100 pozitvan fidbek pa valjda ne stavlja neistinite podatke. 

13 godina
Po meni glup potez jako. Te lumie iz cheap segmenta se kvare dosta tj imaju tvornickih gresaka. Za 800kn lumia 520 s jamstvom kod nas je meni 5x bolji izbor nego za 1200 da se kockam zbog par boljih sitnica
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

ja ne kupujem mobitele u našim dućanima. vjera mi ne dozvoljava. tj uvjerenje.

svi mobiteli pod jamstvom (pričam o ljudima tj aparatima koje poznajem) koji su se pokvarili (jednom), jamstveni kvar u jamstvenom roku, kvarili su se opet i opet, proveli su više od pola vijeka na servisima, a vlasniku priuštili zafrkanciju samo takvu. ne znam nijednu priču o aparatu koji je imao garanciju i jamstveni kvar, a da priča ima sretan kraj. :)

garancija je relativan pojam. odlučila sam da mi ne igra ulogu i odlučila sam prije mnogo godina 2 stvari: da neću uzimati uređaje i vezivati se na 2 godine. i da se neću libiti kupiti na crnom tržištu. jedino rabljene mobač ne volim nimalo.

0 4 hvala 0
12 godina
nika ragva kaže...

Ne znam gdje tocno citas, ali ocito na pogresnim mjestima ;) OS je brz, fluidan, reaktivan, bez stekanja...kustomizacija nije poput Androida, ali meni to ne igra ulogu, drazi su mi tileovi...rijetko koji Android ima tako brzi browser...Sve lumie imaju prilicno istu brzinu, tako da taj tvoj 620 nesto malo zaostaje za Note3 po brzini...aplikacije meni ne fale jer nisam tip koji zeli imati 1000 aplikacija na uredjaju i vecinu nikad ne koristiti...sve aplikacije koje mi sluze poslovno, su prisutne...od talijanske banke imam aplikaciju, od pbz-a nema i zato koristim token, ali lako za to kad je sve drugo odlicno. Vecinom vidim negativne komentare od osoba koje ocjenjuju OS kao losim zato sto nije prisutna aplikacija Candy Crush igrice {#} ugl, ocekuj puno vise od onoga sto bi dobila od bilo kojeg Androida za 1000kn.

13 godina
nika ragva kaže...

ja ne kupujem mobitele u našim dućanima. vjera mi ne dozvoljava. tj uvjerenje.

svi mobiteli pod jamstvom (pričam o ljudima tj aparatima koje poznajem) koji su se pokvarili (jednom), jamstveni kvar u jamstvenom roku, kvarili su se opet i opet, proveli su više od pola vijeka na servisima, a vlasniku priuštili zafrkanciju samo takvu. ne znam nijednu priču o aparatu koji je imao garanciju i jamstveni kvar, a da priča ima sretan kraj. :)

garancija je relativan pojam. odlučila sam da mi ne igra ulogu i odlučila sam prije mnogo godina 2 stvari: da neću uzimati uređaje i vezivati se na 2 godine. i da se neću libiti kupiti na crnom tržištu. jedino rabljene mobač ne volim nimalo.

i strongly disagree.

mobiteli su mi hobby i cesto ih mjenjam,te isto tako nemali put sam nosio na servis doticne. u 99 posto slucajeva kvar otklonjen,ako nije onda zemjenjen novi uređaj. kako je bila sad rasprodaja lumia 520 dosta prijatelja su ih uzeli i dvojici su se pokvarili. jednoj osla maticna drugoj neki konektor za bateriju. Matera mi koristi lumiu 710 i dvaput je bila na servisu,ali sad radi god dana super.

Jamstvo je jamstvo,garancija da ce nesto ispravno radit 2 godine. tebi moze vrisnut nesto sutra pa nis nemres. nije bezveze to vecini dealbreaker

14 godina
neaktivan

garancija je nuzna, bilo da pricamo o nokiji ili o gsmartu

istina nokia proizvodi mozda i najdugovjecnije telefone

al uvijek se dobro rjesit djecjih bolesti u garantnom roku

i meni je otislo nesto na maticnoj na n8, popravljeno

i sad 2ipo godine radi bez problema

a jos ako je nesto s ebaya bez kutije... {#}

tako da valja uzest to u obzir, sto god kupujes

eto otkad je kia uvela 7god jamstvo, dosta prijatelja

se pojavilo s novom kiom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 18:50 (apoteka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo da poslusam i misljenje korisnika.

Dakle, izmedju ova 3 moba, koji bi najprije :)

Hvala

3 Samsung Galaxy S4 (9505)
15 LG G2
1 HTC ONE
ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako vam se čini ova božićna akcija od tele2?Koji je mobitel bolji iz ove božićne ponude,samsung galaxy trend ili lg optimus l7?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

samsung

Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5394&idPhone2=4565

ne kuzim cemu td...  ko bi uzo l7 pokraj trenda

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5394&idPhone2=4565

ne kuzim cemu td...  ko bi uzo l7 pokraj trenda

misliš obrnuto?

13 godina

nije mi jasno xD dualcore i jellybean  pokraj hardvera iz 2010

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

nije mi jasno xD dualcore i jellybean  pokraj hardvera iz 2010

JB ili ICS, za taj kalibar uređaja potpuno nevažno, kao i dual core ili ne...

LG ima veći ekran s gorilla glassom i to IPS, bolju kameru i veću bateriju.

Bilo koji od tih uređaja nebi uzeo jer je Lumia 520 za taj novac višestruko bolji izbor...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 20:50 (lllnuclearlll).
14 godina
odjavljen

U svakom slučaju ako kupiš LG L7 naživcirat će te u par dana, štekanjem i zastajkivanjem, preslab je to mob, ja bi i dalje uzeo Trenda iako ima lošiji i manji zaslon, Dual Core na androidu dobro dođe.

3 1 hvala 0
17 godina

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/nokia-lumia-520-black/d431/?typid=2#img  {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

pa da vi ste zabrijali i to zestoko xD

nemas pojma o cem pricas,jb i ics je nebo i zemlja POGOTOVO na uređajima tog kalibra. imo sam l7 i uzas mob,steka na svakom koraku igre nea sanse da neku 3d pokrenes normalno.

dok sestrin s3 mini na jos manjem taktu nego trend radi ko zmaj,stoga ovdje mogu rec da si u zabludi teskoj,trend > l7 anyday anytime

Moj PC  
2 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice