Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.033
|
čitano: 12.509.609
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

jel ja pisem kineski?? :D u njemackoj sam tocnije koln ;) i zelim preko ebay kupiti neki jer to je u dva dana tu doma..medutim nisam pametna sto uzeti tj frendica a da ima tikovnicu..a sta se tice motorole ta marka nooouuuu -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Miki_16 kaže...

ma taj htc desire z necini mi se cvrst, drzala sam ga u rukama imala sam full osjecaj da se se tipkovnica klima ili sam ja luda -.-

ili njega ili xperiu pro:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_pro-3779.php

De gustibus non est disputandum.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 23:32 (mario1990).
14 godina
neaktivan
Rainalcar kaže...

Znači da se ne može novi uzeti za 1000 kuna?

nazalost u ducanu vise ne jer je akcija prosla prije koji tjedan..

Ako bas hoces novog, jedini nacin ti je da pratis malo njuskalo i cim netko stavi da prodaje novog brzo se javi, ili na nasem oglasniku ovdje. Ali ako nije nov, a ima garanciju godinu dana ili vise, a u dobrom je stanju, znaci nije ekran ostecen i nema velikih ogrebotina, isplati ti ga se uzeti

Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
15 godina
neaktivan

Novi ali 100 kn skuplji, vjerojatno još nije prodan:

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/se-live-with-walkman-oglas-5714461

0 0 hvala 0
14 godina

Aj, tek sam se sad sjetio, izvinite... Mora primati VIP, već postoji pretplata

14 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

jel ja pisem kineski?? :D u njemackoj sam tocnije koln ;) i zelim preko ebay kupiti neki jer to je u dva dana tu doma..medutim nisam pametna sto uzeti tj frendica a da ima tikovnicu..a sta se tice motorole ta marka nooouuuu -.-

Sto fali motoroli, ima mobitele najbolje kvalitete izrade, te sto se tice fizickih tipkovnica jedina nudi donekle uredaje

Ja zivim u njemackoj, te evo par mobitela koji se tamo nude

Imas znaci desire z- njega neces kazes da skripi ili sto vec

imas xperia pro- sasvim solidan mob, sad dal skripi ili ne neznam nisam probal :)

onda imas htc 7 pro  za nekih 180 eura koliko vidim, ako ti se svida os odi na njega

te na kraju imas milestone 2, imas vjerojatno jednu od boljih fizickih tipkovnica, 2.3 verzija androida, 3.7" ekran cijena ti je 179 eura u ducanu http://www.talk-point.de/prod_0_453_Motorola-Milestone-2-.html

Odaberi neke od tih 4

13 godina

ovaj htc pro nije android??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

ovaj htc pro nije android??

ne, htc desire z je jedini htc android mob sa fizickom tipkovnicom, dok isto tako htc 7 pro je isto tako jedini htc mob sa wp 7.5 (vjerojatno) os

16 godina
neaktivan

Nije.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

nekuzim cemu milijun ponuda mobitela na gsmarena a nema ih u prodaji i to jos na ebay ih nema di svega ima -.-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel ti ozbiljno?!

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

nekuzim cemu milijun ponuda mobitela na gsmarena a nema ih u prodaji i to jos na ebay ih nema di svega ima -.-

kao prvo nema puno mobitela sa fizickom tipkovnicom, a kao drugo oni koji postoje, vecinom su samo za americko ili danas dosta cesto za kinesko trziste te takvi mobiteli rade samo u tim zemljama. Ako vec kupujes mob u njemackoj neigraj se preko ebaya, imas i njihovih "njuskala" a mozes i mnogo mobitele naci povoljno u ducanima.

Evo ti adresa nesto kao nase nabave.net

www.idealo.de

te nadi tamo handy, odaberi sve sto zelis od mobitela, i probaj naci nesto za sebe, odmah tamo imas i cijenu mobitela i u kojem ducanu ga kupiti

13 godina

hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
MSN kaže...
Rainalcar kaže...

Znači da se ne može novi uzeti za 1000 kuna?

nazalost u ducanu vise ne jer je akcija prosla prije koji tjedan..

Ako bas hoces novog, jedini nacin ti je da pratis malo njuskalo i cim netko stavi da prodaje novog brzo se javi, ili na nasem oglasniku ovdje. Ali ako nije nov, a ima garanciju godinu dana ili vise, a u dobrom je stanju, znaci nije ekran ostecen i nema velikih ogrebotina, isplati ti ga se uzeti

Zaboravio sam napomenuti da brat ima pretplatu za Vip, isprike. Isključuje li to SE Live Walkman? Ima li altermativa, kakav je Vivaz? 

13 godina
Vivaz=symbian=God forbid
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

jel ima tko iskustva sa motorolom pro+ ?? necini mi se mob los, je da je motorola a to ime mi malo skripi u glavi ali mogu ga dobiti za 100eura novog zapakiranog pa.. :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne izgleda loše po specifikacijama, za 750kn isplati se.. motorola u zadnje vrijeme radi dobre uređaje!

14 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

jel ima tko iskustva sa motorolom pro+ ?? necini mi se mob los, je da je motorola a to ime mi malo skripi u glavi ali mogu ga dobiti za 100eura novog zapakiranog pa.. :D

ok je mob, za tebe savrsen. Sad cijena 100 eura vidim da je najjeftiniji u ducan 122 eura, ako si gledala preko ebaya ili slicno, ja ti radije preporucujem da kupis preko ducana, ipak je sigurnije za 122 eura. Koliko vidim po toj cijeni ga ima amazon i notebooksbillinger.de, uzmi preko njih sigurnije ti je nego npr preko ebaya ili nekog oglasnika.

A jos jedamput motorola je jedan od najboljih proizvodaca mobitela, nitko nema takvu kvalitetu kucista, kao npr razr i slicni modeli, zato stvarno neznam sto imas protiv motorole.. 

13 godina

ma u reala je na akciji za 99eura i par centi..mada zelim htc samo neznam sta bi a preko 300eura nezelim dati..problem je sto sam imala vec dosta mobitela i stalno ih mjenanjam cisto iz dosade hobia ili vec cega tako da nisam pametna sta da uzmem jer znam da cu ga max 1mj imat pa mjenjam opet...

1 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...
Vivaz=symbian=God forbid

Hvala :) Onda, kako da riješim situaciju, SE Live walkman, koliko vidim, svugdje je zaključan na TCom, Bonbon, a meni treba Vip.

13 godina
neaktivan
Rainalcar kaže...
maks0806 kaže...
Vivaz=symbian=God forbid

Hvala :) Onda, kako da riješim situaciju, SE Live walkman, koliko vidim, svugdje je zaključan na TCom, Bonbon, a meni treba Vip.

ako kupis u Bonbonu,radi i na Vip :)

17 godina
odjavljen
whisper12 kaže...
Rainalcar kaže...
maks0806 kaže...
Vivaz=symbian=God forbid

ako kupis u Bonbonu,radi i na Vip :)

Zar nije BonBon od T-Mobile-a a Tomato Vip-ov ???? {#}

ili je otkljucan ??? ..

It's all about the sound . (Quincy Jones)
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 19:31 (unimatrix001).
16 godina
neaktivan

Bok.

Odlučio sam preći iz T-Mobilea u Vip, jer mi je TM postao preskup, pogotovo jer sada trebam uzeti i novi mobitel.

Znači, prešao bih u Vip u tarifu "Bez limita 111".

Kupio bih mobitel od 2000kn. 

Evo, razmišljam se oko ova 3:

iPhone 4

HTC One S

Huawei Ascend P1

Koji bi od ova 3 bio najbolji izbor? 

Slobodno dajte i neku drugu preporuku ako imate.

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

100 kn ti je otkljucavanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Bok.

Odlučio sam preći iz T-Mobilea u Vip, jer mi je TM postao preskup, pogotovo jer sada trebam uzeti i novi mobitel.

iPhone 4

HTC One S

Huawei Ascend P1

od ova 3 naravno htc one s :). Najbolji po hardweru i bar meni najljepsi :)

15 godina
neaktivan

One S od ta tri.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

2 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Tsar kaže...

Bok.

iPhone 4

HTC One S

Huawei Ascend P1

Samo da znas, imaju sada i nekakvu jesensku akcija koja nije nigdje navedena tak da pitaj za to. Ja sam si sa njom i sa prebacivanjem na tu istu tarifu kupio One X za 2000 kuna.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
13 godina
neaktivan

kupujem u vipu na pretplatu 111kn pa biram lww ili desire c desire mi se svida zbog veceg ekrana a i dizajna a ovaj snima u hd-u i ima prednju kameru pa sad neznam ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja bi uzeo live with walkman.

9 Live with walkman
0 Desire C
15 godina

ni slucajno desire c uzimat pogotovo ne kad ti se nudi live with walkman...procesor i grafika su mu iz isusovog doba

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice