Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.527.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

A znam da. Uzet cu ga sigurno, il imam jos par dana prije nego placa dode pa cu jos malo trazit i raspitat se po netu, hvala inace

Proud to be adicted to WoW
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

koji je best buy mobitel za 3000 kuna u operatera

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pretplata/ugovor? koji operater? ili samo uređaj kod operatera bez ugovora i pretplate?

De gustibus non est disputandum.
16 godina
odjavljen

Evo, mozda ce ne'ko znati...

Trebao bi mobitel za malu od 10 godina. Dakle za curicu... Neki 'funky' za to doba 'odrastanja'... Nista skupo. Recimo do 1000 kuna (ali bolje da bude sto nize - i ovako i onako ih je skrsila dosta, doduse neke i ne svojom krivicom. ali treba mobitel da nazove da se dodje po nju).

Pa, eto. Ako neko ima kcer slicnih godina da pomogne, a mogu i ostali...

Zahvaljujem unaprijed za svaku pomoc.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 1:23 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Evo, mozda ce ne'ko znati...

Trebao bi mobitel za malu od 10 godina. Dakle za curicu... Neki 'funky' za to doba 'odrastanja'... Nista skupo. Recimo do 1000 kuna (ali bolje da bude sto nize - i ovako i onako ih je skrsila dosta, doduse neke i ne svojom krivicom. ali treba mobitel da nazove da se dodje po nju).

Pa, eto. Ako neko ima kcer slicnih godina da pomogne, a mogu i ostali...

Zahvaljujem unaprijed za svaku pomoc.

nokia x2

i pobrisi sve igre

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan

uređaj kod operatera bez ugovora i preplate

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tonižlica kaže...

uređaj kod operatera bez ugovora i preplate

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/sony-xperia-p-black/d320-t1/#img

svi ostali koji su bolji, skuplji su.

13 godina

slazem se s kolegom gore. mob je jako dobar btw...

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U intelkomu u slobodnoj prodaji dostupan je; LG P880 OPTIMUS 4X HD 

Cijena: 4699.00 kn. Link

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jos samo jedno pitanje, dali je velika razlike izmedu HTC Desire i HTC Touch HD? Samo da mi kazete par stvari bio bi jako zahvalan!!!

15 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

dali je velika razlike izmedu HTC Desire i HTC Touch HD?

Samo da mi kazete par stvari bio bi jako zahvalan!!!

Da, razlika je.. desire je puno bolji, touch hd ima rezistivni ekran, 65k boja, nije android itd.. star model kojeg ne treba gledati.

13 godina

ogromna razlika desire ima adroid,kapacitivni ekrak,bolji chipset...

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A bas gledam, znam da. Nista, ne treba vise komm :)

15 godina

Ljudi može mala pomoć...možda je mini offtopic, ali da ne otvaram novu temu, a ne vidim gdje bi mogao to pitati...

Dakle nov sam sa smartfonima. Uz Android. Još nemam pristup internetu.

Zanima me što mogu sve isključiti, ili deinstalirati neke programe, servise , jel se to može ?

Non stop mi dolaze neke SMS poruke da nemam dovoljno novca za INternet jer se neke aplikacije žele update-ati preko interneta stalno...

Ja bi najradije sve to poisključivao, i pola aplikacija (Social Hub, Samsung....) i razne update, servise...

Trebat će mi samo obično surfanje internetom (browser), telefon i SMS, i par igrica i programa koje ja želim instalirati. Jel se može i jel o.k. drugo pogasiti ili deinstalirati ako se može ?   Makar pogasiti većinu servisa koji rade i zauzimaju RAM pa sam do sljedećeg restarta mobitela miran ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
prvo ugasi podatkovni promet, jer vidim da nemas nikakav paket

Znaci odi settings(postavke), pa imas mreza ili network (ili nesto slicno tome, neznam koji tocno android imas), te onda mobilna mreza i tamo makni kvacicu na mobilni podaci, te onda mozes na net samo kad si prikvacen na wifi, a kasnije kad si kupis kakav paket, onda ponovo ukljucis to.
Lopovi,ne kradite!Država ne voli konkurenciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

pokusat cu ovdje :D u njemackoj sam momentalno i zelim si kupiti mob preko ebaya tu medutim zanima me koji htc mi savjetujete a da nije preko 300eura i zanima me koji mob ima dugu bateriju jer frendica treba neki mob sa sto duzom baterijom(nekoristi pretjerano mob) i koji je mob super a da ima tipkovnicu????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi uzimam sutra mobitel!!!!!!!! Nasao sam Experiu X10 za jako dobru cijenu, zapakairana i nova sa garancijom jos 2 godine!! Sta kazete?

14 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

Ljudi uzimam sutra mobitel!!!!!!!! Nasao sam Experiu X10 za jako dobru cijenu, zapakairana i nova sa garancijom jos 2 godine!! Sta kazete?

valjda mislis xperia x10, ako je taj mob, reci koliko ces ga platiti i dal je to bas xperia x10, da nije xperia x10 mini ili pro

14 godina

Može molim vas savjet za mobitel, da ima 4 (poželjno 8GB) memorije, bilo ugradivo, bilo već u njemu, i čim bolju kameru. 700 - 1000 kn, ne više od toga. Može preko oglasnika, svejedno. Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rainalcar kaže...

Može molim vas savjet za mobitel, da ima 4 (poželjno 8GB) memorije, bilo ugradivo, bilo već u njemu, i čim bolju kameru. 700 - 1000 kn, ne više od toga. Može preko oglasnika, svejedno. Hvala

Moras malo vise napisati, za sto ce ti mob sluziti, koji os hoces dal hoces android ili neki drugi, jer gledaj jedna memorija je danas jeftina, za nekih 70 kn kupis si 16gb memorije.

Zato napisi vise za sto bi koristio mob?

16 godina
neaktivan
MSN kaže...
vidikovac kaže...

valjda mislis xperia x10, ako je taj mob, reci koliko ces ga platiti i dal je to bas xperia x10, da nije xperia x10 mini ili pro

ma da zeznuo sam u pisanju, xperia x10 i nije niti mini niti pro. frend uzeo na preplati produzio ugovor za male pare dobio i meni daje za 600 kn :)) sta ga briga, kad mu ne treba i pun je ko brod :D

14 godina

Za mlađeg brata (14 god), on nije od nekog velikog korištenja mobitela, rijetko pozivi i poruke, ali da može neku sliku tu i tamo napravit, da može slušat muziku, i da mobitel "piza" (da nije iz 90ih ;)) Sad, koji OS, mislim da bi Android vjerojatno bio najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 22:45 (Rainalcar).
14 godina
neaktivan
vidikovac kaže...
MSN kaže...
vidikovac kaže...

ma da zeznuo sam u pisanju, xperia x10 i nije niti mini niti pro. frend uzeo na preplati produzio ugovor za male pare dobio i meni daje za 600 kn :)) sta ga briga, kad mu ne treba i pun je ko brod :D

Za 600 kn uzmi, bolji mob naci neces od toga za  tu cijenu

Rainalcar kaže...

Za mlađeg brata (14 god), on nije od nekog velikog korištenja mobitela, rijetko pozivi i poruke, ali da može neku sliku tu i tamo napravit, da može slušat muziku, i da mobitel "piza" (da nije iz 90ih ;)) Sad, koji OS, mislim da bi Android vjerojatno bio najbolji.

ako hoces novo, uzmi npr xperia mini (ako mu nije mob premali), moze se naci i za tu cijenu  i sony ericsson live with walkman- ista stvar samo nesto veci ekran, za 1000 kn mozes rabljeno ako se potrudis naci i galaxy s. Ja bih njemu na njegovom mjestu uzeo sony live with walkman, sjajan je za glazbu :)

13 godina

Ponovno cu probati :D

Prijateljici treba: Mob koji ima android i da ima tipkovnicu i da je medu novijima a ne neki stari, a ja zelim htc one x mada et ni sama neznam koji bi htc -.- help

0 0 hvala 0
14 godina
Rainalcar kaže...

ako hoces novo, uzmi npr xperia mini (ako mu nije mob premali), moze se naci i za tu cijenu  i sony ericsson live with walkman- ista stvar samo nesto veci ekran, za 1000 kn mozes rabljeno ako se potrudis naci i galaxy s. Ja bih njemu na njegovom mjestu uzeo sony live with walkman, sjajan je za glazbu :)

Taj SE Live Walkman je dobar. Može se naći nov za 1000 kn?

14 godina
neaktivan
Rainalcar kaže...
Rainalcar kaže...

Taj SE Live Walkman je dobar. Može se naći nov za 1000 kn?

Bio je nedavno u bonbonu na akciji za nekih 800 i nesto sitno kn, ali danas ga moze naci preko njuskala tako oko 1000 kn novog ili nesto sitno koristenog, vecina su ti na tmobile odnosno bonbon upravo zbog toga jer ga ljudi kupili na akciji

15 godina
neaktivan

Uzimaj.. za 600 kn, ako nećeš ti daj meni broj od frenda.. :P 

Rainalcar kaže...

Za mlađeg brata (14 god),

ali da može neku sliku tu i tamo napravit, da može slušat muziku, i da mobitel "piza" 

Bolje mu ne treba..:)

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-ericsson-xperia-live-with-walkman-jos-1-god-garancija-oglas-5847956

Miki_16 kaže...

Prijateljici treba: Mob koji ima android i da ima tipkovnicu i da je medu novijima a ne neki stari

HTC Desire Z ?

13 godina

ma taj htc desire z necini mi se cvrst, drzala sam ga u rukama imala sam full osjecaj da se se tipkovnica klima ili sam ja luda -.-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

ma taj htc desire z necini mi se cvrst, drzala sam ga u rukama imala sam full osjecaj da se se tipkovnica klima ili sam ja luda -.-

gledaj problem ti je sto kod nas nemas bas neki preveliki izbor mobitela sa fizickom tipkovnicom a da je android, da si u inozemstvu onda imas sjajne motorole, ali kod nas najbolje za ne prevelike novce je bas taj desire z

14 godina

Znači da se ne može novi uzeti za 1000 kuna?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice