Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 38.934
|
čitano: 11.544.578
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Dobio sam android 15 na Honoru ... kod Honora sa A15 dolazi dosta novih stvati i opcija za razilku od npr. OP.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Zna li netko jesu li riješeni problemi sa zaslonom na S24 Ultra, poput boja na Vivid načinu, zrnastog prikaza, osjetljivosti na dodir i slično, nakon zadnjih ažuriranja? Nisam baš u toku pa me zanima kakva su iskustva.

Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
10 godina

Pozz ekipa,moze pomoc/savijet!

Imam iphone 13 pro kojemu je sad 3ca godina!

Baterija mu je skroz oslabila te sam u nedoumici dal mijenjat bateriju ili da uzemm Samsung S24 ultra koja je sad na akciji u tcomu!

Sad me zanima s obzirom da mi ovi noviji iphone uredaji ne izgledaju da je neki napredak dal bi prelazak na samsung s24ultra bio velik napredak u odnosu na iphone 13 pro(ukoliko bi stavio novu bateriju)????

0 0 hvala 0
6 tjedana
Zar nije dokazano i rečeno da je zakrivljeni zaslon čvršći, baš radi te zakrivljenosti?
Samo što je problem što maskice kod zakrivljenih ekrana ne pokrivaju toliko kao kod ravnog ekrana.
Ali da ne uđemo u neke diskuzuje, kod ekrana sreća je najbitnija, kad ti ispadne i znoj te oblije dali je pukao. Ali svakako i što bolja gorilla klasa ili ove nove kundun i kako li se zovu jake zaštite stakla.

1 0 hvala 0
16 godina
sage kaže...
Zna li netko jesu li riješeni problemi sa zaslonom na S24 Ultra, poput boja na Vivid načinu, zrnastog prikaza, osjetljivosti na dodir i slično, nakon zadnjih ažuriranja? Nisam baš u toku pa me zanima kakva su iskustva.

Nakon par godina S21 koji je imao odličan ekran i boje sad koristim nekih mjesec-dva Ultru i uopće ne percipiram ikakvu razliku u prikazu osim što Ultra daleko manje reflektira svjetlo. Ali koristim Natural mod pošto su mi Vivid modovi uvijek bili prekričavi i nerealni za fotografije. Evo baš isprobavam Vivid, boje postanu intenzivne, možda čak to sve i bolje sad izgleda u Vividu nego prije na S21 koji je bio stvarno malo prekričav, ali meni je to i dalje ono, crtić, ko iPhonei koje sam po dućanima gledao. Hrpa preintenzivnih boja. Ne znam kako je to u startu izgledalo kad su se ljudi žalili, pretpostavljam da se posložilo s updateima. Ima i skala za intenzitet Vivid moda i temperaturu bijele. Touch radi isto ko i na drugim Samsunzima koje sam koristio, nisam s tim imao nikakvih problema osim što fingerprint zna zezati preko zaštitnog stakla ako su prsti baš jako suhi. Software gore je zadnji dostupni. Žena također koristi Ultru samo srebrenu iz druge serije, sve radi i izgleda isto, ekran potpuno isto izgleda.

Deckard
13 godina
Ako imaš viška novaca,ako ti ne smeta puno veći telefon i ako želiš bolje fotografije onda se isplati preći na Ultru.S druge strane ako ti je 13 pro taman veličinom i još radi kako treba a radi jer imam ga onda bih promjenio bateriju.I sam razmišljam o bateriji,vidim da se dosta Iphone telefona prodaju za ne uvećanu cijenu a netom su promjenili bateriju pa me kopka jel nakon zamjene to više nije to u smislu da ne drži dovoljno,da se vidi da je tel.otvaran...itd
Možda pričekati,uskoro izlazi S25U.Samsung uz nju zna dati poklona od par sto eura koji se lako prodaju.
Sve da i imam,otkud mi
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2024 11:09 (ZdravkoZ).
15 godina

Ima li Hyper OS double tap za zaključavanje ekrana? Ako ima, ja ne mogu pronaći. Nisam već neko vrijeme koristio Xiaomi pa se i ne sjećam više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam imao priliku koristiti Xiaomi 14 nekih mjesec dana i ta opcija je jedino dostupna unutar custom launcher-a tipa Nova Launcher. Tvornicki ima samo double tap za otkljucavanje, ali ne i za zaključavanje.

10 godina
vepar kaže...

Ima li Hyper OS double tap za zaključavanje ekrana? Ako ima, ja ne mogu pronaći. Nisam već neko vrijeme koristio Xiaomi pa se i ne sjećam više...

Nema na home, ima samo na lockscreenu. 

5 mjeseci

Obično mobiteli koji nemaju double tap to lock imaju widget (ikonu) za zaključavanje ekrana, meni osobno je to još i praktičnije.

1 0 hvala 0
15 godina

Widget je ok, ali baš sam mislio da Xiaomi to ima. Pa čak je i Motorola to konačno dobila

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
vepar kaže...

ima i na lock screen i na home screen (poco f4 gt)! 

6 godina

Treba mi mobitel od oko 150 eura, mozda malo glup zahtjev ali dosta mi je bitno da nema ostre rubove kao vecina xiaomija, nekako mi lose leze u ruci. Uz to mi je bitna i baterija, za ovo drugo mi je manje vise svjedno.

0 0 hvala 0
5 godina
vepar kaže...

Ima oboje. POCO F6 pro

15 godina
Posmatrač kaže...
vepar kaže...

Ima oboje. POCO F6 pro

Ok, gdje se nalazi u postavkama? Kopam i ne mogu pronaći, Xiaomi 13T.

15 godina
Plaćeno kaže...

Treba mi mobitel od oko 150 eura, mozda malo glup zahtjev ali dosta mi je bitno da nema ostre rubove kao vecina xiaomija, nekako mi lose leze u ruci. Uz to mi je bitna i baterija, za ovo drugo mi je manje vise svjedno.

Motorola G24 Power oko 130 eura nova. Rubovi nisu oštri, odlična baterija....

13 godina
vepar kaže...
Posmatrač kaže...
vepar kaže...

Ima oboje. POCO F6 pro

Na miui-u nema duoble tap za zaključavanje ,ima samo za uključivanje. A za zaključavanje ima prečica na gumbu za natrag, držiš duže gumb za natrag i onda se ugasi i zaključa. Na Miuiu-u se nalazi na početni zaslon---navigacija sustava------prečice gumbi----dugi pritisak na tipku natrag i tu prebaciš na isključi zaslon. Ne znam kak je na hyper os-u. Ali guglaj ili pitaj neki AI, interneti sigurno znaju odgovor.

http://d-u-d.deviantart.com http://500px.com/Dado_D https://dariodrvodelic.wordpress.com/ https://www.flickr.com/photos/95774435@N02/?hide_photostream_welcome=1
15 godina
Dud kaže...
vepar kaže...
Posmatrač kaže...
vepar kaže...

Ima oboje. POCO F6 pro

Na miui-u nema duoble tap za zaključavanje ,ima samo za uključivanje. A za zaključavanje ima prečica na gumbu za natrag, držiš duže gumb za natrag i onda se ugasi i zaključa. Na Miuiu-u se nalazi na početni zaslon---navigacija sustava------prečice gumbi----dugi pritisak na tipku natrag i tu prebaciš na isključi zaslon. Ne znam kak je na hyper os-u. Ali guglaj ili pitaj neki AI, interneti sigurno znaju odgovor.

Hvala, ali ja koristim isključivo geste.  Stavio sam widget na homescreen i to je to...Inače ni ChatGPT nije dao nikakav specifičan odgovor.

Kod Poco je vjerojatno drugačije zbog launchera...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2024 19:10 (vepar).
5 godina
vepar kaže...
Posmatrač kaže...
vepar kaže...

Ima oboje. POCO F6 pro

15 godina
Posmatrač kaže...
vepar kaže...
Posmatrač kaže...
vepar kaže...

Ima oboje. POCO F6 pro

Da, to je uključeno i ne radi. Čak piše da mora biti primjenjena predinstalirana tema, ne radi ni tada. Samo dupli tap za unlock radi. Nije mi neki problem, na Huaweiju i Honoru sam na to navikao

13 godina

Da čudno, mislio sam da to svi imaju.

Sjećam se da je to nekad bila LG ekskluziva

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2024 20:12 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zanima me mobitel samo radi fotografije. Gledam Redmi note 13 pro i Poco x6 pro. Koji bi preporučili za fotkanje?
Trenutno se koristi Motorola edge 50 PRO, ali ona daje loše fotke.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 tjedana
Vepar može malo osvrt kad budeš imao vremena kako je s huawei preći na šiaomi?

Imam huawei desetak godina i nisam znao da mogu na dvostruki klik zaključati ekran, pa može pomoć ?
Pokušavam i ne nađem u opcijama a bilo bi poželjno .
15 godina
Osvrt ti je taj da nastavis sa honorom

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice