OnePlus 7 / Oneplus 7 Pro
- poruka: 783
- |
- čitano: 195.089
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Oprostite na off topic.
Razlog je što 7 ima samo 60Hz ekran. Nemaš brige oko baterije.
Vrijedi li to veće potrošnje baterije?
Po meni razlika je osjetna, nikad se više ne bih vratio na 60Hz, ma kakva god da je razlika u bateriji.
A što se tiče baterije, drži mi cijeli dan kaj god da mu radim tako da tu nemam brige nikakve... 7 pro je u pitanju btw
Osjetna je razlika 90 i 60hz
ako nisi koristio 90/120hz razlike nema, nakon sta koristis neko vrijeme 90/120hz i vratis se na 60hz e onda tek vidis razliku.
Ako nisi vozio Bmw/audi onda ti je dobar i fiat, nećeš razliku osjetit.
Takav je tvoj komentar.
točno tako, neznaš za bolje i onda mislis kako je ovo šta imaš odlično.
Realno ja na prvu nisam vidio neku razliku na 120hz, ali sam ju itekako vidio kad sam primio ekran 60hz nakon 120hz.
Pa dobro recite vi meni za ime Bozje sta covik triba napravit u zivotu da nade ovaj OnePlus 7 pro? U hrvatskoj ga vise nema ni u jednon jedinon ducanu, ako ima cijena je presrana, na official OnePlus stranici je Out of Stock vec mjesecima i ocito ga ne planiraju vracat, na Goldwayu su ga isto izbrisali. Koji k jbt?
7 Pro stvarno ne vidim nigdje, a 7T Pro ima na Gearbestu i par Aliexpress dućana. Problem je što niti jedan ne nudi onu DHL opciju tako da bi vjerojatno završio na carini.
Tako da je kolega u pravu, očito forsaju nove modele dok su već prošlogodišnji postali nedostupni.
7 Pro stvarno ne vidim nigdje, a 7T Pro ima na Gearbestu i par Aliexpress dućana. Problem je što niti jedan ne nudi onu DHL opciju tako da bi vjerojatno završio na carini.
Tako da je kolega u pravu, očito forsaju nove modele dok su već prošlogodišnji postali nedostupni.
Ima dhl na Aliju...
To što ima dhl opciju ne znači da neće završiti na carini. Mora baš biti navedeno da je customs free, a to je imao samo goldway i mi global store.
Ali app..Goldway store..
OT
Ako netko prodaje oneplus 7t neka se slobodno javi na pm
Hvala
OT
Ako netko prodaje oneplus 7t neka se slobodno javi na pm
Hvala
Bolje potrazi Mate 20 PRO, za manje love podjednako dobar mob, a u nekim stvarima i nesto bolji.
Slazem se....ali....curved screen 🙄🙄🙄
Bte stigao oxy 10.0.12, nis novoga osim novih stilova vure na lock screenu.
Nakon sto sam probao prakticki sve, mogu mirne duse reci da je Huawei "najozbiljniji kinez".
Oneplus je teski marketing i u tome im skidam kapu, ali u realnosti nije to bas tako...kada dublje zagrebes ispod povrsine nadje se tu kojekakvih gluposti...evo jedna koja mi pada prva na pamet...OP7 PRO ne snima video sa ultrawide kamerom...ono, wtf.
Mate je s druge strane mob bez nekih slabosti, EMUI nije oku ugodan kao Oxygen OS, ali sve radi kako treba...sve skupa je cijeli mob lijepo zaokruzen proizvod.
Izgubio sam sluške za OnePlus type C, pa ako netko ima viška za prodat, javite se...
Moj OP7 8/256 ide na prodaju pa ako te zanima slobodno se javis na pm.