OnePlus 2 / Nexus 5X / Galaxy S7 Koji uzeti?

poruka: 7
|
čitano: 922
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Dakle, trenutno biram izmedju ova 3 RABLJENA mobitela. Mislim da znam sto cu si uzeti, ali volio bih vase misljenje. Svi su u slicnom rangu moje cijene za placanje s tim da je Nexus najjeftiniji a S7 najskuplji od ta tri mobitela.

OnePlus 2 - minimalna ostecenja, dolazi samo sa punjacem

Nexus 5X - nema ostecenja, dolazi sa svom originalnom opremom

Galaxy S7 - napuklo STAKLO u donjem desnom kutu (ekran je citav, nema razlijevanja pixela), dolazi sa svom opremom ali bez kutije i jedini ima garanciju do 8. mjeseca 2019.

Ja bih po svome misljenju uzeo Nexus 5X jer je Google-ov mobitel i trebao bi primati jos do Androida P po mojim istrazivanjima. OP2 nece vise primati updateove osim Marshmallova koliko sam vidio. Galaxy S7 bi isto trebao dobiti Android Oreo. S tim da je Nexus ujedno i najjeftiniji i po meni najbolji izbor od ova tri rabljena smartphone-a, htio bih cuti vase logicno misljenje sto vi kazete sto bi bio najbolji izbor. Volio bih jaci mobitel sa prosjecnom kamerom da slikam tu i tamo.

Hvala.

3 Nexus 5X
0 OnePlus 2
3 Galaxy S7
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.10.2017 23:34 (Jibus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Za koju svotu kupuješ?

u ovom izboru, 5x sigurno

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: OnePlus 2 / Nexus 5X / Galaxy S7 Koji uzeti?
MARKOZD15 kaže...

Za koju svotu kupuješ?

u ovom izboru, 5x sigurno

Nexus - 1000kn

OP 2 - 1300kn

S7 - 1600kn

14 godina
odjavljen

Ma uzmes Nexusa i ustedis.

A sto se tice S7, za puknut zaslon je to previse. Pa ja sam sestri nabavio polovan S7 za 2000kn ali mi je trebalo tjedan dana da naletim na tu cijenu. Sa garancijom i vrhunsko stanje. Pa ako ti nije puno 2000kn, S7 je stvarno vrhunski mobitel za te novce.

Ali ako biras izmedu ta 3, Nexus 5x za te novce je odlican buy

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: OnePlus 2 / Nexus 5X / Galaxy S7 Koji uzeti?

2000 mi je malo previse, i 1600 mi je mrsko dati. Nexus mi je najjeftinija, i najbolja opcija cini mi se. Maximalno godinu dana jos da me drzi i to je to dok ne izadje meki novi mobitel i dok se ne skupi love. 

Hvala

14 godina
odjavljen

Nexusa uzmi slobodno, jedan od boljih mobitela sto sam imao. Odlican LCD display, vrhunska kamera, odlicna baterija i softver.

Samo naprijed

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice