Ljudi molimvas imam u planu uzet si neki dobar smartphone samo neznam sta da uzmem.
preporuka ?
Ljudi molimvas imam u planu uzet si neki dobar smartphone samo neznam sta da uzmem.
preporuka ?
Niti slučajno nemoj napisati koliko love misliš dati, što ti je bitno, što na njemu misliš raditi, itd...
Niti slučajno nemoj napisati koliko love misliš dati, što ti je bitno, što na njemu misliš raditi, itd...
a lova ono da je makar nes jeftiniji od iphonea(njega bi uzeo ali je malo previse) jednostavno trazim dobar smartphone ;) i
http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php
Samsung galaxy s II
Telefon je odlican koristi android 2.3 ,displej 4,3",Kamera 8mp ,1080p video,Dual Core 1,2 Ghz procesor.
a lova ono da je makar nes jeftiniji od iphonea(njega bi uzeo ali je malo previse) jednostavno trazim dobar smartphone ;) i
SGS II
ili ako je preskupo reci koliko si spreman platiti da vidimo dalje. ;)
Jos jednom, GS2 bez razmisljanja!
I još jednom Galaxy SII, ili Galaxy Nexus, ako voliš gole Androide i kamera ti nije imperativ.
I jos jednom, SGS 2, ja prodajem za 3000kn, racun i garancija, nekoristen! ;)
Pa kupiš iPhone
Pa kupiš iPhone
Ma iphone koristim od davno, ovo je bilo uzimanje nove pretplate, a gs2 je trenutno naisplativiji za preprodat
Ma iphone koristim od davno, ovo je bilo uzimanje nove pretplate, a gs2 je trenutno naisplativiji za preprodat
A ne 4S?
A ne 4S?
Ne, gs2 je isplativiji, sve je dobro sracunato, ne brini ;)
Nesto za nijansu jeftinije od sg2 ?
Oglasnik:
Xperia Arc /s
Xperia ray/neo
iphone 4
samsung galaxy s plus
Lg optimus 2x
Oglasnik:
Xperia Arc /s
Xperia ray/neo
iphone 4
samsung galaxy s plus
Lg optimus 2x
To ti prodajes ili ?
Ne prodajem
neg to ti se uglavnom prodaje jeftinije od SGS II
pa ti kažem da pogledaš na npr. njuškalu, ili reci koliko max plaćaš da ti preporučimo.
uzmi nokiu 3310, i bez brige si ako te neko napadne, uvjek moze posluziti za samoodbranu, a uz to moze zvati i slati poruke, a izacice te najeftinije od ostalih.
topla preporuka
Tag Heuer od "samo" 42.900 kn .... šalim se. Moja preporuka je Samsung Galaxy SII
frend mi ima galaxy 2 i mislim da je mobitel definitivno malo prevelik :/