Nokia X2 ili nešto slično

poruka: 5
|
čitano: 1.971
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa... Trebao bih si uzeti novi mob, pošto je moj SE k 770i već na izdahu dosta vremena (tipke treba pritiskat prilično jako, da se prsti grče itd... ) ... i sad ne daje mi se para masu za neke bijesne mobitele...pa me zanima trenutno mišljenje o Nokia X2, on mi se nekako sviđa, znači ne treba mi nikakve kerefeke (touch screen ne doalzi u obzir) nego mobitel na kojem se lagano pišu poruke (zato mi nokia nekako leži) , da se može lušat muzika, ono da se baterija ne iscjedi za 2 sata, sad kamera ono ajde da je tu al ne mora bit neka end of the line, nije da sam baš neki fotograf hehe.. I sad stalno gledam po forumima, doduše stariji postovi, da je ta nokia smeće, ne uzimat, baterija ne traje, mob se freeza svako malo... itd... a frend i frendica ju imaju i zadovoljni su... pa me zanima dal se nešto promjenilo, softver ili nešto do sad?  Ukoliko je nokia smeće zanima me neki mobitel sličan tome... po mogućnosti uzimam na tele 2 preko pretlplate... pa bi me ovaj došao 500kn . Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nokia X2 ili nešto slično

pozz

meni se isto sviđda nokia x2

i planiram je kupit za koji tjedan

mobitel mi se stvarno cini savrsen i znam par ljudi koji ga imaju kažu da je super

kad ga kupujes u tele2 web shop cijena 600 kn

dobijes memorijsku, slusalice, punjac ;)

jedva je cekan kupit 

15 godina
neaktivan

Pozzz....cuo sam da mu se maska jako brzo izlize i da je nekvalitetno sklopljen pa me zanima od korisnika tog telefona jer to istina i kak su oni zadovoljni s njim................

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nokia X2 ili nešto slično
Marioko kaže...

Pozzz....cuo sam da mu se maska jako brzo izlize i da je nekvalitetno sklopljen pa me zanima od korisnika tog telefona jer to istina i kak su oni zadovoljni s njim................

ja ju imam već 8. mj. maska se nije izlizala ni malo, čak ni iza di piše nokia nije se ni jedno slovo izlizalo. Sve u svemu meni je mob super za tu lovu. Zamjerke su mi što se nemože smanjiti osvjetljenje ekrana, dosta loše slike po noći, nemože se uključit svijetlo kada se snima video i relativno slaba baterija, drži cca. 2 dana.

14 godina
neaktivan

ja nebi nikad više kupovao od tele2 preko weba 

rekli da mob dolazi za 3 radna dana

a dosao tek za 9   dana

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice