Pozdrav imam nokiu n95 i krepao mi je utor za punjenje(barem sam tako mislio) otisao sam u servis zamjenili su mi ga ali i dalje ne mogu puniiti jednostavno ne prima kontakt..
Zanima me u cem je problem?
Hvala!
Pozdrav imam nokiu n95 i krepao mi je utor za punjenje(barem sam tako mislio) otisao sam u servis zamjenili su mi ga ali i dalje ne mogu puniiti jednostavno ne prima kontakt..
Hvala!
Hvala!
Punjač????
kako znas da su zamjenili ?
nemoj bit siguran
-.-'' Punio sam s 3 razlicita punjaca... u servisu su rekli da je krepalo...
Mozda je baterija riknula
Nisam neki elektricar ali probaj ukljucit mobitel da se puni ali bez baterije i oprezno izmjeri multimetrom da li dolazi struje do onih malih kontakata.
probaj nekako pritisnuti to di se puni, sa gornje i donje strane mobitela ako kuzis, pa vidi dali ce uopce imati kontakta nekakvog. jel ti sad prazna baterija pa je ugasen?
Hvala!
Da li su oni to tebi testirali da puni ili su samo zamjenili samo zato što si im ti to rekao?
Da li ti mob radi, tj. da li ga možeš upaliti? Ako ti je uključen, a ne puni onda nisu ništa napravili. U koji si servis nosio?
Ako je ugašen a ništa ne pokazuje, baterija je prazna, vjerojatno ju treba oživjeti.
spoji ga na komp,neka ti se puni preko USBa,malo je sporije,ali s druge strane,dok ti je na PCu,možeš prbacivati stvari,pisati i slati poruke,itd.
spoji ga na komp,neka ti se puni preko USBa,malo je sporije,ali s druge strane,dok ti je na PCu,možeš prbacivati stvari,pisati i slati poruke,itd.
n95 se ne moze punit preko usb-a.