Nokia N95-pitanje

poruka: 7
|
čitano: 1.929
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia N95-pitanje

Imam jedno pitanje.Namjeravam si uzet Nokiu N95,od jednog clana iz glazbe,no problem je taj sto je taj covjek nosio taj mobitel na dekodiranje,odkako je dekodiran mobitel se gasi,malo radi pa se ugasi.Meni to smrdi na softwer,no cekam odgovor nekog s iskustvom.Covjek mi je rekao,ako ga popravim,cijena ce biti 250kn,dobivam svu opremu,jedino zeza poklopac baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nokia N95-pitanje

Itko?

16 godina
neaktivan
Nokia N95-pitanje

Vrlo vjerojatno je riječ o softwerskom problemu, dali je taj tvoj prijatelj/poznanik pokušao napraviti hard reset ili update firmwarea? Ipak, sačekao bih odgovor nekog iskusnijeg po tom pitanju. S obzirom da sam posjedovao N95, dao bih ti par savjeta na što pripaziti kod kupnje iste. Kažeš da zeza poklopac baterije - pogledaj dali je pukla i plastika na zadnjoj maski. Inače to im je konstrukcijska slabost. Ako je, nažalost ćeš i nju morati mjenjati što bi te vjerojatno izašlo preko 100 kn u Nokia shopu, ili neku siću preko ebaya. Drugi problem je što je serijska baterija poprilično slaba. Svakako pitaj možeš li isprobati mobitel na jedan dan, ili bi mogao doći u situaciju da imaš dodatni trošak za zamjensku bateriju (preporučam onyx, ima za kupiti u t-mobile, iz iskustva mogu reći da je puno bolja od serijske). Nadam se da sam barem malo pomogao  {#}

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia N95-pitanje

Novo je novo,imao sam loše iskustvo sa polovnim(dekodiranim) i to je isto bila nokia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nokia N95-pitanje

Ma taj poznanik,je covjek od 48 godina.Prvo je prodao mobitel jednom liku iz glazbe za 400 kn,samo zbog baterije,i sto je moram lijepiti poklopac od baterije selotepom.No kad je taj drugi tip odnio mobitel,za par dana ga je vratio prvom vlasniku.Zalio se sto se mobitel gasi.Ja sam ga danas pitao,prodaje li jos taj mob,on je reko za 250 kn,ako ga ja uspijem popraviti.Mislim da je pogreska do softwera.Da,gledao sam baterije,no ne mogu nac to onyx pa ako mozes staviti link.Zaboravio sam reci da ga nije resetirao,i izvodio slicne mogucnosti

16 godina
neaktivan
Nokia N95-pitanje

Ja sam svoju nokiu isto kupio rabljenu, ali nije se gasila nakon što sam je dekodirao. LINK za bateriju kakvu sam koristio. Možda postoji neka još bolja, ali ova mene je dobro služila.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 20:43 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia N95-pitanje

Evo dobio sam mobitel.Napravio sam 2 puta Hard reset,no mobitel se nakon 15 minuta ugasi sam od sebe.Neznam koji mu je kur...Kad pokusavam ici stavit novi softwer,pise nesto na mobu datoteka ostecena,i kad idem  u ovi suite jebe me onaj glupi acc koji moram imati,regam se i ne dobivam e mail od nokie omfg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice