Nokia Lumia 920 i 820
- poruka: 433
- |
- čitano: 148.668
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Prava bljeskalica, ali i ledica za svjetliti u mraku.
Izgled kao Lumije 700 mi se najvise svidja! 710 je prema meni najljepsi mobitel kojeg sam ja ikada vidio. Cvrst, sirok, debel!
Jedino je minus aluminiji. Ovaj polikarbonat je zakon pod rukom i pod udarcem!
anodizirani alumunij u cijelosti obojan,
da se ne vide ogrebotine, kao kod nekog premium mobitela
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/nokia-lumia-920-black/d373/?typid=2#txt Izgleda da je netko u Tele 2 previse konzumirao BUNIKU.
Da se pohvalim, od subote navečer sam vlasnik bijela Lumie 920. Nakon pračenja leakova, službene najave, reviewa i dugotrajnog čekanja, konačno je tu.
Nisam imao prveviše vremena da sve pogledam i proučim, ali prvi dojmovi su odlični. To je vjerojatno zato jer sam prešao sa Samsung Omnie 7, nisam očekivao previše novosti. Koliko god pratio vjesti, komentare, gledao na youtubu, neke stvari možeš tek uživo zapaziti. Svi govore da je teška. teška je ako u drugoj ruci držiš nešto što je lakše (iphone 5), ali sam se brzo privikao na težinu, nije mi problem. Veći problem mi je širina, ali ću se i na to vjerojatno ubrzo naviknuti. Još me malo smeta što svjetlo od donje 3 WP tipke pod odrđenim uskim kutem probija kroz spoj stakla i plastike, ali to je vidljivo samo u potpunom mraku. WP8 mi se čini jako brz u usporedbi s 7.5 / 7.8
To su prvi dojmovi, više nisam stigo, u gužvi sam bio ovaj vikend. Ako nekog nešto zanima, neka samo pita.
Mene zanima di si nabavio mob, i ako nije tajna, po kojoj cijeni?
Ja razmišljam prodat svoj mob, dodat para kolko bude potrebno i uzet Nokiu 920...
Mogu li se Lumia modeli jailbreakat ili "Crackati" da se moze koristiti piratizirani softver ?
mika
oglas na njuskalu, cjene ce pasti kroz tjedan, dva.
hari
neznam, pretpostavljam da moze. Ne zanima me to previse.
Ima li gdje u zg lumia 920 za probati?
mika
oglas na njuskalu, cjene ce pasti kroz tjedan, dva.
Zašto misliš da će cijene pasti?
Zašto misliš da će cijene pasti?
Hm..?
Pa cijena prije 3 mjeseca na njuškkalu je bila 5000 kn, do danas je pala na 3300 kn. Slovenski operater Mobitel je prije otprilike 2 i pol mjeseca dobio Lumiu 920 i prodavao ju na akciji za 500€, sad je na toj istoj akciji 432€.
Kako prolazi vrijeme, mob stari, cijena pada.
Cijena ne pada konstantno ni linearno, nego u skokovima. Do sad nije bilo nekih značajnijih padova cjene zato jer je nije bilo kod nas. Sad kad je službeno stigl kod nas, ljudi će uzeti na pretplatu i prodavati. Do sad su samo ''šverceri'' prodavali, a ono ipak žele više zaradit, a i kupuju uređaje na druge načine.
evo i meni stigla pred pol sata... stvarno komad telefona, uber zadovaljan. a pošto sam već iskusniji wp8 korisnik ne treba mi prilagođavnje.
evo i meni stigla pred pol sata... stvarno komad telefona, uber zadovaljan. a pošto sam već iskusniji wp8 korisnik ne treba mi prilagođavnje.
Kakvih je ovo 1500 kn?
Od kuda si naručio?
Šta je to pretplata ili šta?
A ne, LOL... na poslu sam, knjižim neke račune pa tako to...
:)
A ne, LOL... na poslu sam, knjižim neke račune pa tako to...
A ja se ponadao
Baš sam napravio update na Lumiji 820 i dobio mogućnost korištenja 4G mobilne mreže. Inače, postoji jedna jako dobra web stranica za praćenje vijesti o Lumijama i WP: http://nokiamob.me/
:)
evo ti 2 slike.. od cca 4-5 cm udaljenosti se da lijepo uslikat sa mirnom rukom
edit: valjda rade linkovi.
hvala kolega, linkovi rade.. zanimalo me jer nebih uzimao mob ako ima "problem" sa macro slikanjem. Na lumia 800 i nisam bas zadovoljan sa macro modeom pa zato pitam :)
hvala
nema na čemu... malo ga onaj novčić zeza, neće da ga fokusira kao npr papir ispod njega. vjerovatno zbog odbljeska
Pozdrav, da li neko zna sad cijenu 920 lumije u zagrebu ili otprilike?
2900-3300
2900-3300
Gdje to?
Na njuškalu..
evo malo low light slika... jedna je slikana oko 21:30 navećer a druga popodne u mojoj sobi sa poluzatvorenim griljama + vani je bilo oblačno dosta (uglavnom, u sobi je bilo dosta mračno, mračnije nego što je na slikama)...
i onda se sjetim one recenzije u bugu... tu je netko lud
evo malo low light slika... jedna je slikana oko 21:30 navećer a druga popodne u mojoj sobi sa poluzatvorenim griljama + vani je bilo oblačno dosta (uglavnom, u sobi je bilo dosta mračno, mračnije nego što je na slikama)...
i onda se sjetim one recenzije u bugu... tu je netko lud
Aj napiši jedan mini review
jest da je malo offtopic, ali kad će doći lumia 925 u hrvatsku?