Evo uzimam novi mobitel i dvoumim se sto uzeti Nokiu C7-00 ili HTC Desire
Ako moze argumentiran odgovor. Hvala
Evo uzimam novi mobitel i dvoumim se sto uzeti Nokiu C7-00 ili HTC Desire
Ako moze argumentiran odgovor. Hvala
HTC Desire jer je to HTC, nije Nokia.
rekao sam argumentiran odgovor 
rekao sam argumentiran odgovor 
pa ovo je zapravo argumentirano sta je najtuznije. trazi recenzije po netu, ovdje neces naucit nista pametno.
desire je u svakom slucaju puno povoljniji ako uzimas pretplatu.
Symbian se ne moze porediti sa Androidom,a Htc Desire je i softverski i hardverski puno bolji od C7 i Nokie. Mislim da tu nema dvojbe
Symbian se ne moze porediti sa Androidom,a Htc Desire je i softverski i hardverski puno bolji od C7 i Nokie. Mislim da tu nema dvojbe
softverski, meni je symbian drazi, zato i pitam, hardverski je opet C7 bolja, 8GB memorije ugradeno, baterija duze traje, ima GPU akceleraciju...
softverski, meni je symbian drazi, zato i pitam, hardverski je opet C7 bolja, 8GB memorije ugradeno, baterija duze traje, ima GPU akceleraciju...
Nebih se slozio da je c7 hardverski jaci, mozda koliko ima bolju gpu akceleraciju, za toliko ima slabiji procesor.
Osobno bi uzeo HTC jer je koplje ispred C7.
Samo da kažem svoje iskustvo.
Dosad sam imao nekoliko symbian telefona(n95, 5800, n97), ali kad sam probao neki android(x10, x8, wildfire, desire) pa to je tri koplja ispred. Andriod mi je bolji 10 puta.
EDIT. a i dizajn mi se ne dopada na c7.
pa nisi pitao koji ti je drazi,vec koji je bolji :) Svaki razuman covjek ce ti reci Android,jer ovo pitanje je zaista smjesno....!
toliko mogucnosti,personalizacije,igrica,aplikacija!!!
A hardverski C7 ti ima 680mhz proc,a desire 1ghz,nokia ima 256MB rama a desire 576mb rama. Jedino sto ti je kamera bolja na c7,ali i ova na desireu ce posluziti. Desire ima veci ekran i vecu rezoluciju!
Meni je oovo i glupo usporedjivati :D
Desirea imam vec jednog u kuci, a ja sam imao 5800, sad maknimo na stranu aplikacije i igre jer me za njih stvarno nije briga, vise me zanima reprodukcija glazbe, a i bolje mi je sta Nokia ima 8GB ugradene memorije, oko procesora su ravnopravni radi toga sto C7 ima GPU akceleraciju, a izgled mi je svejedno, kao i za ekran, ali ja bi opet da dode u temu neko objektivniji.
Desirea imam vec jednog u kuci, a ja sam imao 5800, sad maknimo na stranu aplikacije i igre jer me za njih stvarno nije briga, vise me zanima reprodukcija glazbe, a i bolje mi je sta Nokia ima 8GB ugradene memorije, oko procesora su ravnopravni radi toga sto C7 ima GPU akceleraciju, a izgled mi je svejedno, kao i za ekran, ali ja bi opet da dode u temu neko objektivniji.
Zasto pucas na High en mobitele ako nemas para za memorijsku od 8gb? Glupo ti je da uzmes C7 ako ces joj kao prednost racunati to sto ima 8gb memorije :)
Onda radije reci,uzecu c7 zbog cijene...
A gle sve je na tebi, ovisi sta ti vise pase, oba telefona su odlicna da nebi bilo. Volis li vise Android ili Symbian, a ovako hardverski su mobiteli identicni, ni jedan ne zaostaje ni za jednim 
Imam 5800 i koristio sam Desire.
Moja preporuka: Desire, Desire, Desire, Desire, Desire, Desire, Desire, Desire, Desire.
Mislim da nemaš tu šta misliti..
Zasto pucas na High en mobitele ako nemas para za memorijsku od 8gb? Glupo ti je da uzmes C7 ako ces joj kao prednost racunati to sto ima 8gb memorije :)
Onda radije reci,uzecu c7 zbog cijene...
C7 me dode 600kn skuplje od Desirea
A gle sve je na tebi, ovisi sta ti vise pase, oba telefona su odlicna da nebi bilo. Volis li vise Android ili Symbian, a ovako hardverski su mobiteli identicni, ni jedan ne zaostaje ni za jednim 
e ovo je def najbolji odg u temi
@DH 5800 i Desire je ogromna razlika, sutra cu otic vidit kakav je C7 u ViPa pa cu odlucit
Jasno mi je to, ali OS je isti..
Čuj, s Symbianom ti imaš u početku nekakav osječaj da sve živo može, ali Desire sve to isto "može", ali to sve, ne bi vjerovao, radi baš onako kako treba.
Čuj, s Symbianom ti imaš u početku nekakav osječaj da sve živo može, ali Desire sve to isto "može", ali to sve, ne bi vjerovao, radi baš onako kako treba.
da ali je C7 symbian^3 a i meni na 5800 symbian sve zivo moze i zato sam se mislio oko prodavanja Nokie 5800
Ako će ti pomoći u odluci evo ovdje recenzija Nokije C7. Iako je C7 sam po sebi odličan, osobno bih ipak uzeo Desire.
Heboga ja nisam imao takav osjećaj, šta sad? 
Slažem se, meni se isto tako čini, da se sve da isprogramirati i da možes kontrolirati bilo što putem mobitela.
Heboga ja nisam imao takav osjećaj, šta sad? 
Slažem se, meni se isto tako čini, da se sve da isprogramirati i da možes kontrolirati bilo što putem mobitela.
Ni ja nemam takav osjecaj :)
To je zato kaj se niste bacili u vode CFW-a..:P
Btw. za 5800 za što god sam tražio sam našao aplikaciju..
Jednom sam onako bezveze iz dosade googlao "Symbian s60 wake on lan" i našao i radio perfektno..eto, ja sam imao taj osjećaj..nakon godine dana mi je dosadilo i sada gledam kako da ugrabim neki HTC..
Eto ja imam 5800 dvije godine i već mjesec dana imam ovu dilemu iz naslova,uspoređujem recenzije C7 po raznim sajtovima,gledam 5 foruma raznih,čitam što ljudi pišu... bio u t-comu pa testirao c6,da ja vidim taj symbian 3,uskoro ću opet prošetati da vidim i opipam c7,čak ću i sačekati još mjesec dana da izađe prvi update firmwera i nova razmišljanja korisnika....
i nakon svega toga do kojeg sam zaključka došao?Pa uglavnom stvar je ukusa što se čovjeku više sviđa a bogami i navike.Neda mi se sve to ponovo štelati,radije ću sve ove app
samo prebaciti sa 5800 na C7 i piči dalje sa cca trostruko bržim strojem...zeza me jedino to što nisu u uređaj stavili stereo zvučnike,a mogli su,kao na 5800 ali što reći....
Dilema i dalje stoji... 
Evo ipak sam uzeo Desire jer C7 jos nemaju u vip ponudi (panjevi stavili na net, ali da nece jos bar mjesec dva doc u ponudu)
If creativity is a field, copyright is the fence.
naah... uzeo sam ga samo zato sto nokia jos nije dosla u VIP, tek ce za 3-4 mjeseca...
If creativity is a field, copyright is the fence.
Bila je usporedba i ovdje na BUGu Desire-a i IPhonea. Veoma jak telefon i tek 4 nastavak phonea ga je pobijedio za bod.
Veoma dobar i jasan display prije svega. Super telefon.
Bila je usporedba i ovdje na BUGu Desire-a i IPhonea. Veoma jak telefon i tek 4 nastavak phonea ga je pobijedio za bod.
Veoma dobar i jasan display prije svega. Super telefon.
momak falija si temu ovdje niko ne spominje iPhone... ne zasluzuje biti tu spomenut
pa i nije bas da mi se svida desire na dodir, plastika... zagrijana plastika... al dobro sta je tu je... i ova Nokia a i Nokia N8 ownaju Desirea. Ja nikad nisam mijenjao bateriju na Nokii 5800 imao sam je 2 godine vise manje, a na HTC-u imam osjecaj da cu morat.
pa i nije bas da mi se svida desire na dodir, plastika... zagrijana plastika... al dobro sta je tu je... i ova Nokia a i Nokia N8 ownaju Desirea. Ja nikad nisam mijenjao bateriju na Nokii 5800 imao sam je 2 godine vise manje, a na HTC-u imam osjecaj da cu morat.
Pa šta onda otvaraš temu ako ti se ne sviđa HTC? Meni se čini da si več odlučio.
Pa šta onda otvaraš temu ako ti se ne sviđa HTC? Meni se čini da si več odlučio.
a pobogu jel ti problem procitat temu i pogledat 2 posta prije gdje se vidi da sam uzeo HTC i ovo su mi prvi dojmovi nakon malo podrobnijeg koristenja -.-'