Nokia C6 00 Software update v20.0.042

poruka: 8
|
čitano: 4.838
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Telefon mi nudi update softvera nakon što sam se spajao na internet na verziju v20.0.042 dok ja trenutno imam verziju v11.0.029...

Pitanje je sljedeće; dali "smijem" napraviti update pošto pretpostavljam da ću izgubiti neke značajke kao što je hrvatski jezik!?? Googlao sam dosta o tome, ali različite su priče kod ljudi. Dakle, dali sam u pravu i dali netko zna jel taj software posjeduje hrvatski jezik među ostalima? Jel netko radio update na tu verziju?

U changelogu stoji da je poboljšana stabilnost i preformanse...

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Nokia C6 00 Software update v20.0.042
Bellatrix kaže...

Pozdrav!

Telefon mi nudi update softvera nakon što sam se spajao na internet na verziju v20.0.042 dok ja trenutno imam verziju v11.0.029...

Pitanje je sljedeće; dali "smijem" napraviti update pošto pretpostavljam da ću izgubiti neke značajke kao što je hrvatski jezik!?? Googlao sam dosta o tome, ali različite su priče kod ljudi. Dakle, dali sam u pravu i dali netko zna jel taj software posjeduje hrvatski jezik među ostalima? Jel netko radio update na tu verziju?

U changelogu stoji da je poboljšana stabilnost i preformanse...

Hrvatski jezik bi ti trebao ostati. Pogotovo ako se radi oslužbenom update-u. Samo ga nadogradi pomoću kompa preko Nokia-inog softvera i to bi trebalo biti ok.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan

Da, pa u telefonu postoji opcija za provjeru nadogradnji i tako mi je ponuđena nadogradnja! Trebalo bi da je službena nadogradnja!

Ali zbunjuje me to što kad odem na službenu nokijinu stranicu te na can i update dobijem sljedeće..

slika dole..

kaže mi da nema update-a

Sad me zabrinjava da to nije update za sve.. jer postoje i neke prilagođene inačice softvera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bellatrix kaže...

Da, pa u telefonu postoji opcija za provjeru nadogradnji i tako mi je ponuđena nadogradnja! Trebalo bi da je službena nadogradnja!

Ali zbunjuje me to što kad odem na službenu nokijinu stranicu te na can i update dobijem sljedeće..

slika dole..

kaže mi da nema update-a

Sad me zabrinjava da to nije update za sve.. jer postoje i neke prilagođene inačice softvera...

To znači da ništa od update-a. Onaj kod ti služi da identificira za koje je tržište uređaj namijenjen. Za HR softver nema update-a.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Bellatrix kaže...

slika dole..

kaže mi da nema update-a

To znači da ništa od update-a. Onaj kod ti služi da identificira za koje je tržište uređaj namijenjen. Za HR softver nema update-a.

..znači mogu zaboraviti update još neko vrijeme.. {#} a baš me zanima dali je nešto ispravljeno ovim novim softverom, jer primjetim da telefon s ovom verzijom nije tako usavršen..

.. widgeti ponekad znaju zablokirati.. ima još neke čudne bugove..

16 godina
odjavljen
Bellatrix kaže...
..znači mogu zaboraviti update još neko vrijeme.. {#} a baš me zanima dali je nešto ispravljeno ovim novim softverom, jer primjetim da telefon s ovom verzijom nije tako usavršen..

Pogledaj malo po netu da li ima neki custom softver.

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
Bellatrix kaže...

Pogledaj malo po netu da li ima neki custom softver.

Ma ne mogu vjerovati! Na kutiji od telefona i na telefonu(ispod baterije) nije isti product kod!! To je znači odgovor na moj problem!

Evo šta stoji na slici ispod.. znači to je to..

.. najviše me je zabrinjavalo to da ne izgubim jezik..

16 godina
odjavljen
Bellatrix kaže...
Ma ne mogu vjerovati! Na kutiji od telefona i na telefonu(ispod baterije) nije isti product kod!! To je znači odgovor na moj problem!

Evo šta stoji na slici ispod.. znači to je to..

.. najviše me je zabrinjavalo to da ne izgubim jezik..

Eto, problem riješen. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice