Pozdrav,naime prodajem neku stariju opremu za videonadzor u vrijednosti od 800kn i čovik iz splita mi je ponudia u zamjenu novu novcatu neraspakiranu nokiu c3 za karticom ,3mj besplatnog interneta i 24mj garancije, on ju je dobio od nekoga i ne treba mu ,e sad ponuda mi se čini super s obzirom da je mob novi 1300kn u protisa ali me zanima kakv je to smartphone, tj da li je po karakteristikama dobar, ima li ga ko, kakva su iskustva,mane/vrline i ono najvažnije, za koliko bi ga ja mogao prodati novog neraspakiranog s garancijom, da li mislite da bi to lako išlo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
videonadzor u vrijednosti od 800kn ... u zamjenu novu novcatu neraspakiranu nokiu c3 za karticom ,3mj besplatnog interneta i 24mj garancije
Ekipa ga ovdje prodaje na BOL oglasniku po 500-tinjak kuna, mislim zaključanog na T-Com. Ako ti je prodaja prva na pameti, mislim da to i nije baš super deal, čak i ako nije zaključana :/
videonadzor u vrijednosti od 800kn ... u zamjenu novu novcatu neraspakiranu nokiu c3 za karticom ,3mj besplatnog interneta i 24mj garancije
Ekipa ga ovdje prodaje na BOL oglasniku po 500-tinjak kuna, mislim zaključanog na T-Com. Ako ti je prodaja prva na pameti, mislim da to i nije baš super deal, čak i ako nije zaključana :/
da , baš sam malo kopa po prodaji i ne ide baš :/ ,a em mi smartphone ne treba em mi se tip mobitela ne sviđa,tako da mislim da če tip dobit nogu xd