Nokia 5800 XpressMusic

poruka: 201
|
čitano: 69.629
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Nokia 5800 XpressMusic

U Format Factory stavite aspect ratio FULLY EXPAND!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nokia 5800 XpressMusic

Neznam, meni je Opera mobile vrh.

Njena nekompatibilnost s nekim stranicama je jedina mana.

Sve nekako ide brze i gladje sa Opera mobileom, cak i TS bolje reagira nego na Opera mini.

Tu je jos i kinetic scrolling u Operi mobile i top screen,

Da youtube radi, bio bi to savrsen browserm a kako je jos program u beti, nema sumnje da ce i to ispravit. :)

@Logic

Bas i ne gledam filmove na njemu, pa to i nije moje podrucje. Gledao sam par videa u nativnoj rezoluciji i ostao sam bez daha, ali jos uvijek koristim dobri stari PC za filmove.

Mozda kad cu negdje putovat busom ili vlakom si metnem koji film, ili sljedece ljeto kad necu imat sta radit, ali zasad mi netreba. :)

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

cao cao  :) imam jedan problem u zadnja 2-3 dana sa 5800. Nakon sto sam dobila sms i procitala, poceo je svakih 10-tak min da vibrira kao da stize poruka(ali je nema), a kad je general, onda uz tu vibraciju ima i zvuk kao kod nekih mobitela kad javlja da je sms delivery. nekad svakih 10 min, nekad 2x zaredom ... uglavnom, gasila sam ga i palila nekoliko puta, vadila sam bateriju i drzala je van neko vrijeme, i kad ga upalim, opet je sve isto. da li je jedino rjesenje servis, ili da ga nosim na mjesto kupovine (malo je daleko, jer sam u Sarajevu, a kupljen je u Sloveniji) 

unaprijed hvala svima na bilo kakvim informacijama i pomoci

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Nokia 5800 XpressMusic

Pokušaj updatati softvare, ako ti to ne pomogne, morat ce na servis..

R@$h0@YeaH
15 godina
neaktivan

Danas sam pokusala update softver, ali kad sam download i install i restart mobitel, pojavilo mi se nesto kao da se nije instalirao jer se neki code ne poklapa s telefonom. ja se ne razumijem pretjerano u ovu tehnologiju, da li da ga nosim u servis (mogu li oni to update) ili da trazim garanciju i saljem telefon u ljubljanu? :( 

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

kako da ubacim film a da imam prevod na nokia 5800...i filomvi koji imaju zalepljen prevod a i filomvi koji nemaju kad ih konvertujem (preko format factory) i ona prebacim ali nemam prevoda..'?? kako to da izvedem da gledam film na 5800 a da ima prevod?? bio bih zahvalan na dobrom i korisnom savjetu(rješenju )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

Pozdrav!!! Molim vas za jedan savjet. Nedavno sam kupio Nokiu 5800 XM polovnu od kolege. Htio bi osloboditi što više memorije pa sam pobriso skoro sve igre,teme i aplikacije (strobe,nekakva vaser vaga i takve slične gluposti...). Sad još tamo u postavkama pod instalirani programi ima hrpa toga a ja sad neznam jel smijem sve to pobrisat ili ne? evo nešta od tih : Client Platform, NMB Installer i Service, Open C LIBSSL Patch, nekoliko Plugin-ova (ni neznam šta je to), S60SOA...

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ukucaj *#7370# Tada te telefon pita zelis li uraditi reset telefona. Izaberi potvrdno i onda ukucaj KOD tel.kada te bude to bude trazio. 12345 je standardni nokijin KOD ukoliko nije mijenjan od strane korisnika. Tada ce telefon biti kao da je tek snimljen software. Ukoliko imas memorijsku karticu i nemas nista bitno na njoj onda prvo odradi format memorijske pa onda reset tel. Pozz
15 godina
neaktivan

Super..... Uspjelo je. Puno hvala!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

Imam najnoviju verziju software-a 51.0.006 i imam problem, ne mogu slušat glazbu sa memorijske niti mi se prikazuju slike sa memorijske u galeriji...mogu ih pregledati jedino preko upravitelja datotekama. Ako je netko imao takav problem i riješio ga, nek se javi :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I ti odradi reset sa gore navedenim kodom *#7370# ali prethodno uradi backup fotki i videa sa memorijske na pc, onda uradi format memorijske kartice preko upravitelja datoteka. Kaca to odradis i odradis reset telefona sa kodom onda vrati fotke i video fajlove na memorijsku. Trebalo bi da radi!! Pozz
16 godina
Lupu6 kaže...

Imam najnoviju verziju software-a 51.0.006 i imam problem, ne mogu slušat glazbu sa memorijske niti mi se prikazuju slike sa memorijske u galeriji...mogu ih pregledati jedino preko upravitelja datotekama. Ako je netko imao takav problem i riješio ga, nek se javi :D

najnovija ti je V52.0.007

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

sve radi kulturno jedino imam problema sa povezivanjem na wlan, na moju kucnu i na jos nekih 5-6 se povezuje bez problema, dok na nekih 15-20 isprobanih sa dobrim wep key-em nakon spajanja u pregledniku mi pise "nevaljano ime posluzitelja" i nece ucitat ni jednu stranicu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

mobitel sam dobio iz svicerske u swisscom kada dobijem od svog operatera konfiguraciju spremim je ali mi je sve na swisscom kako promjeniti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

zna tko hitno mi je..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

Što se tiče glazbe i slika stavi u postavkama da se uvezu u glazbenu knjižicu slike i glazba sa kartice a ta bežično spajanje u postavkama povezivanja u opcijama stavi da automatski prepoznaje bežične mreže i onda kad pronađe tvoju napravi je i zakači da spremi i to je to,ako ti ne bude išlo javi pa će mo korak po korak to napraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
blackbelt kaže...

mobitel sam dobio iz svicerske u swisscom kada dobijem od svog operatera konfiguraciju spremim je ali mi je sve na swisscom kako promjeniti

Vjerojatno je su postavke zaključane u brandiranom software-u. Trebaš promijenit product code i updateat soft ili ga skinit navifirmom i ručno updateat. Mislim da imaš na forumu tutorijal.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

sve sam to namisitio ali kad pokrenem browser otvori se i odmazatvori

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

ma namješteno je, spoji se on meni na wlan...al ni na ovom nokia browseru ni na operi nit na nimbuzzu mi se nece povezat, tj krenit downloadat/uploadat....samo pise nevaljano ime posluzitelja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia 5800 XpressMusic

da i meni isti problem samo sa C7

imam ga vec neko duze vrijeme i sve je radilo ok i sad se spoji ali nemoze nista naci da browseru, probao sam i na drugom routeru ali isto, mislim da je u mobu stvar, jednom sam nesto i procackao pa je radilo, ali kratko. pomozite

0 0 hvala 0
15 godina
Memphis kaže...
Lupu6 kaže...

najnovija ti je V52.0.007

Meni je takodje 51.0.006 snimljen, i Ovi suite govori da je up to date.

You better run, you better take cover!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice