update-ao sam na v30.0.11 napokon...
ovdje imate upute moje : http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=883488&postcount=469
update-ao sam na v30.0.11 napokon...
ovdje imate upute moje : http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=883488&postcount=469
Katastrofa, pa kad citam ovaj topic imam feeling da citam topic kako rijesit probleme u windowsima ME ili krpanje bugova u AoC.
LOL
Kupis mobac i onda se moras zamarat s updejtovima i jos ih skupo placat.
off topik:
ha?
Eh ,MorciTheCroat. Da su za Viewty pustili zakrpu bio bi sigurno bolji, ali ovako ispada da se bolje prebaciti sa viewty-a ma cookie...
on topik:
ugl. posalo sam ga na servis. Valjda nece dugo trajati taj update...
Zadnji OT:
Viewty ne treba zakrpe, barem po meni jer radi sve za kaj je i napravljen :-)
Zna netko možda dal se može napraviti da si skinem s interneta film i konvertiram ga u mp4, i onda stavim prijevod,znam da se može konvertirat al za prijevod neznam kako bi išlo!??
Zna netko možda dal se može napraviti da si skinem s interneta film i konvertiram ga u mp4, i onda stavim prijevod,znam da se može konvertirat al za prijevod neznam kako bi išlo!??
Mozes, imas program koji se zove media coder, imas vise verzija, ali po meni je za nokiu 5800 dovoljan PMP
Napokon danas uspio napraviti update na v30. Prebacio product code s hr 0577324 na balcan 0559395 i uspio preko NSU, OTA javlja da nema update. A zenin s product codeom balcan prije vise od tjedan dana updateao OTA bez problema. Stvarno smijesno...
Sta je novo u verziji 30?
Sta je novo u verziji 30?
Imas u ovoj temi negdje sluzbeno sto je novo, ja sam tek napravio update, tako da ne znam jos, ali izgleda brzi mob.
ee ocu nac gps i kaze nemoze otkljućati karte bez valjanok ID-a jedinice.
ee ocu nac gps i kaze nemoze otkljućati karte bez valjanok ID-a jedinice.
form cafe mobile i imas detaljno objasnjeno sa linkvoima ;)
Sutra vjerovatno uzimam ovaj mob u t-mobile i zanima me par stvari.
1. Gledam malo preko neta i spominju se certifikati za aplikacije. Jel' mi može netko objasnit detaljnije o tome, čemu oni služe?
2. S obzirom da ću dosta slušat muziku na mobitelu preko slušalica kakva je kvaliteta na njima, dali su dovoljne glasne(one koje dobim uz mob)?
3. Znate li koju dobru stranicu za aplikacije, igre i teme?
1. Gledam malo preko neta i spominju se certifikati za aplikacije. Jel' mi može netko objasnit detaljnije o tome, čemu oni služe?
2. S obzirom da ću dosta slušat muziku na mobitelu preko slušalica kakva je kvaliteta na njima, dali su dovoljne glasne(one koje dobim uz mob)?
1. Sve S60 aplikacije moraju biti potpisane, ako nisu ne možeš je instalirati ili je moraš sam potpisivati ili dati nekom da ti je potpiše.
2. Glasnoća nije problem već kvaliteta slušalica, a za to ćeš morati kuputi neke in-ear slušalice.
3. Ovi?
1) Certifikati su ti u sustini odobrenje od nokie da je aplikacija u redu i da nece naskoditi telefonu. NEmoj se zamarati sa time.
2) Nisam audiofill ali jednostavno kupis bolje slusalice jer mob ima standardni prikljucak za slusalice pa biraj koje ces. I sa mobom dobijes dodatakkoji utaknes u mob i u njega slusalice a na njemu imaju tipke za play/pause, stop naprijed, nazad i volume. To mozes ali i ne moras koristiti.
3)Ima more stranica ali evo nekih:
- http://forum.dailymobile.se/
Ovo je dovoljno da se danima zanimas. Nemoj nasjedati pricama kako iphone ima vise aplikacija od nokie. TO je mozda tacno ali ne pricamo o 10 za iphone i 1 za nokiu vec o desetinama hiljada i za jednu i za drugu platformu.
Ako budes imao jos pitanja slobodno se obrati.
1. Sve S60 aplikacije moraju biti potpisane, ako nisu ne možeš je instalirati ili je moraš sam potpisivati ili dati nekom da ti je potpiše.
2. Glasnoća nije problem već kvaliteta slušalica, a za to ćeš morati kuputi neke in-ear slušalice.
3. Ovi?
Hvala ti na odgovorima, još jedno pitanje
Da li kad dobim mobitel treba pustit 24h da se puni baterija ili nema potrebe to na ovim novijim mobitelima?
Iskreno cisto sumnjam da ce im ista biti bez obzira sta ti radio al najbolje je da prositas sta upustvo kaze. Nisam citao pa ne znam al nemoj se ni sa tim zamarati. Poslusaj upustvo cisto zato jer te ne kosta nista i nema sta da izgubis al nista strasn se nece desiti i ako ga ne poslusas.
Iskreno cisto sumnjam da ce im ista biti bez obzira sta ti radio al najbolje je da prositas sta upustvo kaze. Nisam citao pa ne znam al nemoj se ni sa tim zamarati. Poslusaj upustvo cisto zato jer te ne kosta nista i nema sta da izgubis al nista strasn se nece desiti i ako ga ne poslusas.
Hvala,eh malo sam dosadan s pitanjima, gledam sad ovaj OVI od nokije i vidim neku opciju za skidanje muzike besplatno "Comes with music".Da li je to uključeno na 5800 ili ne?
Da li kad dobim mobitel treba pustit 24h da se puni baterija ili nema potrebe to na ovim novijim mobitelima?
Nisu svi proizvođači suglasni po tom pitanju, ali u principu napraviš jedan do dva puna ciklusa pražnjena i punjenja. Znači, isprazniš ga full do kraja sve dok se ne ugasi i onda ga napuniš full i tako napraviš još jednom i to bi bilo dosta. Takav ciklus je preporučeno jednom do dva puta mjesečno napraviti.
Hvala,eh malo sam dosadan s pitanjima, gledam sad ovaj OVI od nokije i vidim neku opciju za skidanje muzike besplatno "Comes with music".Da li je to uključeno na 5800 ili ne?
Iskreno nemam pojma o tome. Nema tu sta biti ukljuceno ili ne na mobitelu. To ti zavisi od tarife i od OVI store-a. Sto se tice mobitela na njemu nemas nikakvih ogranicenja niti softwarske ili hardwar-ske. Sve sto je ugradjeno koristis kako ti hoces pa tako i skidanje i slanje muzike. Surfas webom kao sa kompa sto znaci da opet nemas ogranicenja.
"Comes with music" funkcionira samo u nekoliko EU zemalja i SAD i to samo ako kupiš "Comes with music" model mobitela.
Hvala na odgovorima, dodatna pitanja ako ih bude sutra nakon punokrvnog pregleda mobitela
.
"Comes with music" funkcionira samo u nekoliko EU zemalja i SAD i to samo ako kupiš "Comes with music" model mobitela.
Koji se vjerovatno tj. sigurno ne razlikuje od istog modela koji nema tu uslugu. Jer je to samo usluga i nema veze sa samim mobitelm.
P.S. Ne ispravljam te vec dopunjujem da covjeku bude jasnije ;)
Napokon sam uzeo mob danas i zasad mi je dobar :D iako nisam dosta tog vidio na njemu, ali imam par pitanja.
1. Dali vama rade youtube video u opera mobile 10 beta?
2. Koji converter koristit za filmove, a da mogu i subtitle pridodat na film za gledanje na mobu?
Ja da sam mogao uzeo bih star trek edition xm5800.
Brutalno!
Al ipak moj "Batman" mi je sasvim dost.
P.S. jel na svakom modelu dodje Dark Knight trailer, il je to sa ranih betmenovskih verzija mobitela?
Napokon sam uzeo mob danas i zasad mi je dobar :D iako nisam dosta tog vidio na njemu, ali imam par pitanja.
1. Dali vama rade youtube video u opera mobile 10 beta?
2. Koji converter koristit za filmove, a da mogu i subtitle pridodat na film za gledanje na mobu?
1. Ne radi ni meni u Opera mobile, i jako sam razocaran time. Na srecu radi mi na Opera mini i standardnom browseru. :)
2. Neznam
Kako psiho to ne znas ;)
1) Sta nedostaje ugradjenom browseru. U njemu sve radi. Meni je opera spora i ne podrzava sve sto i ugradjeni browser
2) format factory. Sa njim divx od 700 mb sa titlom konvertujes za 15 min u mp4 sa titlom. Ako zatreba pomoc javite se.
Kako psiho to ne znas ;)
1) Sta nedostaje ugradjenom browseru. U njemu sve radi. Meni je opera spora i ne podrzava sve sto i ugradjeni browser
2) format factory. Sa njim divx od 700 mb sa titlom konvertujes za 15 min u mp4 sa titlom. Ako zatreba pomoc javite se.
Ma meni se ipak čini da je brža opera, no suzdržat ću se od korištenja dok ne budu proradili ti videi.
E baš sam namjestio postavke na FF i eto konvertujem sada pa ćemo vidjeti šta će ispasti. Jedino nisam siguran za rezu ja sam stavio 640*360.
ima ti i "winavi MP4 Converter" meni je super, samo pritisnez za PSP i ssnimi ti.
Kako psiho to ne znas ;)
Ma meni se ipak čini da je brža opera, no suzdržat ću se od korištenja dok ne budu proradili ti videi.
E baš sam namjestio postavke na FF i eto konvertujem sada pa ćemo vidjeti šta će ispasti. Jedino nisam siguran za rezu ja sam stavio 640*360.
pa kad izaberes izlazne postavke lijevo izaberes nokiu i ispod imas 5800 i to je to. On ce sam podesiti rezoluciju i sve ostalo.
Ja da sam mogao uzeo bih star trek edition xm5800.
Brutalno!
Al ipak moj "Batman" mi je sasvim dost.
P.S. jel na svakom modelu dodje Dark Knight trailer, il je to sa ranih betmenovskih verzija mobitela?
A sad sam se sjetio, da došao je i uz moj mobitel dark knight trailer zato jer se u filmu koristi taj model nokije, a zanimljivo je da sam ga vidio još u par filmova i spotova, a sada viđam N97.
Kako psiho to ne znas ;)
pa kad izaberes izlazne postavke lijevo izaberes nokiu i ispod imas 5800 i to je to. On ce sam podesiti rezoluciju i sve ostalo.
AAA!!! Nisam vidio to (sad tek našao), pustit ću da ovo završi pa ću probat to što si rekao.