Najbolja tarifa za android

poruka: 13
|
čitano: 2.136
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
omjer cjene,kvalitete i dostupnosti

e ovako,malo ću opširno pa pomagajte :)

dakle,imam smartphone (od jučer,haha) u tele2 meži na kojoj sam dosad dok nisam imala android i 3g bez problema koristila smart tarifu,e ali sad je problem što je u mjestu u kojem živim nemoguće povezat se na 3g signal,a budimo realni glupo je imat smartfon a ne imat 3g,e a na kompu imam internet nije bitno koji,čiji,al uvjek nekak pred kraj mjeseca potrošim max brzinu prometa i ograniče me na neupotrebljivu brzinu koja je užas pa sam taman u tom razdoblju htjela nastavit na mobu na 3g...tražila sam po svud koja tarifa,opcija,i sve to al sam se u šumi ponuda jednostavno pogubila...znači treba mi nekaj,bilo kaj šta može na 3g,jer tele2 očito nemože,i da ima barem gigu prometa,pozivi i poruke mi opće netrebaju,a da je cijena povoljna...bonovi su prioritet al i pretplata kad bi bila super ponuda bi isto igrala,i prijelaz u bilokoju mrežu,samo da mogu koristit 3g na mobu za razumno kuna...

...baš sam posebna... :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj se ručno spojiti na 3G mrežu. Ako ne ide možeš nazvati i prijaviti problem službi za korisnike na 095 1000 444. Koji smartphone imaš?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 16:34 (Marko :D).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Najbolja tarifa za android
zvala sam ih već par puta al samo me otpile svojim naučenim frazama,a i po karti pokrivenosti 3g signalom,jbg na mom području ga nema :( bar ne u tele2...imam alcatel one touch s pop al to nije važno uopće
16 godina
neaktivan
Re: omjer cjene,kvalitete i dostupnosti
alternativka kaže...

e ovako,malo ću opširno pa pomagajte :)

dakle,imam smartphone (od jučer,haha) u tele2 meži na kojoj sam dosad dok nisam imala android i 3g bez problema koristila smart tarifu,e ali sad je problem što je u mjestu u kojem živim nemoguće povezat se na 3g signal,a budimo realni glupo je imat smartfon a ne imat 3g,e a na kompu imam internet nije bitno koji,čiji,al uvjek nekak pred kraj mjeseca potrošim max brzinu prometa i ograniče me na neupotrebljivu brzinu koja je užas pa sam taman u tom razdoblju htjela nastavit na mobu na 3g...tražila sam po svud koja tarifa,opcija,i sve to al sam se u šumi ponuda jednostavno pogubila...znači treba mi nekaj,bilo kaj šta može na 3g,jer tele2 očito nemože,i da ima barem gigu prometa,pozivi i poruke mi opće netrebaju,a da je cijena povoljna...bonovi su prioritet al i pretplata kad bi bila super ponuda bi isto igrala,i prijelaz u bilokoju mrežu,samo da mogu koristit 3g na mobu za razumno kuna...

Možda nisam dobro shvatio što želiš reći,no provjeri dal ti na tom mobu nije uključena opcija spajanja samo na 2G mreže.

Dalje, spajanje na 3G zahtjeva određenu infrastrukturu telekoma,ako nema 3G odašiljaća blizu tebe onda ti niš ne znači kaj ti imaš "3G tarifu" (tak neš ne postoji). Za provjeru providera koji omogućava 3G na tvom području možeš iskoristiti ove karte : http://www.tele2.hr/podrska-korisnicima/privatni-korisnici-pretplata/tehnicka-podrska/pokrivenost-i-brzine/ccs126/?typid=2 , http://sc3.vip.hr/documents/10307706/10645829/karta_data.swf/0e5aa564-15f4-4c9e-a1dd-6e94f6598fbe , https://www.hrvatskitelekom.hr/karta-pokrivenosti .

kada pronađeš telekom koji ti odgovara tada možeš krenut u traženje određene tarife.

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
neaktivan
Re: omjer cjene,kvalitete i dostupnosti
hahaha,znam da ne postoji 3g tarifa,al valjda postoji neki operater koji pokriva moje područje 3g signalom.....
15 godina
neaktivan

Ova karta od Vipneta nije praktična {#}

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 16:46 (Marko :D).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
posavski bregi (to je malo selo udaljeno 4km od ivanić grada a tam ima signala kakvog god hoćete,nevjerovatno mi je da samo ovdje nema)
15 godina
neaktivan

Znaš kako možeš pronaći od koje mreže imaš 3G signal? Ne znam kako je kod tebe ali kod mene je ovako Postavke -> Wireless & mreže -> Više... -> Mobilne mreže -> Mrežni operateri -> Traži mreže. Mobitel bi ti trebao izbaciti listu dostupnih signala i ako pod nekom mrežom piše UMTS znači da je kod nje dostupan 3G signal.

GSM -> 2G

UMTS -> 3G

Evo primjer, kod mene sva tri operatera imaju 3G signal.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 16:55 (Marko :D).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alternativka kaže...
posavski bregi (to je malo selo udaljeno 4km od ivanić grada a tam ima signala kakvog god hoćete,nevjerovatno mi je da samo ovdje nema)

Prema kartama, t-com i vip bi trebali imati 3G kod tebe,ali nemoj to uzeti kao 100% točno,jer su im karte nikakve,ako iamš mogučnost provjeri sa nekom VIP-ovom ili T-comovom karticom. Odnosno kako je kolega gore rekao (totalno zaboravih na to).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 16:54 (zerocool12).
15 godina
neaktivan
ma i tak sam već provjeravala,i tele2 nikad nije izbacilo da ima 3g a t-com je nađe uvijek.ok,recimo da t-com ima 3g ovdje,koja mi je najbolja i najjeftinija opcija za internet?
15 godina
neaktivan

Jel ti pronalazi Vipnet-ov 3G signal?

Tarife:

HT - https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/korisnici-bonova/opcije

Bonbon* - http://www.bonbon.hr/usluge/na-bonove/paketi

Vipnet - http://www.vipnet.hr/zakon-tarife

*- Bonbon je HT-ova mreža tako da koristi njihov signal. Gdje HT ima signala tu ima i Bonbon.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 17:06 (Marko :D).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
da al je zabranjen piše,logično
15 godina
neaktivan

Gore sam ti postavio linkove na tarife pa si pogledaj malo {#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice