Pokušao sam flashati samsung sa nekim multi ku**em i sad mi je mob dead.Molim vas dajte mi neki tut za dead flash ovog mobitela,molim vas pomozite mi!!!!Stvarno je hitno!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Multi loader. Kladim se da si odabrao pogrešnu platformu u izborniku ili nisi ušao u download mode.
Ajmo ovako: što se dešava sa mobom kada ga upališ? Nema nikakve reakcije ili se nešto dešava?
Ako ti je gotov, meni treba data kabel!!!
Da i ja svojeg zakoljem!
Bio sam radio po ovom tutorialu:Remove the SIM card in your phone and memory card if you have one.
2) Copy all data from your mobile phone to your nearest PC a place where you can find them.
3) Turn off your phone and switch it on by pressing the "Hang Up," "Volume Up" and "Camera."
A red box should appear on your screen. Inside, the word "DOWNLOAD" is inscribed.
4) Open Multiloader 5.62 and check the boxes "BRCM2133" and "Full Download".
5) Click on "Boot" and select the folder "BootFile.
6) Click "AMSS" and select the file "amss.bin.
7) Leave the line "Apps" empty.
8) Click "Rsrc1" and select the file "rc1.rc1.
9) Click "RSRC2" and select the file "rc2.rc2.
10) Click on "Factory FS" and select "factory.ffs.
11) For the following lines, do not touch anything nearest.
12) Click "Search Port" and wait until your PC detects your mobile phone.
13) Click on "Download" and wait for the flash to finish. (The last line of text you Multiloader 5.62 says: "All Files Complete"
and your phone automatically restarts.
The nearest place files:
1) Once your phone has restarted automatically connect to the PC in "Media Player".
2) Go to the nearest root of your phone (S5230/Phone /) and create a folder named "Res".
3) Copy the files in the folder "Res" on your PC and paste them into the "Res" on your mobile.
4) Turn off your phone and switch it on by pressing the "Hang Up," "Volume Up" and "Camera."
5) The rectangle "DOWNLOAD" always appears.
6) In Multiloader 5.62, check "BRCM2133" but do not select "Full Download".
7) Click on "Apps" and select "apps.bin" located in the "Patch".
8) Click "RSRC2" and select "Android.rc2" located in the "Patch".
9) Do not touch any other line nearest.
10) Click "Search Port" and wait until your PC detects your phone
a kada stisnem tipku ništa se ne dešava
Ok imao sam više sreće nego pameti.Uspio sam upaliti mob i dobro radi jedini problem je to što je ovaj setup instalacija androida koja nije završena.Možda bih ga i trebao ostaviti ovakvog,ali volio bih android na njemu.Vidit ćemo šta ću od njega.Zasad je ok.
Ok imao sam više sreće nego pameti.Uspio sam upaliti mob i dobro radi jedini problem je to što je ovaj setup instalacija androida koja nije završena.Možda bih ga i trebao ostaviti ovakvog,ali volio bih android na njemu.Vidit ćemo šta ću od njega.Zasad je ok.
Kakav Android? Što si ti radio sa time? Pa to je dummy phone.
dummy???
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
dummy???
S5230 je dummy phone. Nema nikakv os, nego svoj firmware. Ne možeš stavljati Android na njega.
Nemam pojma zašto si išao išta čačkati po mobitelu? dosada ili nešto treće?
Mobitelu su mi se izgubile najdonje tri tipke i nisam moga doć do kalibracije ili menija.Jedino rješenje bio je flash.Ovaj android-ja nikad nisam reka da je to os,to je samo modani firmware.I sad je gotovo,sve radii super jedino je glupo što je ovo dosta glup mod nije baš dobar,a ne da mi se više nnjuškat da nađen firmware origiinal i da je na hr,tako da zasad ništa ne diram.
Mogao si se raspitati po bug forumu:
[Tutorial] Samsung GT S5230 flash
To sam ja napravio tutorial kako flashati S5230!
Hvala,upravo to sam tražio.Znam ja postupak napamet ali je problem što nikako nisam mogao naći ovaj firmware sa odgovarajućim patchom za njega.Hvala.
P.S.
imam još jedno pitanje:
na njemu je ovaj touchscreen jako loš jer kad biram brojeve moram u donjem ili gornjem kutu broja nagađati i nadati se sa će napisat pravi broj.Tako je i kod ulaska u aplikacije.Je li moguće to malo popraviti nekim programom ili je to do displeya.Obična kalibracija ne pali jer moram stisnuti 5mm ispod one strelice da bi on stiska strelicu.
Ako ne možeš kalibrirati, onda treba ekran promijeniti, valjda.
Super je ovaj htc mod.Hvala puno.
Super je ovaj htc mod.Hvala puno.
Vidiš kak' je jednostavno za napraviti ;)
Dodat ću te na listu da je i tebi uspjelo
Ljudi,zna li iko je li moguće u ovaj mob hardverski ugraditi WiFi.Čuo sam da je to popularno i da košta oko 200 kn.Sad ne znam ima li mista u njemu.
Ljudi,zna li iko je li moguće u ovaj mob hardverski ugraditi WiFi.Čuo sam da je to popularno i da košta oko 200 kn.Sad ne znam ima li mista u njemu.
Za 200kn ti se ne isplati u taj "dummy" phone ugrađivati WiFi, čak ako je i moguće ugraditi ga.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Šta ti znače ti upitnici,u nas u vipa se ugrađivalo wifi u mobitele što ima mista u njima a ja pitan jer ne znan je li to isplativo za ovi mob
frend ugradio u nokiu 5230 ali to je puno jači phone,pitanje je bilo samo u prostoru,ali nije to bio vip kao dućan nego lik što popravlja mobove-ispravljač koji je ima neki ugovor s vipom,mobiteli i ta sranja ali se on bavi takvim modiranjem i sranjima
Imam problem s ovim telefonom. Pise da je freeze-zakljucan. Nemogu s njim nista. Postoji li nacin da to besplatno rijesim? Koliko vidim svugdje mi za kod s kojim bi ga mogoa unfreezati traži preko 20$ xD...
Pomagajte ljudi :D