Dakle, radi se o Lenovu A806.
Do prije neki dan, sve je normalno radilo. Onda je odjednom, pogotovo kad bi igrao nešto, mobitel počeo stalno restartati. Restarta se, dođe do pozadine ili uopće ne dođe i onda se opet restarta. I tek nakon što se priključi na punjač, onda bi nekako proradio.
Međutim danas, ista stvar. Mobitel opet zaglavi u toj petlji resetiranja i upali se samo kad je spojen na punjač. Drugačije neće. Čim se punjač išteka, ugasi se. Napravio sam reset mobitela i ista stvar.
Sad me zanima, što bi to moglo biti? Po nekoj logici je bateriji, međutim, kada testiram multimetrom, pokazuje 4.10-4.20v. Pa mi je to malo čudno jer mi se napon čini normalan.
Zamjenio bi odma bateriju, međutim dok dođe nova iz Kine, treba čekati dobra 3 tjedna.
Mobitel radi samo na punjaču - reboot loop
- poruka: 7
- |
- čitano: 9.684
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Do prije neki dan, sve je normalno radilo. Onda je odjednom, pogotovo kad bi igrao nešto, mobitel počeo stalno restartati. Restarta se, dođe do pozadine ili uopće ne dođe i onda se opet restarta. I tek nakon što se priključi na punjač, onda bi nekako proradio.
Međutim danas, ista stvar. Mobitel opet zaglavi u toj petlji resetiranja i upali se samo kad je spojen na punjač. Drugačije neće. Čim se punjač išteka, ugasi se. Napravio sam reset mobitela i ista stvar.
Sad me zanima, što bi to moglo biti? Po nekoj logici je bateriji, međutim, kada testiram multimetrom, pokazuje 4.10-4.20v. Pa mi je to malo čudno jer mi se napon čini normalan.
Zamjenio bi odma bateriju, međutim dok dođe nova iz Kine, treba čekati dobra 3 tjedna.
Imam Note 2 već dulje vrijeme i imao sam nedavno sličan problem. Mob radi samo dok je spojen na punjač, inače se pojavi samo natpis Samsung koji se javlja kod boota i mob se restarta. Flashao nekoliko verzija androida, mrdao po svemu što sam našao na netu i na kraju kupio novu bateriju i mob radi već oko mjesec dana bez ikakvih problema.
Očisti cache. Nekima je pomoglo.
Da, da, svakako probaj sve standardne stvari, čišćenje cachea, factory reset itd. Imaš poprilično sugestija na Internetu pa proguglaj malo. Ja sam tek nakon što sam sve te stvari isprobao otišao po bateriju.
Probao sam neke stvari, međutim ništa.
Ma baterija je izgleda 99%. Kad je napunjena preko 80%, mobitel može raditi, ali brzo opada napon i nakon što padne, počne se restartati.
Naručit ću novu bateriju pa vidjet, još da je ne treba čekat po 2-3 tjedna da stigne..
Probao sam neke stvari, međutim ništa.
Ma baterija je izgleda 99%. Kad je napunjena preko 80%, mobitel može raditi, ali brzo opada napon i nakon što padne, počne se restartati.
Naručit ću novu bateriju pa vidjet, još da je ne treba čekat po 2-3 tjedna da stigne..
A uvijek možeš vidjeti kod nas... Ja sam zamjensku platio 100kn. Prošao bih jeftinije na ebayu, ali mi je bilo predugo biti bez uređaja.
Sad vise nisam pametan.
Mobitel normalno radio bez sim kartice I u airplane modu. Kad se stavi kartica, pocne se restartati.