Mobitel za frendicu zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 773
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mobitel za frendicu

Ovako, cura ima na raspolaganju oko 2200,00 kn i sad mene tj. nju zanima sto joj je najbolje da uzme za tu svotu... posto to nije bas moje podrucje, ja pitam vas ^^

Dakle koliko sam shvatio njoj treba mob za glazbu, fejs, solidna kamera i tako to... takodjer mi je spomenula da ju Android vise privlaci jer kao ima vise aplikacija nego Iphone (no, Iphone se moze jailbrejkati.. zar ne?) pa to dodje na isto...

Ona je razmisljala o Iphoneu 4 (ima ga priliku kupiti za tako negdje oko 2000kn) i SAMSUNG I-9001 I9001 GALAXY ... 

Prijedlozi? Savjeti?

Hvala ;)

Edit: zeli iskljucivo novi, nekoristen mobitel

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:02 (rebelsy).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mobitel za frendicu
rebelsy kaže...

Ovako, cura ima na raspolaganju oko 2200,00 kn i sad mene tj. nju zanima sto joj je najbolje da uzme za tu svotu... posto to nije bas moje podrucje, ja pitam vas ^^

Dakle koliko sam shvatio njoj treba mob za glazbu, fejs, solidna kamera i tako to... takodjer mi je spomenula da ju Android vise privlaci jer kao ima vise aplikacija nego Iphone (no, Iphone se moze jailbrejkati.. zar ne?) pa to dodje na isto...

Ona je razmisljala o Iphoneu 4 (ima ga priliku kupiti za tako negdje oko 2000kn) i SAMSUNG I-9001 I9001 GALAXY ... 

Prijedlozi? Savjeti?

Hvala ;)

Edit: zeli iskljucivo novi, nekoristen mobitel

Inace, iphone ima vise aplikacija od androidai vise kvalitetnih.

Predlozi joj neka pogleda Samsung omnia 7 (bila je snizena u eurotradeu na 2000 kn, otkljucan uredaj  ili nokiu lumia 710.

Ako joj treba samo za face, solidna kamera i glazba ovi mobiteli (WP7 OS) su odlicni. Aplikacija ima negdje 5x manje od iphonea/4x manje od androida, ali svaki dan je sve vise aplikacija i ima dosta kvalitetnih pa mislim da to nece biti problem.

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
17 godina
neaktivan
Mobitel za frendicu

vjerojatno joj neće smetati što mobitel nema nadogradnju na ics, pa nek si kupi galaxy s plus (i9001) ..mob je strava ;)
ako joj odgovara android naravno 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 22:09 (ya-sam-ya).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice