Trebam mobitel do 750 kn znaci nije za mene nego za jednog prijatelja sad ce ga kupovat uskoro pa me zamolio da pitam na forumu....Znaci mob ce sluziti za slikanje,prebacivanje slika, pozive i poruke....Mora imati kameru min. 2MP ,bluetooth, i MORA BITI NOKIA...Nece kupovat polovan nego nov. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozda ovo
I da zaboravio sam napomenuti ne touch screen,ne na preklapanje samo classic telefoni bez pretplate i ja sam iz bih.
A zašto ne Nokia x2
A zašto ne Nokia x2
Koja mu je cijena u mobile shopovima rekao sam nece na preplatu.
a neznam gdje to ima u BIH potraži model po netu
Edit: pa nije ovo na pretplatu
Ta nokia nije losa cijena joj je 120 €....Dajte jos neke ponude.
Trebam mobitel do 750 kn znaci nije za mene nego za jednog prijatelja sad ce ga kupovat uskoro pa me zamolio da pitam na forumu....Znaci mob ce sluziti za slikanje,prebacivanje slika, pozive i poruke....Mora imati kameru min. 2MP ,bluetooth, i MORA BITI NOKIA...Nece kupovat polovan nego nov. Hvala
Ne znam da moze naci bolju nokiu do te cijene, x2 mu je dobar izbor.
Ja sam kod njih kupio nedavno optimusa,i nema problema :)
X2 je dobar ali nema symbian. Ako mu to nije bitno onda super jer ima 5MP kameru i LED flash sto je extra,i jos su njemu fotke bitne...
Ali ako oce sa symbianom onda najjeftinije je C5-250 KM...
a kod ovih univerzlano.com je x2-200KM
LP
X2 je dobar ali nema symbian. Ako mu to nije bitno onda super jer ima 5MP kameru i LED flash sto je extra,i jos su njemu fotke bitne...
LP
Jel ti na univerzalno.com prodaju nove telefone ???I koji os ima x2?
LP
Jel ti na univerzalno.com prodaju nove telefone ???I koji os ima x2?
naravno da prodaju... x2 nema OS,to je dummy ;)
Ako izuzmemo x2 koji je najbolji od ovih:
| 1 | Nokia x3 |
|---|---|
| 7 | Nokia 6303 Classic |
| 0 | Nokia 3720 |
| 0 | Nokia 6300 |
Kakav ti je optimus ja sam mislio prodat ovu svoju nokiu 6303 i kupit optimusa...Daj mi neka iskustva sa tim mobitelom.
EDIT:I da li imaju garanciju na telefone?
Pa razlike nema.
Radi se o istom mobitelu (GT540 Optimus) druge boje.
Nokia x2 kupljena i sad napunio bateriju i malo da procackam po telefonu nema nikakvih slika,muzike,pozadina,okvira tako nesto kao sto ima na drugim nokia telefonima.Da li je to uobicajeno za taj mob. ili je neka greska?
EDIT:Greska je 1000% ja sam sad gledao review na youtube i kod njih ima i muzike koja je bila u mobu i igrica i slika a ovamo kod mene nemani igrica(folder prazan) isto i za slike muziku i sve na telefonu nema nista nijedna tema nista :(((
Jel treba mozda update softwarea?
Gdje si kupio? jel novi ako ne mozda je neko koristio pa izbrisao sve.
Nokia x2 kupljena i sad napunio bateriju i malo da procackam po telefonu nema nikakvih slika,muzike,pozadina,okvira tako nesto kao sto ima na drugim nokia telefonima.Da li je to uobicajeno za taj mob. ili je neka greska?
EDIT:Greska je 1000% ja sam sad gledao review na youtube i kod njih ima i muzike koja je bila u mobu i igrica i slika a ovamo kod mene nemani igrica(folder prazan) isto i za slike muziku i sve na telefonu nema nista nijedna tema nista :(((
Jel treba mozda update softwarea?
pa updetaj nista te nekosta!
Gdje si kupio? jel novi ako ne mozda je neko koristio pa izbrisao sve.
Novi telefon ti se podatci nemogu izbrisat :D
Zanima me samo jel ima neko ko ima taj mob da mi kaze?
EDIT:Na njihovom portalu od nokie ima dosta igrica ugradjenih u mob kod mene nema ni jedna ,kod njih imaju slike muzika i sve to kod mene nema sta da radim?
Jesi li ti mali lažov, za koga na koncu kupuješ...??
Jesi li ti mali lažov, za koga na koncu kupuješ...??
Aaaaaaaaaaa kupuje moj prijatelj al ja pisem zato da stalno ne pisem(kod mog prijatelja,telefon mog prijatelja) dosta je duze pa pisem kao da je moj telefon :D
I zasto bi lagao ja vec imam mob :D
Evo problem je rijesen mob je odneesen u servis i insalirali su novi system na mbou i sad sve ima :D