Mobitel do 2000 kn

poruka: 24
|
čitano: 4.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mobitel do 2000kn

Kupujem novi mobitel do 2000kn, po mogućnosti na touch.

Za oko su mi zapela ovo dva modela: Samsung I5500 Galaxy 5 i HTC Wildfire.

U obzir dolaze mobiteli iz VIP-a posto cu mobitel uzimati na produljenje ugovora.

Koji je bolji od ova dva modela ili ima neki bolji do 2000kn?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 21:54 (mustang995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobitel do 200kn

I ja sam u istoj dilemi za novi mob. Izmedju ova dva nemas sta razmisljati definitivno Wildfire :)

Samo mene malo koci ta slaba rezolucija na njemu. Ne znam kako ce raditi aplikacije i igrice :/

Pokusacu da skupim pare za Htc Hero ako ne onda Wildfore

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mobitel do 200kn

Definitvno Wildfire.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Mobitel do 200kn
stevan94 kaže...

I ja sam u istoj dilemi za novi mob. Izmedju ova dva nemas sta razmisljati definitivno Wildfire :)

Samo mene malo koci ta slaba rezolucija na njemu. Ne znam kako ce raditi aplikacije i igrice :/

Pokusacu da skupim pare za Htc Hero ako ne onda Wildfore

hero mi je preskup 4500kn, wildfire ima android jel tak?

i jel ta slaba rezocija bas veliki minus za mobitel, mislim jel podnosljivo radit s njim?

a ovaj jel valja sta?

@krivi sam naziv teme stavio :S treba biti 2000kn pa jel bi mogo moderator promijenit?hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 21:55 (mustang995).
15 godina
neaktivan
Mobitel do 200kn

Ja ti preporucujem Lg GT 540 mana mu je jedino ekran jer nema multitouch....Cool

1 0 hvala 0
15 godina
veky3500 kaže...

Ja ti preporucujem Lg GT 540 mana mu je jedino ekran jer nema multitouch....Cool

a multitouch je?ne  kuzim se bas previse u touch mobitele tako da nemojte odma...jedini s kojim sam upoznat je samsung s5230 jer mi ga ima brat

kod wildfira rezolucija ekrana je 320x240, meni se to cini dosta malo, pa jel ga ima netko i kako raspolaze s widgetima po tom ekranu?

nitko nije nista rekao o Samsung I5500 Galaxy, jel tolko losiji od ova dva?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 22:17 (mustang995).
15 godina
neaktivan
Mobitel do 2000 kn

Pa koliko ja znam Wildfire u vipa na pretplatu je oko 700 kn za novi ugovor, znači da bi ga ti za produljenje ugovora trebao dobiti još jeftinije. Znači da za 2000kn imaš puno veći izbor od samo lg-a i wildfire-a

0 0 hvala 0
16 godina
mustang995 kaže...
veky3500 kaže...

a multitouch je?ne  kuzim se bas previse u touch mobitele tako da nemojte odma...jedini s kojim sam upoznat je samsung s5230 jer mi ga ima brat

kod wildfira rezolucija ekrana je 320x240, meni se to cini dosta malo, pa jel ga ima netko i kako raspolaze s widgetima po tom ekranu?

multi-touch je ono kada se razmicanjem dva prsta na ekranu, jednog od drugog zoomira slika na ekranu, neznam kako bi to bolje objasnio.

Pikseli se na mobiltelu vide iz aviona, ali problema sa aplikacijama  i widgetima nebi smjelo biti.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
15 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
veky3500 kaže...

nitko nije nista rekao o Samsung I5500 Galaxy, jel tolko losiji od ova dva?

multitouch to ti je kad na mobitelu mozes radit s vise prstiju u isto vrijeme..samsung kamera mu nije nesto 2 mp...koliko sam cuo ima dosta stari anroid 1.5...a npr htc ima kameru od 5 mp anroid 2.1   samo mu je velika mana rezolucija...da ima bolju rezu ja bi ga uzeo umjesto lg...pa ti neke apčikacije nece raditi na htc...

15 godina
RE: Mobitel do 2000 kn
ghaal.bringer kaže...

Pa koliko ja znam Wildfire u vipa na pretplatu je oko 700 kn za novi ugovor, znači da bi ga ti za produljenje ugovora trebao dobiti još jeftinije. Znači da za 2000kn imaš puno veći izbor od samo lg-a i wildfire-a

tocno to jedino sto sada na vipoj stranici ne pise za te tarife produzenja nego nesto sasvim drugo(mozda i pise ali nije isto ko prije pa ne znam)

za veci izbor znam da imam, koji bi onda jos mobiteli dosli u obzir na produzenje ugovora da se odma plati 200-400kn pa onda svaki mjesec otplacivat?

15 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
ghaal.bringer kaže...

tocno to jedino sto sada na vipoj stranici ne pise za te tarife produzenja nego nesto sasvim drugo(mozda i pise ali nije isto ko prije pa ne znam)

za veci izbor znam da imam, koji bi onda jos mobiteli dosli u obzir na produzenje ugovora da se odma plati 200-400kn pa onda svaki mjesec otplacivat?

A neznam stvarno šta da ti kažem. Ja znam da sam bio s prijateljem prije dva mjeseca kad je uzimao wildfire na pretplatu i platio ga je 695 (ili 659) kn koliko se sjećam, a uzeo je novi ugovor na dvije godine

15 godina
ghaal.bringer kaže...
A neznam stvarno šta da ti kažem. Ja znam da sam bio s prijateljem prije dva mjeseca kad je uzimao wildfire na pretplatu i platio ga je 695 (ili 659) kn koliko se sjećam, a uzeo je novi ugovor na dvije godine

da, mene bi doslo oko 400kn onda za produzenje ugovora na dvije godine

16 godina
neaktivan
Mobitel do 2000 kn

Ne mozes Optimus ni porediti sa Wildfireom :)

Wildfire ima capacitive TS i multitouch i Android 2.1 a optimus vrti staru verziju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stevan94 kaže...

Wildfire ima capacitive TS i multitouch i Android 2.1 a optimus vrti staru verziju...

a velicina wildfira, jel negdje otprilike ko samsung s5230?

i ako optimus dobije noviju verziju androida jel bi bili tu negdje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 16:14 (mustang995).
16 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
stevan94 kaže...

a velicina wildfira, jel negdje otprilike ko samsung s5230?

i ako optimus dobije noviju verziju androida jel bi bili tu negdje?

veci je...moja mama ima samsung s5230 i on ima 3.0 inca ekran a wildfire 3.2 dakle veci je. touch se ne moze ni mjeriti sa ovim na wildfireu jer je kod samsunga kao i kod lg optimusa rezistivni a kod wildforea kapacitivni sto znaci reaguje na dodir prsta ,to ti je najnovija tehnologija :D a plus sto ima HTCovo Sense UI korisnicko sucelje... i naravno android 2.1!!

ako imam priliku uzeti wildfire ja ne bi ni pogledao lg!

15 godina
odjavljen
Mobitel do 2000 kn

Uzmi Wildfire. Brat ima HTC Desire i mobitel je jako dobar, pogotovo sto se tice interneta. Koliko znam, Wildfire je slican mobitel s manjim ekranom i nesto slabijim hardverom. Jedina mana mu je rezolucija koja je jednostavno premala za bilo koji noviji mobitel s ekranom većim od 3". Ako zelis Android mobitel, preporucam ti HTC.

iPhone user
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mobitel do 2000 kn

Ma uzmi wildfire. Jedina lošija strana u odnosu na optimus mu je mala rezolucija, samo 320x240...

0 0 hvala 0
15 godina
Mobitel do 2000 kn

vjerojatno cu onda uzet wildfire, samo kakav je on sto se tice pustanja muzike, surfanja i gledanja videa?

i za slusalice lg optimus ima 3,5mm utor, jel wildfire ima isti taj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mustang995 kaže...

vjerojatno cu onda uzet wildfire, samo kakav je on sto se tice pustanja muzike, surfanja i gledanja videa?

ima 3,5mm...za mjuzu je ok. ali za surfanje je takodje dobar,no nije kao neki skuplji mobiteli pogotovo zbog slabe rezolucije :)

Video na njemu je nesto losiji jer je slabija rezolucija :)

15 godina
stevan94 kaže...
mustang995 kaže...

ima 3,5mm...za mjuzu je ok. ali za surfanje je takodje dobar,no nije kao neki skuplji mobiteli pogotovo zbog slabe rezolucije :)

ma video jos kak tak, glavno mi je mogu mjuzu slusat, malo surfat, poslat poruku i nazvat, ovo ostalo vise manje

wildfire mi se sad sve vise i vise svida, moze li mi netko rec po velicini jel negdje tu ko corby?

16 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
stevan94 kaže...
mustang995 kaže...

ma video jos kak tak, glavno mi je mogu mjuzu slusat, malo surfat, poslat poruku i nazvat, ovo ostalo vise manje

wildfire mi se sad sve vise i vise svida, moze li mi netko rec po velicini jel negdje tu ko corby?

ne.corbyjev ekran je dosta manji,2.8 inca.a wildfireov 3.2

uostalom idi na gsmarena.com i tu provjeri specifikacije svakog mobitela koji te zanima :)

15 godina
neaktivan
Mobitel do 2000 kn

okej, ovo nije tesko...

milijun je razloga vise da kupis wildfire-a nego optimusa!

daj usporedi lg  s htcom.

da, NEUSPOREDIVO!

prosurfaj forumom ;)

monikicaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CutiePie kaže...

okej, ovo nije tesko...

da, NEUSPOREDIVO!

prosurfaj forumom ;)

uzeo sam ga u subotu, mogu reci samo da je mobitel vrhunski

ovo za malu rezoluciju uopce ne primijetim, a videi na youtube su cak i bolji nego na pc-u

15 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
CutiePie kaže...

okej, ovo nije tesko...

da, NEUSPOREDIVO!

prosurfaj forumom ;)

uzeo sam ga u subotu, mogu reci samo da je mobitel vrhunski

ovo za malu rezoluciju uopce ne primijetim, a videi na youtube su cak i bolji nego na pc-u

puno si mi pomogao, i ja ga zelim uzet ;)

monikicaa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice