Mobitel do 1300kn [hitno]

poruka: 50
|
čitano: 5.986
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle , treba mi hitna preporuka trenutno najboljeg uredaja na trzistu ( po vama ) za 1300kn .

Moze i polovno , ali ne prestaro .

Hvala !!

Bez pretplata

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 21:58 (xXxBIMBOxXx).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
U zadnje vrijeme svi nesto kupuju mobitele.
Za tu cijenu imas wildfire i x8, rabljeno trazi na njuskalu, mozda iphone?
Ti nesto predlozi pa ti mi kazemo dal se isplati.
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sony Ericsson xperia x8, po mom misljenju najbolji izbor

1 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 23:01 (antagonist).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Takodjer preporuka Wildfire... {#}

(osim ako ti nece smetati niza rezolucija)

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Mobitel do 1300kn [hitno]
x8, na wfireu reza UZASNA, vidio uzivo...
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
neaktivan

Ovako ljudi , kupujem mob na pretplatu ipak preko starog ..

Nokia n8,htc desire ili se x10 ??

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

Ako zelis android onda Desire svakako.

ako ne onda nokia.. {#}

14 godina
xXxBIMBOxXx kaže...

nemoj uzimat pretplatu radi mobitela.. a ako to nije slucaj ja bi na desire :)) HTC u <3 :))

16 godina
desire
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
neaktivan
antagonist kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

nemoj uzimat pretplatu radi mobitela.. a ako to nije slucaj ja bi na desire :)) HTC u <3 :))

Zas nebi ? tatica placa , a meni mob za 400kn .. pihh

Desire se kupuje ;)

15 godina
neaktivan

Onda nemas sta razmisljati uzimaj Desire.. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Desire,mada mene nesto privlaci N8. Meni je nekako mocan :)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

N8 svakako. Update ces imat sljedece najmanje 2 godine, a mobitel je sam po sebi genijalan. Vjerojatno bolji touch, zbog loseg panela u Desirea, bolja kamera, bolji OS, vise memorije, USB citac, baterija dugotrajnija masu, a i sam media player je puuuuno bolji. Na Desireu ni EQ nema.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

N8 svakako. Update ces imat sljedece najmanje 2 godine, a mobitel je sam po sebi genijalan. Vjerojatno bolji touch, zbog loseg panela u Desirea, bolja kamera, bolji OS, vise memorije, USB citac, baterija dugotrajnija masu, a i sam media player je puuuuno bolji. Na Desireu ni EQ nema.

Brate i meni je N8 extra,bas mi se svidja. Ali ti sad naprica kao da je Desire smece...

16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
Mitsuoka kaže...

Brate i meni je N8 extra,bas mi se svidja. Ali ti sad naprica kao da je Desire smece...

Imam ga pa sam malko kritican. {#}

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

po cemu to? Meni je ipak bolji Android.

www.interface.com.ba
16 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...
Mitsuoka kaže...

Napisat cu samo ovaj post o tome. Prvo sto puno slabiji mob moze pokrenit symbian, drugo GPU akceleracija, trece baterija duze traje radi toga sto ne treba kompjutorski proc da ga pokrene, a brzina je opet kao na androidu, cak fluidniji UI (naravno ovdje se govori o ^3 a ne o s60v5), media player je puno bolji, a da ne spominjem da na androidu nema ni EQ i zvuk je naprosto smece na Desireu, takoder je alarm katastrofalo napravljen, imam 5 debilnih zvukova i to je to, na Symbiu mogu birat izmedu bilo kojeg kojeg iman na mobu, i jos se ne ponavlja alarm (svaki dan ga koristim, ucinkovitost 0%, jer me nije probudia uopce), nemas potpunu kontrolu nad uredajem bez rootanja uredaja, multitasking tehnicki ni nije multitasking na Androidu nego samo neka zamjena za multitasking. Nokija je u ovom slucaju superiornija Hardwerski i softwerski

14 godina
Mitsuoka kaže...
MaXt0r kaže...
Mitsuoka kaže...

Napisat cu samo ovaj post o tome. Prvo sto puno slabiji mob moze pokrenit symbian, drugo GPU akceleracija, trece baterija duze traje radi toga sto ne treba kompjutorski proc da ga pokrene, a brzina je opet kao na androidu, cak fluidniji UI (naravno ovdje se govori o ^3 a ne o s60v5), media player je puno bolji, a da ne spominjem da na androidu nema ni EQ i zvuk je naprosto smece na Desireu, takoder je alarm katastrofalo napravljen, imam 5 debilnih zvukova i to je to, na Symbiu mogu birat izmedu bilo kojeg kojeg iman na mobu, i jos se ne ponavlja alarm (svaki dan ga koristim, ucinkovitost 0%, jer me nije probudia uopce), nemas potpunu kontrolu nad uredajem bez rootanja uredaja, multitasking tehnicki ni nije multitasking na Androidu nego samo neka zamjena za multitasking. Nokija je u ovom slucaju superiornija Hardwerski i softwerski

ovako, ja imam wildfire i zvuk uopce nije los, a vjerujem da je sigurno bolji jos na desireu..

sta se tice zvukova za alarm, iskreno mislim da ti nisi upoznao OS Android i da se ne znas bas s njim koristit pa onda pricas to sto pricas.. na njemu se moze podesit da ti svira koja god melodija pa skoro da ti i kukavica ne izlazi iz mobitela dok zvoni :) samo ti to nisi skonto jer mislim da si povrsno pregledavo karakteristike...

nisam te skonto sta si mislio pod ponavlja? ako mislis na ono sta mozes odgodit alarm na svako toliko to je samo plus na alarmu jer ja svaki dan stavim alarm na 6 15 a zavrsno zvonjenje mi je ono 6 45 :)

14 godina
neaktivan

Ja bih radije uzeo desire zbog, aplikacija, boljeg procesora, većeg displeja. Moze se updateovat na froyo (2.2). 

www.interface.com.ba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u vezi zvuka: da los je, previse šuma kad je glasnije pojacano, nejasan bass, sve zato sto NEMA EQ-a u music playeru (doduse doskocio sam tome sa PowerAMP-om i uz malo muke se moze namjestit da zvuk ima donekle kvalitetu Nokiine reprodukcije, ali opet za svaku pjesmu moram ulazit u EQ i mijenjat zbog mnogo zanrova koje slusam, dok sam na nokii jednom za sve namjestio sa predefiniranim postavkama i tako je bilo dobro za bas svaku pjesmu, sve na istim slusalicama Philips SHE9700).

Nisam upoznao Android s kojim sam u doticaju s jednim Desireom koji mi je cimer iz vremena kad nije bio kodiran u vipu (prvi modeli), a drugi mi je kolega nekih mjesec dana.

Za upoznavanje, ja jos nemam pojma kako stavit drugi ton alarma (s ovime hocu rec da mi objasnis) jer bas nemam vremena da se mucim s time, na Nokii otides samo u postavke i promjenis ton u koji god hoces, dok kad to na Desireu napravim imam 5 glupavih tonova. A alarm da se ponavlja mislim na to da ako ga sam ne odgodim on prestaje zvonit, a problem je sto ga ja uopce ne registriram nakon jednog puta prestane zvonit (takoder u izborniku alarma nigdje ne vidim to sto ti govoris pocetno i zavrsno vrijeme, ipak se nisam imao vremena upoznati s njime ;) )

nekako me NEKI Androidasi (ovdje Desireovci) podsjecaju na iOS-ase, na Symbu sam sve imao Out of box, znaci upalio uredaj i to je to, dok na Desireu moram skinut neki drugi music player, a s njime imam sitnih problema oko prepoznavanja tagova koji su uredni, a on opet svrsta 1500 od 2300 pjesama pod Unknown Artist. Toga nije bilo na Symbianu, cak ni zastarjelom S60v5.

Android i iOS su vise sminka djir po meni, a tko hoce ozbiljniji djir Symb^3 i WP7. Doduse u ovom slucaju se radi i o nadmocnijem hardweru tako u svakom slucaju N8 ili cak C7 koja je ima manje integrirane memorije ''samo'' 8GB i slabiju kameru opet ''samo'' 8MP, ostalo je manje vise isto.

@Maxtor procesor tu nije bitan posto Nokia ima GPU akceleraciju tako da ti je isto, ali Nokia manje trosi bateriju jer je slabiji proc, ekran je sitno i nebitno veci, ali i nekvalitetniji (ja imam mrtve pixele, a garanciju na to gle cuda ne prihvacaju osim ako ih zajedno nema vise od 4) aplikacija ima i na jednome i drugoma, ali na Androidu ima vise zato sto ima 10 aplikacija koje obavljaju jedno te istu stvar. 10 music playera, 10 emulatora za gba, 50 last.fm scrobblera... 

EDIT: i da zaboravih, za desire ce bit mozda jos dva updatea, za nokiu jos najmanje sljedecih 2 godine + sta su na Nokii nadogradnje vidljive, a update na Froyo mi ne znaci puno osim sta mi baterija prije ode. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 12:38 (Mitsuoka).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Mitsouka bas si ovo extra rekao. Android ti se svidi u pocetku,ali onda ti nedostaje jednostavnost Nokie i symbiana :)

A ovaj novi je bas extra... Tek sam kupio optimusa,ali kad budem kupovao sledeci mob (ko zna sta ce se do tada desiti ali ako bude ovako) vjervatno cu otici na Nokiu i novi symbian,ako bude para naravno...hehe

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

symbian je kompliciraniji od androida...

pogotovo zbog ojadnog ovi-ja...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

to je bilo moje misljenje kad bi se dvoumio između n8 i desire. U zadnje vrijeme nisam pratio nokiju i symbian jer su mi se vise nekako zgadili. Sto se tice OVI store-a moglo je biti bolje. Nema nekih posebno dobrih aplikacija ili je to

samo slucaj za Nokiju n86 8mp.

ubacivanje pjesama i slaganje po folderima istih preko ovi playera je zivo sr*anje. Vecina aplikacija koje sam ja skinuo za n86 mi nije radilo zato sto treba hebena licenca. jos mi je glupo sto se nemoze staviti pozadina preko cijelog

ekrana bez da se instalira neka glupa aplikacija za koju opet treba neka licenca.da ne govorim o zastarjelom UI. ovi zadnje navadeni problemi su iz starijeg symbiana, nadam se da su ispravljeni sa novom verzijom.

www.interface.com.ba
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 16:13 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Amo ovako. LJUDI TKO JE OD VAS KORISTIO I JE LI ITKO IKAD KORISTIO Sym^3 PO OVIM POSTOVIMA IZGLEDA DA NIJE.

Tako da nemojte govorit gluposti stare nekoliko godina, u meduvremenu je izaslo nekoliko verzija symbiana, takoder Symbian je jednostavniji, i to ne malo, a ovi, tko ga uopce koristi, ni android market ne koristim, postoji boljih stvari. A u vezi licence, odes na jedan forum, das jedan kod iz mobitela, naprave ti licencu, ti je stavis na mobitel jednom i mozes instalirat bilo koji app.

@stevan94 slazem se s tobom. Ali sad vidim da se Androidasi ne razlikuju niti malo od ApplOVACA.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 19:15 (Mitsuoka).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...

...ovi zadnje navadeni problemi su iz starijeg symbiana, nadam se da su ispravljeni sa novom verzijom.

ti ocigledno nisi procitao zadnji dio. 

www.interface.com.ba
16 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...
MaXt0r kaže...

...ovi zadnje navadeni problemi su iz starijeg symbiana, nadam se da su ispravljeni sa novom verzijom.

ti ocigledno nisi procitao zadnji dio. 

u tom postu se na tebe samo za licencu odnosi, sve sam procitao tvoje ne brini {#}

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Amo ovako. LJUDI TKO JE OD VAS KORISTIO I JE LI ITKO IKAD KORISTIO Sym^3 PO OVIM POSTOVIMA IZGLEDA DA NIJE.

Tako da nemojte govorit gluposti stare nekoliko godina, u meduvremenu je izaslo nekoliko verzija symbiana, takoder Symbian je jednostavniji, i to ne malo, a ovi, tko ga uopce koristi, ni android market ne koristim, postoji boljih stvari. A u vezi licence, odes na jedan forum, das jedan kod iz mobitela, naprave ti licencu, ti je stavis na mobitel jednom i mozes instalirat bilo koji app.

@stevan94 slazem se s tobom. Ali sad vidim da se Androidasi ne razlikuju niti malo od ApplOVACA.

također N8... po onome što sam vidio po recenzijama... nažalost nisam ga imao priliku isprobati, a jako bih volio (i isprobati i posjedovati), ali N8 definitivno... i meni osobno je ljepša od desirea :P

16 godina
symbian fanboy...

pa i s60 , tzv. symbian^* moras hakat zbog glupih potpisa... mislim... (imao sam n95 8,5800 i c6...

n95 je bila najbolja zbog dosboxa :) i to sta joj s60v5 nije zdero 80mb rama...
16 godina
neaktivan
8ax kaže...
symbian fanboy...

pa i s60 , tzv. symbian^* moras hakat zbog glupih potpisa... mislim... (imao sam n95 8,5800 i c6...

n95 je bila najbolja zbog dosboxa :) i to sta joj s60v5 nije zdero 80mb rama...

ne moras hackat, ja nisam. 

uglavnom za sve vas panjeve http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-desire-htc-hd2-nokia-n8-samsung-i9000/83796.aspx?page=0&jumpto=1608298&sort=asc&view=flat to je napisao moderator ovog podforuma, u jednoj slicnoj temi. 

i n95 nema s60v5 {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice