Microsoft račun na Lumia 920

poruka: 4
|
čitano: 16.641
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam Lumiu 920 i napravio sam račun koji sam zatvorio i ne mogu se vise prijaviti na taj račun, a kad želim nešto kupiti preko trgovine na mobitelu ne mogu mijenjati mail za unos s kojim se prijavljujem u MS račun. Mogu li ikako obrisati račun koji je u postavkama mobitela naveden kao MS račun tako da se prijavim sa drugim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Microsoft račun na Lumia 920
hYpeR_YeaH kaže...

Imam Lumiu 920 i napravio sam račun koji sam zatvorio i ne mogu se vise prijaviti na taj račun, a kad želim nešto kupiti preko trgovine na mobitelu ne mogu mijenjati mail za unos s kojim se prijavljujem u MS račun. Mogu li ikako obrisati račun koji je u postavkama mobitela naveden kao MS račun tako da se prijavim sa drugim.

napravi novi račun pa onda hard reset i onda ukucaj taj novi račun. hard reset - mob na tvorničke postavke. http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/wp8-opcenito/171719.aspx?page=80&jumpto=4056539&sort=asc&view=flat

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
10 godina
neaktivan

Imam problem sa microsoft accountom na Lumiji i zanima me da li ce mi se izbrisati poruke ako vratim na fabricke postavke ..ili da li postoji nacin da ih snimim na one drive al na drugom mailu :S

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Microsoft račun na Lumia 920
Lenaaa kaže...

Imam problem sa microsoft accountom na Lumiji i zanima me da li ce mi se izbrisati poruke ako vratim na fabricke postavke ..ili da li postoji nacin da ih snimim na one drive al na drugom mailu :S

radi on sam backup poruka, al za svaki slučaj idi u postavke i "backup" i uključi (ukoliko več nije) "text message backup", na drugi mail ih na žalost nije moguče snimit...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 13:37 (MasterPeace).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice