Meizu MX5

poruka: 141
|
čitano: 47.163
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Meizu MX5

Evo probao i Cinema FV - 5 Pro ali video zapis ostaje i dalje u 4k rezoluciji????, nema opcije ili bar ja ne vidim da se ta rezolucija koriguje na 1080p???, nemoze se reprodukovati na PC-ju. U svakom slucaju hvala, pozz

9 godina
levca5 kaže...

Evo probao i Cinema FV - 5 Pro ali video zapis ostaje i dalje u 4k rezoluciji????, nema opcije ili bar ja ne vidim da se ta rezolucija koriguje na 1080p???, nemoze se reprodukovati na PC-ju. U svakom slucaju hvala, pozz

Nasao sam opciju za smanjenje rezolucije ali je video zapis ocaj zivi isto kao i sa defoult cam, jedino sto dobro snima u 4k ali je nemoguce gledati??

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 13:35 (levca5).
8 godina
neaktivan
Meizu MX5

Snimi u 4K pa konvertiraj sa nekom aplikacijom.

Aj mogao si šibnut koji primjer fotki. Vanjsko svijetlo, Close up...

Ja sam maloprije naručio svoj MX5

0 0 hvala 0
9 godina
Furthon kaže...

Snimi u 4K pa konvertiraj sa nekom aplikacijom.

Aj mogao si šibnut koji primjer fotki. Vanjsko svijetlo, Close up...

Ja sam maloprije naručio svoj MX5

Situacija se znatno poboljsala posto sam prebacio rezoluciju na 1280x720, stavio na 25,30, pa cak i na 40fps, igrao se malo i uporedjenjem video zapisa sa defoltnom kamerom, video da je dosta korektniji snimak sa FV -5 kamerom. Sto se tice fotki, slicne su i sa FV - 5 i sa defoltnom kamerom, znaci dnevne su odlicne, a pod slabim svetlosnim uslovima, onako, nisu u rangu s5 i Note4, pozz

8 godina
neaktivan

Ja se nadam da će taj mali nedostatak sa kamerom riješit u budućnosti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 20:30 (Furthon).
9 godina

Javi utiske kada dobjes telefon, pozz

8 godina
Zanima me koji je razlog prelaska na iPhone ? Jel nisi zadovoljan ili ?
9 godina
neaktivan
Meizu MX5

Ljudi, dogadja li se nekome u zadnje vrijeme da nema overlay aplikacije? to je onaj kruzic od fejs mesinđera, koji mi nebita, bitan mi je zello... ako je netko priumjetio. imam mx5 i 5.1.3.0a

0 0 hvala 0
12 godina
Meizu MX5

Iskreno baš sam ljut u zadnje vrijeme na ovu tvrtku... Ugasili international verziju flyme i zamjenili ga sa global i više od hrvatskog jezika ništa kao i nekih drugih. Meni osobno HR ne treba i rijetko ga koristim, ali poznanicima da, pa od preporuka više ništa... Xiaomi i drugi će to dostojno zamijeniti...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Mene više živcira što su maknuli user centar za jednostavno rootanje putem Flyme accounta
11 godina
neaktivan
Imam ja 5.1.6.0 G na hrvatskom...a stavio sam ga tako da sam prvo stavio 5.1.3.0 na hrvatskom i digao na 5.1.6.0 bez wipe data, pa ti ostane hrvatski

Mene zanima sto dobijem ako rootam mobitel jel mogu poboljsat kameru ili nesto? Koje su najvece prednosti sto mozes naravit kad rootas mobitel? (Iako znam da se 5.1.6.0 ne moze rootat)

0 0 hvala 0
13 godina
Meizu MX5

Neznam za vas ali ja na 5.1.7.0A uredno ima root kao i uvijek do sad.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Meizu MX5

Pa on piše za global a ti za kinesku verziju rom-a :D

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Aha, nisam znao da ima razlike u tome dali je G ili A.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | R* Club: vandal_zd | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
11 godina
neaktivan
A sto se moze kad rootas mob konkretno mx5?
Android nisam nikad rootao,a li jesam jailbreakao iphone..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meizu MX5

Nakon updatea na 5.1.9 dogodilo se da mi baterija stalno prikazuje 19%, i kad priključim punjač isto stoji uvijek na 19, ne raste i ne pada kako se troši i puni. Htio sam stavit zadnju verziju 5.1.10 ali sad ne mogu jer za firmware update treba bit baterija bar na 20% (grrrrrrrrrrrrrr). Što da radim ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meizu MX5

Nisam nasao temu za Meizu MX6 pa da pitam ovdje sta mislite o njemu?

Iskljucivo me zanima ovaj Flyme da li radi kako treba bez bugova? nisam neki hard user nego mi je bitno da sve radi kako treba

hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
Meizu MX5

Ovisi koliko ćeš ga platiti, koja je cijena?

G romovi su stabilni i nema crasha ni problema.

Svi G romovi se mogu rotati, kao i drugi isto.

Root opcija se pojavi tek kad napraviš flyme acc ili se ulogiraš u postojeći ako imaš, ovo govorim kolegama iznad.

root

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Meizu MX5

cijena 230$ sa aliexpress-a, s tim da sam iz BiH pa na tu cijenu idu carina i pdv. 

Ako ima dosta zezanja sa rom-om, mozda onda bolje da idem na jeftiniji Xiaomi Pro npr?

0 0 hvala 0
13 godina
Meizu MX5

Dosao mi je update za A verziju na 6.0.0.0A ili kad idem instalirati izbaci mi corrupted file error.

Jeli još netko dobio update?

Isplati li se prebacivati na G verziju?

EDIT:

Nesto su zafrkli sa OTA zip filom, moze se ručno skinuti sa: http://firmware.meizu.com/Firmware/Flyme/MX5/6.0.0.0/cn/20161229210750/6fba4428/update.zip

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2017 12:52 (VandaL.pr!).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Meizu MX5

Pozdrav, imam pitanje vezano za Meizu MX5, kupio bih ga ovih dana pa me zanima ako netko zna, kad se kupuje kod nas u dućanu (mobis) s kojom verzijom softvera dolazi, kineski ili global neki? Jeste li inače zadovoljni s uređajem vi koji ga koristite duže vrijeme? Jedini upitnik mi je taj Flyme, jel pun kineskih app-ova, kako funkcionira s update-om itd...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice