bok, naima, frustriran t-mobile-ovim nelogicnim potezima poslao sam im mail, da ne objasnjavam situaciju procitajte mail i saznat cete o cemu se radi:
"imam jos jedno pitanje, pratim mobitele na tarifi total + S jer planiram produziti ugovor sa vama na jos dvije godine!i sad me zanima cemu ova nenormalna poskupljenja mobitela? prije tjedan dana u tarifi total + S xperia u je bila na akciji za 800 kn, da bi vi vratili cijenu na 1300, i danas ponovo povecali cijenu na 1700? znaci poskupljenje za 900 kn unutar nekoliko dana.. drugi primjer, samsung galaxy s advance prije ni mjesec dana 1700 kn, da bi ga nedavno stavili na 2000, zatim danas pogledam a cijena je 2500?? razlika 800 kn! i to su sve cijene na webshopu, di je cijena jos jeftinija
molim vas nemojte mi sad napisat neki politicki odgovor iz kojega necu nista saznat vec mi probajte jednostavno objasnit cemu takva poskupljenja?? to je stvarno presmijesno, buduci da ste sad, cak i uz produljenje ugovora, skuplji od mobitela sa njuskala, stvarno presmijesno!"
zanima me vase misljenje, cemu takvi potezi, ja razumijem da su se mobiteli vjerojatno dobro prodavali, ali ovakva poskupljenja su jednostavno bezobrazna!