Mail t-mobileu

poruka: 9
|
čitano: 2.191
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Mail t-mobileu

bok, naima,  frustriran t-mobile-ovim nelogicnim potezima poslao sam im mail, da ne objasnjavam situaciju procitajte mail i saznat cete o cemu se radi:

"imam jos jedno pitanje, pratim mobitele na tarifi total + S jer planiram produziti ugovor sa vama na jos dvije godine!i sad me zanima cemu ova nenormalna poskupljenja mobitela? prije tjedan dana u tarifi total + S xperia u je bila na akciji za 800 kn, da bi vi vratili cijenu na 1300, i danas ponovo povecali cijenu na 1700? znaci poskupljenje za 900 kn unutar nekoliko dana.. drugi primjer, samsung galaxy s advance prije ni mjesec dana 1700 kn, da bi ga nedavno stavili na 2000, zatim danas pogledam a cijena je 2500?? razlika 800 kn! i to su sve cijene na webshopu, di je cijena jos jeftinija

molim vas nemojte mi sad napisat neki politicki odgovor iz kojega necu nista saznat vec mi probajte jednostavno objasnit cemu takva poskupljenja?? to je stvarno presmijesno, buduci da ste sad, cak i uz produljenje ugovora, skuplji od mobitela sa njuskala, stvarno presmijesno!"

zanima me vase misljenje, cemu takvi potezi, ja razumijem da su se mobiteli vjerojatno dobro prodavali, ali ovakva poskupljenja su jednostavno bezobrazna!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mail t-mobileu

Zato što je to T-Mobile(T-Crap), i ništa više. 

LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mail t-mobileu

ma ej,a galaxys3 sa 3748 došao na 5098 ?? ma koji im je k?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mail t-mobileu

Ja sam razmišljao o S2 za mjesec dana, al po ovim cijenama ništa.
Drže mobitele nekoliko godina a cijena je il ista ili viša. 

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mail t-mobileu

Ja ne znam zašto se uopće čudite? Do unazad par godina smo plaćali par kuna minutu poziva, ali smo na ugovor zato dobijali jeftino telefone. Sad je situacija obrnuta. I nije to samo u T-Mobile-u tako.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mail t-mobileu

Izlazi iphone, pa da se ne bi činio preskup.

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 9:32 (Jakovp).

8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mail t-mobileu

odgovorili su da su proizvodaci povecali cijene, pa su stoga i oni bili primorani hahahahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mail t-mobileu
tonček kaže...

odgovorili su da su proizvodaci povecali cijene, pa su stoga i oni bili primorani hahahahaha

LOL galaxy s3 košta 600-tinjak eura. Plus sva ta sr*nja sa carinom i tim stvarima nemre koštati više od 5000kn na dobar dan. Sa tarifom, trebao bi doći 2 i nešto soma kuna.

Bilo bi super da je kod nas kao kod Britanaca. Mobitel dobiješ badava, a sa tarifom kroz dvije godine platiš i mobitel i uslugu koju si uzeo...

LOL
17 godina
odjavljen
Re: Mail t-mobileu
Suddenly Psychotic kaže...

LOL galaxy s3 košta 600-tinjak eura. Plus sva ta sr*nja sa carinom i tim stvarima nemre koštati više od 5000kn na dobar dan. Sa tarifom, trebao bi doći 2 i nešto soma kuna.

Bilo bi super da je kod nas kao kod Britanaca. Mobitel dobiješ badava, a sa tarifom kroz dvije godine platiš i mobitel i uslugu koju si uzeo...

To (skoro) imaš u Tele2. Mobitel za 600kn max, pretplata 75kn i dodatnih 75 ili 150 mjesečno za mob. Nije loše.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice