LG U8120 popravak

poruka: 17
|
čitano: 2.785
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
LG U8120 popravak

POZDRAV, zanima me da li neko zna kako da nadjem kvar na mobinom telefonu, radi se o gore navedenom. Ispitao sam bateriju i mislim da nije ona nego je do maticne, e sad naravno i na maticnoj mora postojati kvar pa me zanima kako da pronadjem i kako da promijenim to sto mi treba. Hvala 

Da napomenem da imam jos neke ploce od telefon nisu LG ali eto mozda pomognu. 

Da li je moguce otkriti kvar pomocu unimera (univerzalnog)? i kako?{#}

0 0 hvala 0
17 godina
LG U8120 popravak

A da napises opis kvara. Ne ukljucuje se, koliko je napon baterije?
Daj malo jasnije napisi gdje je problem.

Ohne Audi geht es nicht..
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 12:48 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG U8120 popravak

vako taj telefon sam dobio prije mjesec dana i pokusao sam da ga upalim ali nije islo nemam punjac za njeg pa sam od nekog starog punjaca prespojio zice ali nece ni da upali lampicu bilo kakvu nemam pojma sta mu je sad sam ga detaljno rastavio ali nemam pojma kako da nadjem kvar. MOzel neke instrukcije da mi objasnis kako sta neki najcesci kvarovi itd..

17 godina
LG U8120 popravak

Nisi odgovorio koliki je napon baterije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

3.7 kao na vecini mobilnih telefona 1200mAh

17 godina
LG U8120 popravak

Ne nazivni napon, nego napon koji izmjeris multimetrom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa prazna je ko zna koliko dugo nije punjena a nemam ni punjac za nu sad je na njoj 00.3 kada okrenem na 200m

17 godina
LG U8120 popravak

Cekaj malo, ti si zakljucio da moras rastaviti mob, a da pritom ne napunis bateriju i vidis daje li uopce kakve znakove zivota. {#}

Bez pune baterije neces nista saznati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

cekaj bolan ako ja stavim punjac direkt na baateriju a bateriju na telefon morao di nesto da pokaze. I kada sam ga dobio ujak mi je rekao da je neispravan

14 godina
neaktivan
LG U8120 popravak

Prvo napuni bateriju, a onda probaj paliti i gasiti, a kako si ti mislio direkt punjać na bateriju i onda je baterija u mobitelu i još punjać možda  neispravan. I tko to popravlja matične od mobitela ako su riknule, to se i ne radi nego druga matična i to je to.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa lijepo na pinove acis dve zice i stavis ateriju kao da nema zica onda zice spojis sa punjacem i eto ga. Pa kako oni u servisu kada crkne telefon poprave ga za malo para u odnosu na cijenu telefona?

14 godina
neaktivan
LG U8120 popravak

A dobro onda popravi ako je otišao procesor, memorija i ostalo što može uzrokovati kvar ako imaš znanja i elektroniku.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dobro to sve ali kako da ja prepoznam gdje mi je kvar. da li ko zna neku shemu ali da valja da pokazuje gdje je koji kondenzator kolika mu je kapacitivnost i ostalo to bi mi jako pomoglo

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 14:36 (BOLAC).
17 godina
LG U8120 popravak

Izgleda da nikad nisi vidio kako rade u servisu. Prema tome bi bolje bilo da nista niti ne radis jer vidim da nemas znanje za to. (bez uvrede)

A ako vec zelis nesto onda izvadi maticnu iz kucista i otpoji sve sto se da otpojiti. I za pocetak stavi samo ekrana da vidis ako ce dati koji znak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 14:37 (andreas11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

cek cek cek... nisam vidjeo nikad i ne znam puno o tome to je tacno. izvadio sam maticnu skinuo kameru skinuo gornji dio tj display prvi i zadnji i zvucnik sad sta da priikopcam a sta ne?

17 godina
LG U8120 popravak

Zakopcaj samo display i probaj ga upaliti za sto trebas punu bateriju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hm... baterija se puni ti je ok. ali kako da prikopcam samo display kad je na preklop i u gornjem dijelu se nalazi sve 2 displaya i zvucnik i jos neki gluposti nmg ja to sad rastavljat previse je komplikovano bojim se da ne pukne flat pa ga mogu baciti

sto znaci da samo imam mogucnost da otkacim kameru

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 14:51 (BOLAC).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice