preko usb sam spojio mobitel i slučajno sam izbriso sve mape nakon toga nisam u opće mogo pristupit unutarnjoj sd kartici napravio tvornički reset ali ništa ne pomaže
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pomozite molim vas hitno je
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
ja sam svoju nekako uspia vratit u život da
sam je spojima u usb karticu i onda priko gparted
programa formatira i sad radi ko urica...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
da samo što je problem sad što se uopće neće upalit u još većim g*****a sam oče sam se ekran upalit na sekundu bez baterije kad je spjen na usb samo se tad počene palit na sek kad držim tipke za smanjivanjei pojačavanje
zar tu karticu onda ne može izvadit???
ne
Čitam u novom Vidiu str.126 kako osloboditi HTC-ov Bootloader i tu se spominje nekakv mogući kvar tzv. USB brick!!! Veli da prilikom kvara vise ne prepoznaje SD karticu. Je da se radi o mobiteli tvrtke HTC ali... Jesi li pogledao odgovor ili zatražio odgovor na XDA Developers forumu. Ja se slabo razumijem u tvoj problem ali da probas naći nekakav ROM i ubaciti u aparat ili nešto tome slično. oprosti ako lupam gluposti ali i čitava koka nešto pogodi. Sretno
mogu al to ništa ne riješava sve sam riješio preko programa nazvanog nvflash program je super automatski mi popravio mobitel bez da sam ga uključio .Ali ipak hvala svima
nvflash je za nvidia kartice.
TROLL!
prvo pročitaj o čemu se radi ,a onda vrijeđaj