Laptop bluetooth i Nokia 6300 i njezin bluetooth

poruka: 5
|
čitano: 2.030
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Kada zelim slat pjesme sa laptopa na nokiu 6300 preko bluetootha onda mi se non stop salje na memoriju telefona a na toj memoriji ima oko 4 megabajta i nema vise! a imam memorijsku od 1 gb a kad se salje s mobitela na mobitel onda ide na memorijsku a ovako ide na mobitel! Neznam sta da radim,kabel sam izgubio tak da mi se neda trazit,a drugo rijesenje neznam!.Pomoc

Hvala

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Laptop bluetooth i Nokia 6300 i njezin bluetoo
Fake_Alert kaže...

Kada zelim slat pjesme sa laptopa na nokiu 6300 preko bluetootha onda mi se non stop salje na memoriju telefona a na toj memoriji ima oko 4 megabajta i nema vise! a imam memorijsku od 1 gb a kad se salje s mobitela na mobitel onda ide na memorijsku a ovako ide na mobitel! Neznam sta da radim,kabel sam izgubio tak da mi se neda trazit,a drugo rijesenje neznam!.Pomoc

Hvala

koliko ja znam..to ti se namjesta u izborniku poruke...probaj nać

CroBro
16 godina

Nema,nije to ko neke nokije kada dode slika il nesto da ti mob zvoni i to je u porukama,tako kod mene nije.

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Izvinjavam se moj laptop podrzava bluetoth.kada sam dobio laptop izbrisao sam program za bluetoth.Svuda sam trazio software za bluetoth al nisam nasao.Dali neko zna gdje mogu naci software??POMAGAJTE!!!

Miltenovic Milos
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nokia pc suite je besplatan i sve je na njemu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: