Kupovina iphonea na ebayu i popravak

poruka: 3
|
čitano: 2.332
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me dali je isplativo kad bi kupio pokvareni iphone na ebayu za sitne novce, za nekih pedesetak dolara, i onda ga dao na popravak ovdje u hrvatskoj..?

Ima ih sa vecim kvarovima koji su jeftiniji do kvarova samo da je razbijen ekran...

Dali postoji servis za popravak iphonea u hrvatskoj a da nije appleov servis?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupovina iphonea na ebayu i popravak
gothfr34k kaže...

Zanima me dali je isplativo kad bi kupio pokvareni iphone na ebayu za sitne novce, za nekih pedesetak dolara, i onda ga dao na popravak ovdje u hrvatskoj..?

Ima ih sa vecim kvarovima koji su jeftiniji do kvarova samo da je razbijen ekran...

Dali postoji servis za popravak iphonea u hrvatskoj a da nije appleov servis?

Hvala

Hm.. ne znam koliko ti je isplativo, jer ce ti na carini otvarati paket pa gledati, pa onda da  ne bi dobio postarinu Cool.. ali pogledaj koji taj sto prodaje ima feedback, ako ima velik, onda te nece zeznuti.. sto se tice popravaka bas sam jucer naletio na oglas http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/lcd-display-iphone-3g-oglas-925933 .. e sada ne znam da li ga oni i ugrađuju..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran

Ovisi o cijeni popravka. Poštarina ti je 23% (PDV), pa na 50 dolara nije tako strašno). Dakle sve ovisi koliko će te oderati ovi naši lopovi.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice