Evo namjeravam kupiti Apple Iphone 4S, narucio bih ga iz SAD-a...pa me zanima, bi li podrzavao nase kartice?
Na Apple stranici sam vidio da verzija od 16GB stoji 200$ ... nemoguce da je samo toliko?
Evo namjeravam kupiti Apple Iphone 4S, narucio bih ga iz SAD-a...pa me zanima, bi li podrzavao nase kartice?
Na Apple stranici sam vidio da verzija od 16GB stoji 200$ ... nemoguce da je samo toliko?
to mu je stvarna vrijednost..
Pa u čemu je razlika izmedju Iphone 4S i obicnog Iphone 4 ?
200$ s dvogodisnjim ugovorom s AT&Tom....Zaboravi to ....Ovo su ti cijene otkljucanog:
http://www.engadget.com/2011/11/11/apples-us-online-store-begins-selling-unlocked-contract-free-i/
Moze netko objasnit ako je 4S univerzalni GSM i CDMA zasto otkljucani uredaj kupljen u AT&Tu ne moze radis s CDMA mrezama? (Verizon, Sprint)
Pa u čemu je razlika izmedju Iphone 4S i obicnog Iphone 4 ?
oprosi,malo sam zezao..no više bar u komponentama,koje su nešto jače,niti ne vrijedi,kao niti svaki drugi smart..moraš pitati Jabučare za savjet
citaj sitna slova ispod kad odaberes boju pa model (16 32 64gb) onda slijedi
Choose a network carrierYour iPhone will work only with the carrier you choose.
znaci zakljucan od operatera sistem koda si ga kupio u t-comu za 1200 kuna 
Pa valjda se mode dekodirat?
A kolika je pretplata moze li se igdje vidjet (ili ako netko zna da kaze) u tom AT&T-u, jer imam nekih prijatelja u Americi...
Ako ovaj Iphone 4S dodje 650$ (16GB verzija), koliko dodje obicni Iphone 4 ???
Pa valjda se mode dekodirat?
A kolika je pretplata moze li se igdje vidjet (ili ako netko zna da kaze) u tom AT&T-u, jer imam nekih prijatelja u Americi...
Ako ovaj Iphone 4S dodje 650$ (16GB verzija), koliko dodje obicni Iphone 4 ???
imas 4s na njuskalu zapakirane,nove na sve mreze...
Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
Isplati se ako ga netko donese iz SAD-a, inače ne!