Koristenje mobitela kao pc na tvu

poruka: 4
|
čitano: 978
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Bok,imam smrskani s4 i htio bih ga spojiti na tv.Narucio sam mhl adapter,no zanima me da li je moguce spojiti i tpkovnicu i mis direktno na mobitel dok se on koristi kao pc?primjer radim ,spojim mobitel na tv i sve se vidi na tvu kao i na mobitelu i sada preko samog mobitela mogu raditi sve kao i na pcu ,ali jos bih htio tipkovnicu i mis spojiti.Da li je to moguce? na mob preko adaptera vec spajam hdd prijenosni.Komplicirano je jer bih uzeo jedan otg sa 2 ulaza ili 3 i spojio hdd mis i tipkovncu te koristio na mhl na tvu . ugl budget pc .sve imam osim mhla koji treba doci a platio sam ga mizernih 20 kn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 20:14 (Gamer21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možeš i Bluetooth miša i tipkovnicu spojiti pa ti ne trebaju dodatni USB-i.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koristenje mobitela kao pc na tvu

Naravno cak i misa bluetooth imam i tipkovnicu ali pitam ovako .Mislim da li je moguće?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 20:27 (Gamer21).
16 godina
odjavljen
Re: Koristenje mobitela kao pc na tvu

Radije odi na varijantu sa BT mišem i tipkovnicom a taj disk zabodi u router (99% da podržava neki elementarni file sharing) tako da ne petljaš sa nikakvim kabelima (samo MHL i punjač) a filmove samo kopiraš na taj shareani disk. Mobitel bi mogao zalijepiti iza na TV i uopće ga ne dirati.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice