E ovako u nedoumici sam.Lg g3,lg g4(koji je jao tesko naci nov),note 3.....Ne dual vec obicne.Nisam zahtjevna,ne igram igrice cisto radi slikanja i interneta.Ja imam z3 sa koji sam prezadovoljna i najradje bi na njemu ostala ali mi je problem memorija. Dakle trazim nesto minimum 32 gige jer mi je 16 malo.Neki da je u rangu z3(ionako ce mi biti tesko rastati se od njega)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaj z3 nema microSD slot? mislim da bi trebao imati 
mislim da je bolja opcija uzeti neku microSD karticu tipa kingston ili sandisk od 32gb (ili više)
z3 može primiti u se i u svoje kljuse do 128GB micro SD kartične memorije. di je problem? (npr. 64 GB microSD HC, kingston, class 10 ti je nekih 175 ćn u linksu, XC verzija je 40-ak ćuna skuplja) 
Ne prodajem z3 i milion puta sam napisala za memorju-Od njegove memorije je ostalo 4 gige slobodno mada mi je apsolutno sve na kartii sem par aplikacija koje ne mogu da se prebace.I svakim danom sve manje je tog prostora kao da se kupi neko smece i puni memoriju.Uglavnom da ne duljim telefon je vrhunski samo su brate usrali sa ovim.16 giga na kojih haman 6 ode na sistem i nista se ne moze prebaciti na karticu od pjedinih aplikacija.Totalna glupost.Da skinem jos par aplikacija ode i te 4