Znači dobro večer kao prvo svima :) . Trebao bih jedan savjet u vezi kupovine mobitela i moram se odlučiti do jutra. Jedini proizvođač kojem vjerujem i koji je po meni mozda ne najkvalitetniji sa najskupljim fensi šmensi stvarčicama , ali definitivno najpouzdaniji i best to buy u omjeru cijene i kvalitete i dobivene usluge je Sony ericsson (moje mišljenje) ... I pošto nemam neki preveliki budžet (17 god ,starci su mi budzet xD) razmišljam se između ova tri modela SE-a : xpheria x8, x10 mini pro i st15i xpheria mini . Već tri dana promatram prva dva navedena modela i sada sam naišao na ovaj treći koji mi se definitivno čini kao najbolji izbor, ali ne znam ovo mi je prvi smartphone koji ću uzeti znači ono OS i sve to, prvi touch i sve , dosada sam imao sony ericsson w705 (posljednji koji jos uvijek imam) ... Pošto nisam dugo pratio razvoj mobilne industrije i bio u toku sa mobitelima, molio bih svu moguću pomoć ali onih koji su stvarno informirani da me savjetuju koji od ta tri modela uzeti i zašto i šta dalje raditi da li stavljati custom firmware (usput i način kako ga staviti :) ) ... pozitivne i negativne značajke modela i custom OS-a (ako ga uopće treba stavljati) i usput molio bih da mi netko kaže neku dobru stranicu za besplatne igrice, filmove, wallpapere i sve to za te modele (ako tako nešto i postoji xD). Zahvaljujem unaprijed i molim hitno pomoć (do jutra bi trebao odlučiti) :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači dobro večer kao prvo svima :) . Trebao bih jedan savjet u vezi kupovine mobitela i moram se odlučiti do jutra. Jedini proizvođač kojem vjerujem i koji je po meni mozda ne najkvalitetniji sa najskupljim fensi šmensi stvarčicama , ali definitivno najpouzdaniji i best to buy u omjeru cijene i kvalitete i dobivene usluge je Sony ericsson (moje mišljenje) ... I pošto nemam neki preveliki budžet (17 god ,starci su mi budzet xD) razmišljam se između ova tri modela SE-a : xpheria x8, x10 mini pro i st15i xpheria mini . Već tri dana promatram prva dva navedena modela i sada sam naišao na ovaj treći koji mi se definitivno čini kao najbolji izbor, ali ne znam ovo mi je prvi smartphone koji ću uzeti znači ono OS i sve to, prvi touch i sve , dosada sam imao sony ericsson w705 (posljednji koji jos uvijek imam) ... Pošto nisam dugo pratio razvoj mobilne industrije i bio u toku sa mobitelima, molio bih svu moguću pomoć ali onih koji su stvarno informirani da me savjetuju koji od ta tri modela uzeti i zašto i šta dalje raditi da li stavljati custom firmware (usput i način kako ga staviti :) ) ... pozitivne i negativne značajke modela i custom OS-a (ako ga uopće treba stavljati) i usput molio bih da mi netko kaže neku dobru stranicu za besplatne igrice, filmove, wallpapere i sve to za te modele (ako tako nešto i postoji xD). Zahvaljujem unaprijed i molim hitno pomoć (do jutra bi trebao odlučiti) :)
Ja preporučam st15i xpheria mini, brži je od ova prva dva, ima 1 ghz cpu, 5mp kamera, snima video u 720p, 512 mb ram-a, Android 2.3 Gingerbread itd (zvijer naspram x8 i x10 mini)
Kod Android OS-a imaš Market (aplikaciju preko koje skidaš aplikacije) na kojoj imaš brdo besplatnih igara i aplikacija tako da se za to ne brini...
hvala puno na odgovoru ... btw zanima me za taj mobitel ako znaš možda kvalitetu zvuka ( zvučnika) važno mi je čak najvažnije da je zvučnik glasan ( radi chilla vani sa ekipom i tako :P ) :D
hvala puno na odgovoru ... btw zanima me za taj mobitel ako znaš možda kvalitetu zvuka ( zvučnika) važno mi je čak najvažnije da je zvučnik glasan ( radi chilla vani sa ekipom i tako :P ) :D
Nemam pojma Potražo review-ove na you tubu.
Xperia mini ( nova, znači st15i ) je odličan mob. Uzmi to.
Što se tiče zvučnika... ja imam Arc, te je glasnoća zvučnika bila zadovoljavajuća ( ali u isto vrijeme ništa specijalno ) - ali novi update koji je dodao xLoud opciju, zvučnik je s iznadprosječne glasnoće prešao na jaku glasnoću, tako da se ne bih brinuo oko toga.
Da ne otvaram novu temu postavit ču pitanje ovdje
Treba mi preporuka neke nove xperie koja na pretplatu nije skupa a da pretplata bude oko 100 do 150 kn, ova xperia mini mi se sviđa sam neznam dal je to ok velečina ekrana ? ....
evo ja sam uzeo ipak nes sasvim trece u tele 2 na pretplati tarifa smart 100 ( savrsena tarifa ) najnoviji model xperie mini pro ( sk17i) ... i savrsen je mobitel nema nijednu manu osim slabe baterije :) ... u toj smart tarifi 100 cijena moba je 1000 kn :)
Xperia mini i mini pro su posebni telefoni, koji se svojim karakteristikama odvajaju od drugih mobitela i cine jednu specijalnu kategoriju.
Vecina smartfonova je velika, tocnije to su "glomazni telefoni", dok je malo smarfonova koji su taman toliki da pasu u ruci.
Sada ne ocekuj da mozes da gledas cio dan filmove na ovom malisanu, ali ces sigurno moci da ga normalno koristis za osnovne funkcije, mail, internet, pa i igrice...
Evo video klipa, mozes vidjet koliko je funckionalan zaslon :
Za SE ti postoji hrpa vanjskih zvučnika, na eBayu nisu ni nešto preskupi... Tako da problem glasnoće zvuka lako riješiš s nečim ovakvim:
lp,