Koji SE uzeti od ova tri

poruka: 9
|
čitano: 3.307
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji SE uzeti od ova tri ?

Znači dobro večer kao prvo svima :) . Trebao bih jedan savjet u vezi kupovine mobitela i moram se odlučiti do jutra. Jedini proizvođač kojem vjerujem i koji je po meni mozda ne najkvalitetniji sa najskupljim fensi šmensi stvarčicama , ali definitivno najpouzdaniji i best to buy u omjeru cijene i kvalitete i dobivene usluge je Sony ericsson (moje mišljenje) ... I pošto nemam neki preveliki budžet (17 god ,starci su mi budzet xD) razmišljam se između ova tri modela SE-a : xpheria x8, x10 mini pro i st15i xpheria mini . Već tri dana promatram prva dva navedena modela i sada sam naišao na ovaj treći koji mi se definitivno čini kao najbolji izbor, ali ne znam ovo mi je prvi smartphone koji ću uzeti znači ono OS i sve to, prvi touch i sve , dosada sam imao sony ericsson w705 (posljednji koji jos uvijek imam) ... Pošto nisam dugo pratio razvoj mobilne industrije i bio u toku sa mobitelima, molio bih svu moguću pomoć ali onih koji su stvarno informirani da me savjetuju koji od ta tri modela uzeti i zašto i šta dalje raditi da li stavljati custom firmware (usput i način kako ga staviti :) ) ... pozitivne i negativne značajke modela i custom OS-a  (ako ga uopće treba stavljati)  i usput molio bih da mi netko kaže neku dobru stranicu za besplatne igrice, filmove, wallpapere i sve to za te modele (ako tako nešto i postoji xD). Zahvaljujem unaprijed i molim hitno pomoć (do jutra bi trebao odlučiti) :)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Koji SE uzeti od ova tri ?
wildwest25 kaže...

Znači dobro večer kao prvo svima :) . Trebao bih jedan savjet u vezi kupovine mobitela i moram se odlučiti do jutra. Jedini proizvođač kojem vjerujem i koji je po meni mozda ne najkvalitetniji sa najskupljim fensi šmensi stvarčicama , ali definitivno najpouzdaniji i best to buy u omjeru cijene i kvalitete i dobivene usluge je Sony ericsson (moje mišljenje) ... I pošto nemam neki preveliki budžet (17 god ,starci su mi budzet xD) razmišljam se između ova tri modela SE-a : xpheria x8, x10 mini pro i st15i xpheria mini . Već tri dana promatram prva dva navedena modela i sada sam naišao na ovaj treći koji mi se definitivno čini kao najbolji izbor, ali ne znam ovo mi je prvi smartphone koji ću uzeti znači ono OS i sve to, prvi touch i sve , dosada sam imao sony ericsson w705 (posljednji koji jos uvijek imam) ... Pošto nisam dugo pratio razvoj mobilne industrije i bio u toku sa mobitelima, molio bih svu moguću pomoć ali onih koji su stvarno informirani da me savjetuju koji od ta tri modela uzeti i zašto i šta dalje raditi da li stavljati custom firmware (usput i način kako ga staviti :) ) ... pozitivne i negativne značajke modela i custom OS-a  (ako ga uopće treba stavljati)  i usput molio bih da mi netko kaže neku dobru stranicu za besplatne igrice, filmove, wallpapere i sve to za te modele (ako tako nešto i postoji xD). Zahvaljujem unaprijed i molim hitno pomoć (do jutra bi trebao odlučiti) :)

Ja preporučam st15i xpheria mini, brži je od ova prva dva, ima 1 ghz cpu, 5mp kamera, snima video u 720p, 512 mb ram-a, Android 2.3 Gingerbread itd (zvijer naspram x8 i x10 mini)

Kod Android OS-a imaš Market (aplikaciju preko koje skidaš aplikacije) na kojoj imaš brdo besplatnih igara i aplikacija tako da se za to ne brini...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 0:43 (Kordy).
16 godina
neaktivan

hvala puno na odgovoru ... btw zanima me za taj mobitel ako znaš možda kvalitetu zvuka ( zvučnika) važno mi je čak najvažnije da je zvučnik glasan ( radi chilla vani sa ekipom i tako :P ) :D

17 godina
odjavljen
wildwest25 kaže...

hvala puno na odgovoru ... btw zanima me za taj mobitel ako znaš možda kvalitetu zvuka ( zvučnika) važno mi je čak najvažnije da je zvučnik glasan ( radi chilla vani sa ekipom i tako :P ) :D

Nemam pojma {#} Potražo review-ove na you tubu.

14 godina
neaktivan
Koji SE uzeti od ova tri

Xperia mini ( nova, znači st15i ) je odličan mob. Uzmi to.

Što se tiče zvučnika... ja imam Arc, te je glasnoća zvučnika bila zadovoljavajuća ( ali u isto vrijeme ništa specijalno ) - ali novi update koji je dodao xLoud opciju, zvučnik je s iznadprosječne glasnoće prešao na jaku glasnoću, tako da se ne bih brinuo oko toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 7:03 (ormar).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji SE uzeti od ova tri

Da ne otvaram novu temu postavit ču pitanje ovdje {#}

Treba mi preporuka neke nove xperie koja na pretplatu nije skupa a da pretplata bude oko 100 do 150 kn, ova xperia mini mi se sviđa sam neznam dal je to ok velečina ekrana ? ....

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji SE uzeti od ova tri

evo ja sam uzeo ipak nes sasvim trece u tele 2 na pretplati tarifa smart 100 ( savrsena tarifa ) najnoviji model xperie mini pro ( sk17i) ... i savrsen je mobitel nema nijednu manu osim slabe baterije :) ... u toj smart tarifi 100 cijena moba je 1000 kn :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji SE uzeti od ova tri

Xperia mini i mini pro su posebni telefoni, koji se svojim karakteristikama odvajaju od drugih mobitela i cine jednu specijalnu kategoriju.

Vecina smartfonova je velika, tocnije to su "glomazni telefoni", dok je malo smarfonova koji su taman toliki da pasu u ruci.
Sada ne ocekuj da mozes da gledas cio dan filmove na ovom malisanu, ali ces sigurno moci da ga normalno koristis za osnovne funkcije, mail, internet, pa i igrice...
Evo video klipa, mozes vidjet koliko je funckionalan zaslon : 

Samo mogu preporucit ova dva mobitela! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 10:33 (SE_HELP).

0 0 hvala 0
17 godina
wildwest25 kaže...

Za SE ti postoji hrpa vanjskih zvučnika, na eBayu nisu ni nešto preskupi... Tako da problem glasnoće zvuka lako riješiš s nečim ovakvim:

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SONY-ERICSSON-EXTERNAL-LOUD-SPEAKER-/200656852234?pt=UK_Audio_Docks_Speakers&hash=item2eb814950a

lp,

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice