Eh moram nabaviti novi tel jer mi ovaj n73 dusu izvadi sa svojim softverom
koji mobitel da uzmem da je kvalitetan, da ne stopa da ima dobar softver i da ima kameru min 3.2 mp a da zvucnik nije slab?
svaki prijedlog je dobro dosao
koji mobitel da uzmem da je kvalitetan, da ne stopa da ima dobar softver i da ima kameru min 3.2 mp a da zvucnik nije slab?
Pogledaj pod Bugom pod digitakije tamo imaš mobitele, a čak ih možeš i uspoređivat.
volio bih da možda još kažeš koju riječ više, što očekuješ od moba i za što ga sve želiš koristiti.
evo ja sam baš pred dva tjedna prešao sa N73 na E71 i ne žalim (jest da zvučnik nije kao kod N73) ostalo sve bolje (WiFi, GPS...), ajde možda i kamera nije, pošto nema blica tj. nešto manja optika, gledano ovako na oko. Jest da je to sve 3,2 MP.
Vidim da si do sad imao smartphone pa predpostavljam i da dalje želiš ostat na njima. Jesi možda razmišljao da probaš sa WM uređajima, po meni stepenicu iznad Symbiana, barem što se tiče Interneta (veći ekran i TS), a isto tako mi je i draža GPS navigacija na WM uređaju. Ma gle nisu ni Symbian modeli loši.
Ako hočeš Symbian, moja preporuka E71, imam je, QWERTY tipkovnica ostalo znaš, ako ne pogledaj.
volio bi mobitel koji me nece iznevjeriti, koristio bi ga za slusanje muzike nekad slikanje itd..
volio bi da nije komplikovan da nije glomazan i da je lagan za upotrebu
cijena nije bitna, necu simbian nikad vise
HTC Touch Diamond
Imam ga i sigurno je jedan od najjacih telefona ikad
možda LG Cookie... ? kažu da je best buy
sony ericsson x1
čovjek piše da nije kompliciran, a vi njemu WM.
Uzmi si neki dummy model od Nokije ili čak bolje neki od SE jako dobri MP3 svirači, ili Nokia Xpress serije, više namjenjena za mp3 reprodukciju, mada je to više manje tu negdje ili W serije SE.
Nokia 5800 XpressMusic
Lg Cookie
SE W900i
znaci ako nece vise symbian dakle nokia ne dolazi obzir, rekao je da nece komplicirane uređaje znači XM OS je out... ostaje ti Sony Ericsson, pogledaj si C905 ili mozda Pixon, stvarno neznam...
volio bi mobitel koji me nece iznevjeriti, koristio bi ga za slusanje muzike nekad slikanje itd..
volio bi da nije komplikovan da nije glomazan i da je lagan za upotrebu
cijena nije bitna, necu simbian nikad vise
definiraj malo tu glomaznost, meni se čini da je SE K800i ili neki noviji model kao super stvoren za tebe, a i nisu visoke cijene... jedino što ovaj k800i je malo "velik"... ali mislim da nije cigla ko nokia...
Nokia 5800 XM ili Sony Ericsson C902 (full je elegantan i u malom izdanju masivan)
čovjek piše da nije kompliciran, a vi njemu WM.
Uzmi si neki dummy model od Nokije ili čak bolje neki od SE jako dobri MP3 svirači, ili Nokia Xpress serije, više namjenjena za mp3 reprodukciju, mada je to više manje tu negdje ili W serije SE.
nokia n95 odlicno...mala zamjerka,baterija brzo crkne ako slusas mjuzu 2h...
samsung emirates
Koji android mob je najbolji do 2700kn (moze s njuskala nemora iz ducana) ?
Koji android mob je najbolji do 2700kn (moze s njuskala nemora iz ducana) ?
Mozda Desire HD?
LG X2.
Sony Ericsson X8 ILI Samsung Galaxy Mini
Sony Ericsson X8 ILI Samsung Galaxy Mini
Ja bi uzeo Mini.
imas sad u bonbon SE live with walkman, ili to ili iphone3gs(jedino neznam za kameru tu, ali dobra je slika) mos poprilicno jeftino uzeti