Koji mob da uzmem?

poruka: 47
|
čitano: 8.829
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Koji mob da uzmem?
Mislim da si definitivno fulao mobitel. Onaj LG BL20 je puno bolji od tog Sagema.
16 godina
neaktivan
Koji mob da uzmem?

Probaj ovo skinuti i instalirati i javi jeli uspijelo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Mislim da si definitivno fulao mobitel. Onaj LG BL20 je puno bolji od tog Sagema.

Nisam uzeo na preplatu zato platio mobitel 319 kn lol

mobitel je pre dobar kamera i sve osim što nisam dobio drivere

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
15 godina
Sve drivere imas na maticnoj stranici mobitela. Drago mi je da si zadovoljan.:-D
17 godina
neaktivan

Vidi u podesavanjima imas li igdje podesavanje USB-a pa podesi na mass storage. Pricam o podesavanjima telefona. TAd ce ti se tel ponasati kao memory stick

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 14:50 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Vidi u podesavanjima imas li igdje podesavanje USB-a pa podesi na mass storage. Pricam o podesavanjima telefona. TAd ce ti se tel ponasati kao memory stick

Da i to je jedna od opcija,ali mislim da kad poveze komp i mob sa USB-om da ce mu se taj odabir pojaviti a ako ne onda nek namjeti u Opcije > Povezivanja > USB itd.

17 godina
neaktivan
Koji mob da uzmem?

Našo sam drivere na stranici:

http://www.planetsagem.com/index.php

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gman kaže...
logic kaže...

Da i to je jedna od opcija,ali mislim da kad poveze komp i mob sa USB-om da ce mu se taj odabir pojaviti a ako ne onda nek namjeti u Opcije > Povezivanja > USB itd.

Tao je kod symbiana a da li je kod sagema nemam blagog pojma posto sam vidio u zivotu mozda dva ukupno ;)

17 godina
neaktivan
Koji mob da uzmem?

Zna li možda tko kako promjeniti temu na sagemu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mob da uzmem?

bok uskoro namjeravam uzet mob nokija i samsung jedino dolaze u obzir.Sad imam sony ericssona, ali mi stvara problem kad pricam s nekim na mob pa slabije cujem osobu sa druge strane linije,a nije do zvuka jer mi je pojacano na najvise.Preporucite mi nekoliko dobrih mobitela mogu biti do cca 1500kn a vazno mi je samo da ima dobru bateriju, kameru za slikavanje,zvucnike, dobru memorijsku karticu.Danas je vecina mobitela touchscreen moze i taj samo mi preporucite onaj ciji je zaslon otporan na ogrebotine.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mob da uzmem?

thxSmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mob da uzmem?

ej da kad već UZIMAŠ de i meni jedan uzmi...
šala mala Osmijeh

Ako vam roditelji nisu imali djece velika je mogućnost da ih i vi nećete imati...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 19:14 (gamer4ever).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji mob da uzmem?

hi logic aj ako mos preporuci nesto hvala ti Osmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hehehe al ti ja licim na banku da meni hitno ne triba ne bi ni sebi uzimala nego ovaj me moj zeza pa hitno moram uzet jedan aj preporuci nesto do cca 1500 al samo mi nokia i samsung dolaze u obzir
15 godina
neaktivan

hehehe pa al ti ja licim na banku ne bi ni sebi uzimala da mi mob nije u redu ali ovaj moj me zeza pa si moram uzet drugiCool

17 godina
Koji mob da uzmem?

Evo vidim da je tema aktivna pa da pitam,neki dan sam na mobu (radi se o Nokiji 7510 Supernova) bio na netu preko Opere mini i mob mi se odjednom ugasio.Problem je u tom šta ga više ne mogu upalit jer kad ga pokušam upalit zavibra i prikaže logo od Nokie i onda se ekran sam od sebe pali i gasi par puta dok se mob ne ugasi sam od sebe.Jel zna neko u čemu bi mogo bit problem ili ću ga morat odfurat na servis ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izvadi bateriju i ostavi ga edno deset minuta pa pokusaj onda.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice