Evo , imao sam LG Cookie do sad , i ekran mi je otisao u ku*** :/
Sad bi si trebao kupiti nesto u zamjenu za Cookie-a , može i rabljeno ... Do 500-600 kn
Prijedlozi ?
Sad bi si trebao kupiti nesto u zamjenu za Cookie-a , može i rabljeno ... Do 500-600 kn
Prijedlozi ?
Prijedlozi ?
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-sony-ericsson-x10-mini-pro/82245.aspx?page=0&jumpto=1628488&sort=asc&view=flat
Prava stvar
Prodaješ li još išta od mob. CANABIS......
Koja si mreža? Uzmeš neki start paket na rate
Prodaješ li još išta od mob. CANABIS......
ne nemam ništa više, a nisam ja neki " švercer " nego sam ovoga dobi na produženje ugovora a ne treba mi imam već LG koji je meni sasvim dovoljan
Koja si mreža? Uzmeš neki start paket na rate
VIP
Gledam ponudu i imaju dosta modela, ali nisu baš neki
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/w980i-oglas-2079008
Mozda ovaj ?
8 giga memorije , kamera nema bljeskalicu to mi je minus....
W980 ti je walkman mobitel i nije neki smartphone. Kupio sam ga curi prije 2 godine i simpatičan je uređaj, ali nije za snimanje. Ako želiš odličnu kameru uzmi C905, donedavno najbolja kamera na telefonu, a sad ga se može naći na oglasniku relativno povoljno. Da sad tražim neki novi povoljniji mob uzeo bih ili X8 ili Samsung, mislim da su best-buy
W980 ti je walkman mobitel i nije neki smartphone. Kupio sam ga curi prije 2 godine i simpatičan je uređaj, ali nije za snimanje. Ako želiš odličnu kameru uzmi C905, donedavno najbolja kamera na telefonu, a sad ga se može naći na oglasniku relativno povoljno. Da sad tražim neki novi povoljniji mob uzeo bih ili X8 ili Samsung, mislim da su best-buy
Čuj Cookie mi se svidio samo zbog ekrana....Koji me sad malo i razočarao.
A taj S.E. mi se čini izvrsnim.
Večinom mob koristim za muziku a kazu da je prilicno dobar u tome.
Digitalac imam ovako za fotografiranje a ako treba nesto slikat dok nemam digitalac posluzit ce i ovo..
Najvise mi se svida 8 GB meme ;)