evo kao i što kaže sam naslov koja od ova 3 moba :sony ericsson c702 i g700 i samsung s5230!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmmm.nema nokia-e....tu se nema šta birati...hehhe
NOKIA THE BEST!!!
btw. samsung definitivno
btw. nisam imao niti jedan niti drugi ali mi se eriksoni baš ne čine nešto onak tak tak
Samsung ima ekran osjetljiv na dodir, ali meni se više sviđa Sony Ericsson jer ima više software-a za skinut, jednostavnije sučelje i teme.
G700 Definitivno. malo je spor ali samo malo, a sto se tice softvera imas na pretak ja sam cak nasao basic simulator.:):) ali G900 je malo bolji odnosno samo kamera.
Definitivno Samsung s5230 jer touchscreen je vec postao neophodan,a i bolji mi je od ova dva SE....
Ja bih ti preporučio G700 pošto se radi o smartphone-u, jest da više nama budućnosti ali je i dalje od ponuđenog po meni najprihvatljivije. I da također ti je TS.
...ili ovaj drugi SE što si naveo, koji je već.
G700 je također touch screen. Oba Sony Erricsona su bila i na mom popisu mogučih kandidata. Koliko sam našao po recenzijama G700 ne podržava profile zvonjave. Od SE me odbilo to što nema 3,5 mm jack za slušalice i ima malu ili nema uopće mem karticu. Samsung meni osobno ne ulijeva povjerenje, ni s kvalitetom ni s funkcionalnošću. I ne morate me odmah popljucati, to je moj osobni dojam.
Definitivno Samsung s5230 jer touchscreen je vec postao neophodan,a i bolji mi je od ova dva SE....
touch je postao neophodan?
lololl
pa kako to
"elaborate please"
ti sve bukvalno shvatas! kazem samo da ja mislim da je bolje uzeti i slabiji(po funkcijama) touchscreen model nego neki obicni(sa klasicnom tipkovnicom) kao na primjer SE G700 ili C702.
Ja licno imam SE C905 i da biram izmedju njega i nekog slabijeg touchscreen-a izabrao bih touchscreen :)
G7000 ima touchscreen i ima mem karticu.
ti sve bukvalno shvatas! kazem samo da ja mislim da je bolje uzeti i slabiji(po funkcijama) touchscreen model nego neki obicni(sa klasicnom tipkovnicom) kao na primjer SE G700 ili C702.
Ja licno imam SE C905 i da biram izmedju njega i nekog slabijeg touchscreen-a izabrao bih touchscreen :)
Onda ga fino prodaj i uzmi kolačić ( cookie ), ako ti je stalo do touch screena.
Iskreno nebi nikad kupio mobitel bez tipki, jer tipke su tipke tuchscreen ih nece nikad moc zamijenit, najbolje je kao u g700 obican mobitel sa touch.
Iskreno nebi nikad kupio mobitel bez tipki, jer tipke su tipke tuchscreen ih nece nikad moc zamijenit, najbolje je kao u g700 obican mobitel sa touch.
Tak su nekad govorili za TV u boji, da su crno bijeli zakon i sl.
LOL
a još neznam....mislim da ču c702 jer ima dobru kameru....
a kod ovog samsunga me muči kamera!!!
Kao prvo, što ti tražiš od mobitela??
I ja misli uzeti novi mob isto na touchscrean a sad imam se v630i.
ja bi uzeo mobitel u tele2 na tarifu 50, pa ču onda uzet mobitel do 1000 kuna, i meni su nekako zapeli ova tri moba!
nema više niko nikakav prijedlog?
nema više niko nikakav prijedlog?
nema,uzmi s5230 i neces se pokajati :)
Samo nekoj uzimat g700.Fulani mobitel.Frend se isto dvoumio oko g700 i c702 pa me nije htio slušat i onda sam mu se smijo kad je tražio zamjenu za c702.ima sreće šta je našo